- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Iş GYO iş bankasının mı?
KISACA İŞ GYO Kurulduğu günden bu yana sağlıklı bir büyüme süreci izleyen İş GYO, üyesi olduğu İş Bankası Grubu’nun köklü kurumsal ilkeleri ve mali gücüyle desteklediği piyasa itibarını, sektörel vizyonu ve seçkin projeleriyle pekiştirmektedir.Iş GYO kime ait?
Türkiye İş Bankası A.Ş.Iş GYO temettü veriyor mu?
Şirketin kar dağıtım politikasına aşağıda yer verilmiştir. Şirket Ana Sözleşmesinde, dağıtılabilir kârdan Sermaye Piyasası Kurulu’nca saptanan oran ve miktarda birinci temettü dağıtılması esasına yer verilmiştir.
Haluk Büyükbaş kimdir?
Büyükbaş, Ağustos 2005-Ocak 2019 tarihleri arasında Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) Genel Sekreteri olarak yöneticilik görevine devam etti. Haluk Büyükbaş, 24 Mart 2016 tarihinden itibaren İş GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.Gayrimenkul yatırım ne demek?
Gayrimenkul yatırım ortaklığının amacı, getiri potansiyeli yüksek gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı projelere yatırım yapmak, portföyündeki gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satım kazancı elde etmektir.ISGYO ne zaman temettü dağıtacak?
ISGYO Temettüleri
ISYAT Temettüleri