AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ipravent ilac nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ipravent ilaç nedir?​

Bronkodilatörler (bronş genişleticiler) akciğer içindeki hava yollarınızı genişleterek havanın ciğerlerinize girip çıkmasını kolaylaştıran ve soluk alıp vermenizi rahatlatan ilaçlardır. İpratropium bromür ve salbutamol, hava yollarını genişletici etkilerini farklı mekanizmalar yoluyla gösterirler.

Forest ilaç ne işe yarar?​

Forest ilaç ne işe yarar?
FOSTER NEXTHALER 18 yaştan itibaren astım ve KOAH tedavilerinde düzenli olarak kullanılır. Astım tedavisinde 3. basamaktan itibaren astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması, orta ve ağır KOAH hastalarında ise belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında kullanılır.

Ipralev nedir ne işe yarar?​

Ipralev nedir ne işe yarar?
İPRALEV, kronik bronşit (bronşların iç yüzeyini örten mukozanın kronik iltihabı), amfizem (akciğerlerin, hava peteklerinin çeperlerinin hasara uğraması nedeniyle anormal olarak genişlemesi) dahil olmak üzere kronik tıkayıcı (obstruktif) akciğer hastalığı ve astım gibi geri dönüşümlü tıkayıcı hava yolu hastalığı olan …

Flixair ilaç ne işe yarar?​

FLİXAİR, flutikazon propiyonat içerir. Flutikazon propiyonat kortikosteroidler adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir ve yangı (iltihap, enflamasyon) giderici etkisi olduğundan, akciğerdeki hava yollarının duvarlarında oluşan şişme ve hassasiyeti azaltarak nefes alıp verme sorunlarını rahatlatır.

Ventolin hangi hastalıklarda kullanılır?​

Ventolin hangi hastalıklarda kullanılır?
Ağızdan solunarak akciğerlere çekilen VENTOLIN hava yollarını genişleterek daha kolay nefes alıp vermenizi sağlar. Astımda semptom giderici olarak kullanılan rahatlatıcı ilaçlardır.

Respiro nedir ne işe yarar?​

Respiro nedir ne işe yarar?
RESPİRO, her uygulamada 25 mikrogram salmeterol ve 250 mikrogram flutikazon püskürten 120 doz içerir. RESPİRO astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Doktorunuz astım gibi solunum problemlerinin önlenmesine yardımcı olmak amacıyla bu ilacı size reçete etmiştir.

İpravent ilacı, bir bronkodilatör (bronş genişletici) ilaçtır. İpratropium bromür ve salbutamol içerir ve hava yollarını genişleterek solunum sürecini kolaylaştırır. Bu ilaç, astım, KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) gibi solunum yolu hastalıklarının tedavisinde yaygın olarak kullanılır.

Forest ilacı ise FOSTER NEXTHALER markası altında sunulmaktadır. Astım ve KOAH tedavilerinde kullanılan bu ilaç, astım belirtilerinin kontrol altına alınması ve KOAH hastalarında belirtilerin azaltılması amacıyla kullanılır.

Ipralev ise kronik tıkayıcı akciğer hastalığı gibi geri dönüşümlü tıkayıcı hava yolu hastalıklarında kullanılan bir ilaçtır. Kronik bronşit, amfizem gibi durumları tedavi etmek amacıyla kullanılmaktadır.

Flixair ilacı, flutikazon propiyonat içeren bir kortikosteroid ilacıdır. Akciğerlerdeki iltihabı giderici etkisi sayesinde hava yollarının şişmesini azaltarak solunum sorunlarını hafifletmeye yardımcı olur.

Ventolin ise astım gibi solunum yolu hastalıklarında kullanılan bir ilaçtır. Hava yollarını genişleterek nefes almayı kolaylaştırır ve semptomları hafifletir.

Son olarak, Respiro adlı ilaç, içinde salmeterol ve flutikazon içeren bir preparattır. Astım belirtilerini kontrol altına almak ve düzeltmek amacıyla kullanılır. Doktorunuzun önerisiyle solunum yolu problemlerini tedavi etmek için bu ilacı kullanmanız gerekebilir.

Geri