- Konu Yazar
Iphoneden rehber nasıl aktarılır?
Kişilerinizin bulunduğu önceki SIM kartınızı iPhone’unuza takın. SIM kartın boyutunun aygıtınıza uygun olduğundan emin olun. Ayarlar > Kişiler > SIM’deki Kişileri Aktar’a dokunun. Sorulursa SIM karttaki kişilerinizi aktarmak istediğiniz yeri seçin.iPhone görüntülü arama nasıl yapılır?
iPhone görüntülü arama nasıl yapılır?FaceTime’ı kullanarak iPhone, iPad veya iPod touch’ınızdan nasıl görüntülü ve sesli aramalar yapabileceğinizi öğrenin….FaceTime araması için bağlantı oluşturma
- FaceTime uygulamasını açın ve Bağlantı Yarat’a dokunun.
- Ad Ekle’ye dokunun, toplantı için bir ad yazın ve ardından Tamam’a dokunun.
iPhone Androide nasil aktarilir?
iPhone Androide nasil aktarilir?Geçiş yapın
- Adım Google Drive’ı indirin. iPhone’unuzda Google Drive’ın en güncel sürümünün olduğundan emin olun.
- Adım Bilgilerinizi yedekleyin. Google Drive’daki içeriğinizi yedekleyin.
- 3. Adım iMessage®’ı kapatın. iPhone’nunuzda Ayarlar bölümüne gidip iMessage’ı kapatın.
- Adım Yeni telefonunuzda oturum açın.
Görüntülü konuşurken nereye bakılır?
Görüntülü Konuşmalarda Harika Görünmenizi Sağlayacak 7 Profesyonel Öneri- Gün ışığını karşıdan almaya dikkat edin.
- Kamerayı göz hizanızda veya yukarısında konumlandırın.
- Makyajdan yardım alın.
- Gün ışığı yeterli değilse doğru bir ışık kurulumu yapın.
- Fondaki objelerden kurtulun.
Görüntülü konuşma nasıl yapılır?
Görüntülü konuşma nasıl yapılır?Görüntülü arama yapmak için, Kişiler ekranındaki Kişi listenizde söz konusu kişiyi bulun veya arama kutusuna adını yazın. Kişiyi bulduğunuzda adına dokunun, Görüntü simgesine dokunun ve sonra da Görüntüyü Başlat’a dokunarak görüntülü aramayı başlatın.
WhatsApp verileri Samsung’dan iPhone telefonlara nasıl taşınır?
WhatsApp verileri Samsung’dan iPhone telefonlara nasıl taşınır?WhatsApp, Android’den iPhone’a nasıl taşınır?
- Adım #1: iCareFone Transfer’i yükleyin.
- Adım #2: WhatsApp’ı yedekleyin.
- Adım #3: WhatsApp’ı doğrulayın.
- Adım #4: Verilerin oluşturulmasını bekleyin.
- Adım #5: Verileri iPhone’a aktarın.