AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Is yazilimlari nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İş yazılımları nelerdir?​

İş yönetimi yazılımı, bir işin aşamalarını sistemsel olarak dijital ortamda yönetmenizi sağlayan yazılımlardır. Herhangi bir işletmenin satış, pazarlama, operasyon, üretim, hizmet süreçleri gibi tüm bu aktivitelerin birbiri ile iletişimini ve şirket içerisinde etkileşimi sağlayan platformlar olarak adlandırabiliriz.
Yönetim yazılımları nedir?
Site yönetim yazılımları, site sakinlerinin ve site yöneticilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş, site yöneticilerinin yönetim süreçlerindeki en iyi dostu ve en etkili yönetimi sunmalarını sağlayan yazılımlardır.
E iş yönetim sistemi nedir?
E-İş yönetimi internet teknolojisinin fırsat ve avantajlarından yararlanarak, işletmelerin işlerini, vatandaş, müşteri, çalışan ve iş ortaklarının eş zamanlı katılımı ile daha verimli bir şekilde yürütebilmesini sağlayan bir iş yönetim anlayışıdır.

Kurumsal iş uygulamaları nedir?​

sistemlerdir. Kurumsal uygulamalar işletmelerin iş verisini tek bir sistemde toplamaları için pek çok fırsat sunmaktadır. İntranet ve extranet’ler müşterilerle, üreticilerle ve işletme içinde enformasyon akışını hızlandırma ve bütünleştirmeyi artırmada alternatif araçlardan ikisidir.
Yazılım yönetim kontrolü nedir?
SCM, yazılım kontrol yönetimi olarak da bilinir. SCM, büyük karmaşık yazılım sistemlerine getirilen değişiklikleri güvenilir sürüm seçimi ve sürüm kontrolü ile kontrol etmeyi amaçlamaktadır.
Yazılım proje yönetimi Nasıl Yapılır?
Bu aşamalar: planlama, analiz, tasarım, gerçekleştirme ve bakım aşamalarıdır. Sonuç olarak, yazılım projeleri analiz ve planlanmadan başlayarak kullanımı boyunca süren bir döngüdür denilebilir. Planlama: Yazılım projesinin planlama ve görev dağılımı aşamasıdır.
E-işin Tanımı Elektronik iş, kısaca e-işletme olarak bilinir ve işletmenin çevrimiçi varlığıdır. Aynı zamanda internet veya elektronik veri değişimi ile yapılan işler e-iş olarak bilinir. E-ticaret, e-işin önemli bileşenlerinden biridir yani alt kümesidir.
Kurumsal uygulamalar nelerdir?
Kurumsal uygulamalar işletmelerin iş verisini tek bir sistemde toplamaları için pek çok fırsat sunmaktadır. İntranet ve extranet’ler müşterilerle, üreticilerle ve işletme içinde enformasyon akışını hızlandırma ve bütünleştirmeyi artırmada alternatif araçlardan ikisidir.
Yazılım Varlık Yönetimi Nedir?
Dünyada Software Asset Management (SAM) olarak bilinen yazılım varlık yönetimi, müşterilerimizin sahip olduğu yazılım envanterinin en iyi şekilde yönetilmesi amacıyla sunulan ve dünya genelinde birçok firmanın uyguladığı bir danışmanlık hizmetidir.

Yazılım yapılandırma yönetimi nedir?​

Yazılım konfigürasyon yönetimi (SCM), kuruluşlar tarafından yazılım ürünlerine getirilen değişiklikleri yönetmek için sıklıkla kullanılan standart süreç ve tekniklerden oluşan bir yazılım mühendisliği disiplinidir.

Geri