Isbasi egitim maasi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Işbaşı eğitim maaşı ne kadar?​

İş arayan statüsündeki katılımcılara günlük 163,59 TL, öğrencilere 122,69 TL, işsizlik ödeneği alanlara günlük 81,80 TL, Geleceğin meslekleri olarak belirlenen mesleklerde düzenlenen programlarda katılımcılara günlük 179,95 TL cep harçlığı ödenmektedir.
Işbaşı eğitim programı maaş nasıl hesaplanır?
İşbaşı Eğitim Programı süresince kursiyerlere günlük 163,59 TL ödeme yapılmaktadır. Kursiyerin öğrenci olması durumunda kursiyere günlük 122,69 TL, işsizlik ödeneği alması durumunda günlük 81,80 TL ve geleceğin meslekleri olarak belirtilen meslekler için günlük 179,95 TL ödeme yapılmaktadır.

Işbaşı eğitim programı maaşı nereden alınır?​

İŞKUR maaşlarının alınabileceği yer; PTT şubeleridir. İşsizlik maaşı alanlar kimlik belgeleri ile beraber her ayın 5’inden sonra PTT şubelerine gittiklerinde maaşlarını çekebilmektedirler.
Işbaşı eğitim programı maaşını kim öder?
İşbaşı Eğitim Programı Nedir? İşbaşı Eğitim Programı, işe alınması planlanan personel iş başında değerlendirilirken personele yapılacak maaş ve SGK ödemelerinin İŞKUR tarafından karşılandığı bir teşvik türüdür.
İşbaşı eğitim katılımcılarına günlük 163,59 TL, öğrenciler için 122,69 TL, işsizlik ödeneği alanlar için 81,80 TL zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından ödenmektedir. Geleceğin meslekleri ile ilgili programlara katılanlara günlük 179,95 TL verilmektedir.
İŞKUR maaşları hangi bankaya yatıyor 2021?
Bu ödemeler ay sonu evraklarının İşkur’ a zamanında iletilmesi ile ilgili olarak ayın 10′ u ve 20′ si arasında Halkbank’ta kursiyerler adına açılmış olan hesaplara yatırılmaktadır.

İŞKUR’da çalışanlar ne kadar maaş alıyor 2022?​

23.02.2022 12:59 Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 ay olarak uygulanıyor. Katılımcının iş yerinde haftada 6 ve ayda 26 gün çalışması halinde net asgari ücret tutarı 4.253,34 TL banka hesabına yatırılacak.

Geri