- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
İSG 2 sınavına kimler girebilir?
İlgili mevzuat kapsamında, yetkilendirilmiş eğitim kurumlarından eğitim almadan doğrudan sınava katılma hakkı olan adayların (üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği lisans programını tamamlayanlar, iş sağlığı veya iş sağlığı ve güvenliği bilim uzmanı unvanına sahip olan hekimler, iş sağlığı ve güvenliği veya iş …İş sağlığı ve güvenliği sınavına kaç kez girilebilir?
Eğitim alan kişilerin sınırsız sınav hakkı bulunmaktadır. Yalnızca bir defa eğitim alarak, başarılı olana kadar sınava girebilmektedir.
İSG 1 ne demek?
İSG: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2022-İSG/1), 15 Mayıs 2022 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 25 Mart – 04 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
İş güvenliği sınavı için kursa gitmek şart mı?
Genel Açıklama: Daha önce iş güvenliği uzmanlığı belgesi almamış olanlar, ilk başta sadece (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilecekler, bu belgeyi alabilmeleri için de önce kursa giderek iş güvenliği uzmanlığı eğitimi almaları, ardından sınava katılarak sınavda başarılı olmaları gerekecektir.İş güvenliği uzmanlığı sınavı kaç puan almak gerekir?
İş Yeri Hekimliği sertifika alanı ile İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika alanlarında sınava giren adayların sınavda başarılı sayılabilmeleri için 70 ve üzerinde; Diğer Sağlık Personeli sertifika alanında sınava giren adayların ise sınavda başarılı sayılabilmeleri için 60 ve üzerinde bir puan almaları gerekmektedir.
İSG 1 2022 ne zaman?
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 2022 yılında 15 Mayıs tarihinde düzenlendi. Sınav saat 10:15’te başladı.
C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına kimler girebilir?
İş Sağlığı Ve Güvenliği Hangi Bölümler Başvurabilir?İş sağlığı ve güvenliği bölümü mezunu hangi sınıf?
Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren iş sağlığı güvenliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olan adaylar C sınıfı İSG uzmanı olabilmek için ÖSYM tarafından düzenlenen İSG sınavına doğrudan doğruya katılım sağlayabiliyorlar.