AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Irfan okullari kapaniyor mu?

Editör

Yeni Üye

Irfan okulları kapanıyor mu?​

Daha sonra Erdem Özel Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi’nin yönetimine giren İlim Yayma Vakfı çatısı altında İrfan Okulları olarak faaliyet vermeye başladı. Ağustos ayında ise şube kapatıldı. Kapıda yer alan “İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları” yazıları ise silinmeye çalışıldı.

Irfan okulları kime ait?​

Temel faaliyeti eğitim-öğretim hizmetleri alanında kurumlar kurmak ve bu kurumları geliştirmek olan İlim Yayma Vakfı, “Anaokulundan Üniversiteye” Milli, İlmi, İrfani bir eğitim anlayışıyla ilk olarak 1998 yılında İstanbul Ümraniye’de ilkokul ve ortaokul kademelerinde hizmet veren İrfan Okulları’nı açmıştır.

Nun okulları sahibi kimdir?​

Nun okulları sahibi kimdir?
Nun Okulları, “Nun Eğitim ve Kültür Vakfı”na ait.

Erdem Koleji kime ait?​

TÜRKİYE genelinde TÜRGEV isimli vakfı ile öğrenci yurtları açan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan şimdi de özel okul sahibi oldu. Erdem Özel Eğitim Hizmetleri’nin çatısı altında birçok eğitim kurumu bulunuyor.

Yetev Vakfı kimin?​

her biri vakıf kurmakta ve işletmekte deha olan recep tayyip erdoğan çocuklarından bilal erdoğan’ın kurduğu yeni vakıf.

Nun Okulları Genel Müdürü Kimdir?​

Nun Okulları Genel Müdürü Kimdir?
Hikmet Konar Kimdir? NUN Okulları Lisesinin yeni müdür Hikmet Konar, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yapmıştır.
Fatih Nida kimdir?​
Moderatör – Eğitimde İrade. 29 Mayıs 1969’da Muğla’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Muğla’da gerçekleştirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Farklı özel okullarda İngilizce Öğretmenliği, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, Genel Müdürlük yaptı.
Erdem Koleji müdür?​
Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi SÖNMEZ, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Gaziantep’in kurtuluşu adına il geneli düzenlenen satranç turnuvası’ nda il ikincisi olan okulumuzun 12-A sınıf öğrencisi Ahmet Barış Taştan’ ı tebrik etti.

Erdem Koleji ne zaman kuruldu?​

Erdem Koleji ne zaman kuruldu?
YIL 1980 EĞİTİM HİZMET VAKFI KURULDU. YIL 1998 ERDEM KOLEJİ HİZMETE BAŞLADI.

Yetev Genel müdür?​

Hayati Oktay – Genel Müdür – YETEV | LinkedIn.

Yeni Doğu Okulları sahibi kim?​

Yenidoğu Okulları “Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (YETEV)” tarafından 2014 yılında kuruldu. Okulun sahibi YETEV’dir. YETEV ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da kurucuları arasında olduğu ekip tarafından kuruldu.

Nun okulları kime ait?​

Nun okulları kime ait?

Nun vakfı ne demek?​

vakfın kurulı olduğu, istanbul’un göbeği beykoz ilçesinde, 260.000 metrekare araziyi, 50 yıllığına, aylık 12.500 (yanlış okumadınız) tl’ye kiralandığını ortaya çıkardığı kurum.

Erdem Koleji sahibi kim?​

01.02.1979’da Gaziantep’te doğdu. İlk, Orta, Lise ve Üniversite öğrenim hayatını Gaziantep’te tamamladı.

Yenidoğu okullari kime ait?​

Yenidoğu okullari kime ait?

İrfan Okulları hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler. İlim Yayma Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren İrfan Okulları'nın Ağustos ayında bir şubesinin kapatıldığı ve "İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları" yazılarının silinmeye çalışıldığı belirtilmiş.

İlim Yayma Vakfı'nın temel faaliyeti eğitim-öğretim hizmetleri alanında kurumlar kurmak ve geliştirmek olduğu biliniyor. 1998 yılında İstanbul Ümraniye'de ilkokul ve ortaokul kademelerinde hizmet vermeye başlayan İrfan Okulları da bu vakfa bağlı olarak kurulmuştur.

Nun Okulları ise "Nun Eğitim ve Kültür Vakfı"na aittir. Nun Okulları'nın genel müdürü Hikmet Konar olarak belirtilmiştir.

Erdem Koleji ise Erdem Özel Eğitim Hizmetleri'nin çatısı altında faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur. Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez'dir.

Yenidoğu Okulları ise "Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (YETEV)" tarafından 2014 yılında kurulmuş olup, sahibi de YETEV'dir. YETEV'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da kurucularından biri olduğu belirtilmektedir.

Geri