- Konu Yazar
Iş akış planı ne demek?
İş akış şemaları; bir sürecin gerçekleşmesi için gerekli olan adımları, verilmesi gereken kararları sıralı bir biçimde uygun şekillerle görsel olarak ifade etme yöntemidir.İş akım tekniğinin yararları nelerdir?
İş Akışı Yönetimi’nin faydaları nelerdir?
Iş akış motoru nedir?
Modellenmiş iş süreçlerinde talep edilen noktalarda e-posta ve/veya SMS atma özelliği bulunmaktadır. İş akışı motoru şayesinde, sisteme girilen makinelerin ne kadar süre servis verip, ne kadar süre servis veremediği takip edilir.
Akis Yönetimi Nedir?
İş akışı yönetimi, kurumların ne şekilde iş yaptıklarını tanımlayarak şirketlerde yer alan iş süreçlerinin elektronik ortamda yaratılması, izlenmesi ve sonuçlandırılmasını sağlar. İş akış yönetim sistemi (IAYS) iş akışlarını yazılım aracılığıyla tanımlayan, yöneten ve çalıştıran bir sistemdir.Üretim Akiş Şemasi nedir?
Akış şeması, bir mantık dizisinin, iş veya üretim sürecinin, organizasyon şemasının veya benzer resmi bir yapının grafik temsilidir. Akış şemasının amacı, bir proje veya süreçle uğraşırken insanlara ortak bir dil veya referans noktası sağlamaktır.
İş basitleştirme tekniği nedir?
İş basitleştirmesi organizasyondaki bütün iş görenlerin katılımıyla üretim sürecinde uygulanarak organizasyondaki toplam maliyetlerin azalmasını sağlar. İş Basitleştirme; İş dağıtım etüdü, iş akımı etüdü, hareket ekonomisi, alan ve yerleşme etütleri, form analizi ve geliştirme ve iş ölçme tekniklerinden oluşmaktadır.