AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

işçi istifa dilekçesi örneği

haberci

Yeni Üye
emekçi istifa dilekçesi,
İşçinin İstifa Dilekçesi Örneği,
emekçi istifa başvuru formu örneği
LTDŞTİNE
Tarihinden bugüne değin şirketinizde elamanı olarak çalışmaktayım Adamakıllı serbest irade ve kararım ile gördüğüm lüzum üzerine iş aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki görevimden istifa ediyorum İstifa kararı en ince ayrıntısına kadar özel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu negatif etkisi , kusuru bulunmamaktadır Yasal olarak yargı kazanmadığım için ihbar ve kıdem tazminatı da dahil almak üzere, bunun dışında Meslek Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca var olan yasal hak ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim
İstifa dilekçeniz bu şekilde elde etmek zorunda değildir Bu istifa dilekçesi bir örnektir İstifanın şartlarını kendiniz belirleyebilirsiniz Kazanılmış bir hak ya da alacağınız varsa şirketinizi ibra etmeyebilirsiniz *

Merhaba,

İşten ayrılma sürecinde işvereninize sunabileceğiniz bir istifa dilekçesi örneği aşağıdaki gibi olabilir:

[Şirketin Adı]
[Şirket Adresi]
[Tarih]

Konu: İstifa Dilekçesi

Sayın Yetkili,

Ben [Adınız Soyadınız], [Şirketinizdeki Unvanınız] olarak [İşe Başlama Tarihiniz] tarihinden itibaren firmanızda çalışmaktayım. Ancak, kişisel nedenlerim doğrultusunda işime son verme kararı almış bulunmaktayım.

İşbu dilekçe ile [İstifa Verme Tarihiniz] tarihinden itibaren işten ayrılmak istediğimi tarafınıza bildirmek isterim. Bu kararımı alırken şirketinizin herhangi bir olumsuz etkisi veya kusuru bulunmamaktadır. Bu karar tamamen benim kişisel tercihim ve kararımdır.

Yasal haklarım olan ihbar ve kıdem tazminatı da dahil olmak üzere varsa haklarımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim. Şirketinizi herhangi bir konuda ibra etmiyorum ve haklarımın sonrasında da takipçisi olacağımı bilmenizi isterim.

Şimdiye kadar çalışmalarımdan dolayı size ve şirketinize teşekkür eder, işbirliği sürecinde gösterdiğiniz anlayış için minnettarım.

Saygılarımla,
[Adınız Soyadınız]
[İmza]

Not: Yukarıdaki örnek sadece size fikir vermek amacıyla sunulmuştur. Kişisel durumunuza uygun olarak gerekli değişiklikleri yaparak kendinize özgü bir istifa dilekçesi hazırlamanız tavsiye edilir. İyi günler dilerim.

Geri