AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İs 3 İdiots Hit Or Flop?

SoruCevap

Yeni Üye

3 İdiots filmi, Bollywood’un en büyük hitlerinden biri olarak kabul ediliyor. Film, hit olmasının yanı sıra eleştirmenlerden de olumlu yorumlar aldı. İzleyiciler, filmi flop olarak değil, tam tersine büyük bir beğeniyle karşıladı. 3 İdiots, eğitim sistemi, dostluk ve hayaller gibi keywords üzerine derin bir hikaye anlatıyor. Aamir Khan’ın başarılı performansı ve Rajkumar Hirani’nin yönetmenlik becerisi, filmi unutulmaz kılıyor. 3 İdiots, hit olmasının yanı sıra Bollywood sinemasının klasikleri arasında yerini aldı. Film, izleyicilere hem eğlenceli hem de düşündürücü bir deneyim sunuyor.
İçindekiler

1. 3 İdiots filmi başarılı mı oldu?

3 İdiots filmi, Hindistan yapımı bir komedi-drama filmidir. Film, 2009 yılında gösterime girmiş ve büyük bir başarı elde etmiştir. Aamir Khan, R. Madhavan ve Sharman Joshi gibi ünlü oyuncuların yer aldığı film, izleyiciler tarafından beğenilmiş ve olumlu eleştiriler almıştır.

2. 3 İdiots filmi ne zaman çekildi?

3 İdiots filmi, 2009 yılında çekilmiştir.

3. 3 İdiots filmi kaç saat sürüyor?

3 İdiots filmi, yaklaşık olarak 2 saat 51 dakika sürmektedir.

4. 3 İdiots filmi hangi konuyu işliyor?

3 İdiots filmi, Hindistan’da üniversite eğitim sistemi üzerine bir hikaye anlatmaktadır. Film, eğitim sistemindeki baskı, rekabet ve başarı odaklılık gibi konuları ele almaktadır.

5. 3 İdiots filmi hangi dilde çekildi?

3 İdiots filmi, Hintçe dilinde çekilmiştir.

6. 3 İdiots filmi hangi ülkede çekildi?

3 İdiots filmi, Hindistan’da çekilmiştir.

7. 3 İdiots filmi ne zaman gösterime girdi?

3 İdiots filmi, 25 Aralık 2009 tarihinde gösterime girmiştir.

8. 3 İdiots filmi kaç para kazandı?

3 İdiots filmi, dünya genelinde büyük bir gişe başarısı elde etmiştir. Film, yaklaşık olarak 4 milyar Hint rupisi (yaklaşık olarak 55 milyon dolar) hasılat yapmıştır.

9. 3 İdiots filmi kaç ödül kazandı?

3 İdiots filmi, birçok ödül kazanmıştır. Film, toplamda 92 ödül kazanmıştır.

10. 3 İdiots filmi IMDb puanı nedir?

3 İdiots filmi, IMDb üzerinde 8.4/10 puan almıştır.

11. 3 İdiots filmi hangi yönetmen tarafından çekildi?

3 İdiots filmi, Rajkumar Hirani tarafından yönetilmiştir.

12. 3 İdiots filmi hangi kitaptan uyarlanmıştır?

3 İdiots filmi, Chetan Bhagat tarafından yazılan “Five Point Someone” adlı kitaptan uyarlanmıştır.

13. 3 İdiots filmi hangi şehirde geçmektedir?

3 İdiots filmi, Hindistan’ın Mumbai şehrinde geçmektedir.

14. 3 İdiots filmi neden bu kadar popüler oldu?

3 İdiots filmi, eğitim sistemi üzerine yaptığı eleştiriler, komedi ve dram unsurlarının başarılı bir şekilde harmanlanması, oyuncuların performansı ve etkileyici hikayesiyle popülerlik kazanmıştır.

15. 3 İdiots filmi hangi aktörlerin rol aldığı bir film?

3 İdiots filmi, Aamir Khan, R. Madhavan, Sharman Joshi, Kareena Kapoor Khan ve Boman Irani gibi ünlü oyuncuların rol aldığı bir filmidir.

16. 3 İdiots filmi ne zaman vizyona girdi?

3 İdiots filmi, 25 Aralık 2009 tarihinde vizyona girmiştir.

17. 3 İdiots filmi nerede çekildi?

3 İdiots filmi, Hindistan’da çeşitli mekanlarda çekilmiştir. Filmde, Mumbai şehri, üniversite kampüsleri ve diğer mekanlar kullanılmıştır.

18. 3 İdiots filmi hangi şirket tarafından dağıtıldı?

3 İdiots filmi, Vidhu Vinod Chopra tarafından kurulan Vinod Chopra Films şirketi tarafından dağıtılmıştır.

19. 3 İdiots filmi hangi türde bir filmdir?

3 İdiots filmi, komedi ve drama türünde bir filmdir. Film, hem güldüren hem de düşündüren bir hikaye sunmaktadır.

İs 3 İdiots Hit Or Flop?

3 İdiots filmi, Bollywood’un en büyük gişe hitlerinden biri oldu.
Aamir Khan’ın başrolünde yer aldığı 3 İdiots, eleştirmenlerden de olumlu yorumlar aldı.
Film, eğitim sistemi üzerine yapılan bir eleştiri içermektedir.
3 İdiots, Hindistan’da büyük bir popülarite kazandı ve kült bir film haline geldi.
Filmin yönetmeni Rajkumar Hirani, hikayeyi çok iyi bir şekilde anlatmayı başardı.

3 İdiots filmi, gençler arasında büyük bir etki yarattı ve ilham verdi.
Film, eğitim sistemindeki sorunları cesurca ele alıyor ve çözüm önerileri sunuyor.
3 İdiots, mizahi ve duygusal sahneleriyle izleyiciyi etkileyen bir yapıma sahiptir.
Filmin müzikleri, büyük bir beğeni topladı ve soundtrack albümü büyük satış rakamlarına ulaştı.
3 İdiots, Bollywood sinemasında unutulmaz bir yer edinmiş bir yapımdır.

Geri