AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Isbirin sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Işbirin sahibi kim?​

Çeşitli gerçek ortaklarla kurulan şirketin tek bir sahibi olmamakla birlikte, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Atay Kuzucuoğlu’dur.

Işbir holding nereli?​

Işbir holding nereli?
09.10.1968 yılında gerçekleştirilen ilk yatırım Balıkesir’de İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş.’dir. Daha sonra 1977 yılında Ankara’da İşbir Sünger Sanayi A.Ş. kurulmuştur.

Koç Holding kaç CEO var?​

Koç Holding kaç CEO var?
Koç Holding
Menkul değer sembolü | BIST:KCHOL BIST:KOCTS
Kuruluş | 31 Mayıs 1926
Kurucu | Ahmet Vehbi Koç
Genel merkezi |
Kilit kişiler | Rahmi Koç (Şeref Başkanı) Ömer Koç (Yönetim Kurulu Başkanı) Ali Koç (Yönetim Kurulu Başkan Vekili) Semahat Arsel (Yönetim Kurulu Üyesi) Levent Çakıroğlu (CEO)

Koç ailesinin başında kim var?​

Koç Holding’in başına Ali Koç geçiyor. Baba Rahmi Koç’un işaret ettiği Ali Koç’a ağabey Ömer Koç da destek veriyor. Türkiye’nin en zengin aileleri arasında yer alan Koç ailesinin yönetimindeki Koç Holding, Vehbi Koç tarafından kurulmuştur.

Işbir holding ne üretiyor?​

Işbir holding ne üretiyor?
Ana Faaliyet Alanı İşbir Yatak, İşbir Sünger Sanayi A.Ş.’nin toplam cirosunun %35 ini üretir. İşbir Yatak ürünleri yurtdışında “İşbir Bedding” adı ile 25 ülkede satılmaktadır.

Ali Kantur kimdir?​

Ali Kantur kimdir?
ali kantur, tepe grubu’nda rahmetli ihsan doğramacı ile birlikte uzun yıllar yöneticilik yapmış, tav’ın kuruluşunda büyük emeği olan iş hayatı başarılarla dolu bir işadamı. işbir holding’in yönetimine de başkan yardımcısı olarak büyük güç katıyor.
Işbir holding hisse kimin?​
Günlük
Şirket İsmi | İŞBİR HOLDİNG A.Ş.
Genel Müdür |
Yönetim Kurulu Üyeleri | ALİ KANTUR;NECATİ KÖKLÜ;MUSTAFA ÖZPEHLİVAN;İHSAN ÖZDEMİR;
İşçi Sendika |
İşveren Sendika |

Koçun Ceosu kimdir?​

Koçun Ceosu kimdir?
Levent Çakıroğlu (2015–)Koç Holding / CEOYılın 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Koç Topluluğu olarak sağlıklı bilançomuz, kuvvetli likiditemiz, geniş tedarik zincirimiz ve aralıksız sürdürdüğümüz yatırımlarımızın bir neticesi olarak zorlu dönemlerde dahi ülkemiz için değer yaratmayı sürdürüyoruz …

Koç Holding yönetim kurulu Başkanı kim oldu?​

Koç Holding yönetim kurulu Başkanı kim oldu?
Levent Çakıroğlu (2015–)Koç Holding / CEO

Işbir yatakları kimin?​

bir İşbir Holding kuruluşudur. İşbir Yatak, İşbir Holding’in en genç yatırımıdır. Aslen hammadde üreticisi Holding’in tüketici ile buluşan tek şirketidir.

Erdoğan Göğen kimdir?​

Erdoğan Göğen kimdir?
Erdoğan Göğen 1959 Sivas doğumludur. ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra aynı bölümde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1984-1996 yılında TEK & TEİAŞ organizasyonu, TEİAŞ İşletme ve Sistem Kontrol departmanında bölüm başkanı olarak iş hayatına başlamıştır.

Işbir holding hisse hangi pazarda?​

Işbir holding hisse hangi pazarda?
Bu çerçevede şirketimiz hisseleri 23.10.2012 tarihinden itibaren Borsa İstanbul / Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem görmeye başlamıştır.

Işbir Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Osman Atay Kuzucuoğlu'dur. Şirketin çeşitli gerçek ortaklarla kurulmuş olması nedeniyle tek bir sahibi bulunmamaktadır.

Işbir Holding, ilk yatırımını 09 Ekim 1968 tarihinde Balıkesir'de gerçekleştirmiş ve İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş.'yi kurmuştur. Daha sonra 1977 yılında ise İşbir Sünger Sanayi A.Ş.'yi Ankara'da kurmuştur.

Koç Holding'in CEO'su Levent Çakıroğlu'dur. Koç Holding'in kurucusu Ahmet Vehbi Koç'tur. Koç Holding'in yönetiminde; Şeref Başkanı Rahmi Koç, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel gibi önemli isimler bulunmaktadır.

Koç Holding'in başında Ali Koç bulunmaktadır. Ali Koç'a ağabeyi Ömer Koç da destek vermektedir. Koç Holding, Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Koç ailesi tarafından yönetilmektedir.

Işbir Holding, ana faaliyet alanı olan İşbir Yatak ile İşbir Sünger Sanayi A.Ş.'nin toplam cironun %35'ini üretmektedir. İşbir Yatak ürünleri yurtdışında "İşbir Bedding" markasıyla 25 ülkede satılmaktadır.

Ali Kantur, Tepe Grubu'nda uzun yıllar yöneticilik yapmış ve TAV'ın kuruluşunda büyük emeği olan, başarılı bir işadamıdır. İşbir Holding'in yönetimine başkan yardımcısı olarak büyük katkı sağlamaktadır.

Işbir Holding'in hisseleri 23 Ekim 2012 tarihinden itibaren Borsa İstanbul / Piyasa Öncesi İşlem Platformu'nda işlem görmektedir.

Erdoğan Göğen, 1959 Sivas doğumlu ve ODTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunudur. TEK & TEİAŞ organizasyonunda bölüm başkanı olarak çalışmıştır.

Umarım verdiğim bilgiler yararlı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri