AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Is Bankasi hesabim var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

İş Bankası hesabım var mı?​

0850 724 0 724 müşteri temsilcisinden anında bakiye sorgulama İş Bankası işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesap numarasından bakiye öğrenme için telefon bankacılığını aradığınızda 11 haneli hesap numaranızı tuşlamanız yeterli olacaktır.

İş Bankası hangi banka?​

İş Bankası hangi banka?
Türkiye İş Bankası A.Ş. (Yön. Kurulu Bşk.) Türkiye İş Bankası A.Ş., kısaca İş Bankası, Türkiye’de bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan en büyük özel bankadır.

İş Bankası Özel Müşteri Nasıl olunur?​

İş Bankası Özel Müşteri Nasıl olunur?
Şubeye gitmeden, istediğiniz yerden müşterimiz olmak İşCep ile çok kolay!
- NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
- Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.

Iş bankasından hesap açmak için ne gerekli?​

İnternetten Banka Hesabı Nasıl Açılır? Henüz İş Bankası müşterisi değilseniz, İşCep’i indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğinden müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında adresinize kurye ile gönderilen imza formunu imzalayarak hesabınızı kolayca açabilirsiniz.

Iş bankasındaki hesabımı nasıl öğrenebilirim?​

Iş bankasındaki hesabımı nasıl öğrenebilirim?
İş Bankası Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama 0850 724 07 24 numaralı İş Bankası çağrı merkezini arayarak dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işleminizi sesli yanıt sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Privia müşterisi nasıl olunur?​

Privia müşterisi nasıl olunur?
Size özel ayrıcalıklarla zenginleştirilen Privia Kredi Kartı’na sahip olabilmek için, özel bankacılık müşterimiz olmanız yeterli. Özel bankacılık müşterilerimiz, hizmet almakta oldukları Özel Bankacılık Şubelerimizden Privia Kredi Kartı başvurusunda bulunabilirler.
Iş bankası müşteri numarası nasıl alınır?​
Müşteri numaranız, Bankamızda hesap açtığınızda sistemimiz tarafından size özel olarak üretilen numaradır. Bankamatik kartınızın üzerinde ve kredi kartı ekstrelerinizde yer alan müşteri numaranızı ayrıca Telefon Şubemizi arayarak ulaşacağınız müşteri temsilcimizden de öğrenebilirsiniz.

Iş bankasında hesap işletim ücreti var mı?​

Iş bankasında hesap işletim ücreti var mı?
İş Bankası, müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla hesap işletim ücreti almayan banka uygulaması başlattı. Yüz Yüze Bankacılık adı verilen bu uygulama kapsamında vadesiz mevduat hesaplarından işletim ücreti alınmıyor.

İş Bankası hesabınızı öğrenmek için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan ilki, 0850 724 07 24 numaralı İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak hesap bakiyenizi sormaktır. Bu numarayı arayarak sesli yanıt sistemi üzerinden kolayca hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Ayrıca, İşCep uygulamasını kullanarak da hesabınızı kontrol edebilirsiniz. İşCep uygulamasını indirerek hesabınızı yönetebilir, bakiyenizi kontrol edebilir ve diğer bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Öte yandan, İş Bankası şubelerine giderek de hesabınızı öğrenebilirsiniz. Şubeye giderek banka çalışanlarıyla iletişime geçerek hesap bakiyenizi öğrenme konusunda yardım alabilirsiniz.

Son olarak, İş Bankası internet bankacılığı veya telefon bankacılığı gibi diğer kanalları da kullanarak hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Bu yöntemlerle de hesabınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

İş Bankası hesap işletim ücreti almayan bir banka olarak hesap işletim ücreti konusunda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Yüz Yüze Bankacılık adı verilen bu uygulama kapsamında vadesiz mevduat hesaplarından işletim ücreti alınmamaktadır. Bu sayede müşterilerine ek bir maliyet yükü getirilmemektedir. Ayrıca, İş Bankası'nın sunduğu diğer avantajlı hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Geri