AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İphoneʼde Kişiler Toplu Nasıl Silinir?

SoruCevap

Yeni Üye
İphone’de kişiler toplu nasıl silinir? İphone’de kişileri toplu şekilde silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, İphone’unuzun ana ekranına gidin ve “Ayarlar” uygulamasını açın. Ardından, “Mail, Kişiler, Takvimler” seçeneğini bulun ve tıklayın. Bu bölümde, “Kişiler” sekmesine dokunun ve “Tümünü Sil” seçeneğini seçin. Son olarak, “Sil” butonuna tıklayarak kişileri toplu şekilde silebilirsiniz. Bu işlem, İphone’unuzdaki tüm kişileri siler, bu yüzden dikkatli olun. İşte İphone’de kişileri toplu şekilde silmek için basit bir yöntem!
İçindekiler

İphoneʼde Kişiler Toplu Nasıl Silinir?​

İphoneʼda kişilerinizi toplu bir şekilde silmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İphoneʼunuzun ana ekranında “Kişiler” uygulamasını açın.
2. Adım: Ekranın üst kısmında bulunan “Düzenle” butonuna dokunun.
3. Adım: Silmek istediğiniz kişileri seçmek için her bir kişinin yanındaki dairelere dokunun. Birden fazla kişiyi seçmek için tek tek dairelere dokunarak seçiminizi yapabilirsiniz.
4. Adım: Seçtiğiniz kişilerin altında bulunan “Sil” butonuna dokunun.
5. Adım: “Silmek istediğiniz kişileri silmek istediğinize emin misiniz?” onay mesajını göreceksiniz. “Sil” butonuna dokunarak işlemi tamamlayın.
Bu adımları takip ederek İphoneʼda kişilerinizi toplu bir şekilde silebilirsiniz. Ancak, bu işlem geri alınamaz, yani silinen kişileri geri getiremezsiniz. Bu nedenle, silmeden önce dikkatli olmanız önemlidir. Eğer sadece birkaç kişiyi silmek istiyorsanız, adımları takip ederek istediğiniz kişileri seçebilir ve silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
İphoneʼda kişilerinizi toplu bir şekilde silmenin bu yöntemi, zaman kazanmanıza yardımcı olabilir. Özellikle, birden fazla kişiyi silmek istediğiniz durumlarda bu yöntemi kullanabilirsiniz. Ancak, yine de dikkatli olmanız ve silme işleminden önce önemli kişilerinizi yedeklemeyi unutmamanız önemlidir.

İphoneʼde Kişiler Toplu Nasıl Silinir?​

1. Ayarlar uygulamasını açın.
2. “Kişiler” seçeneğine dokunun.
3. “Tüm Kişileri Sil”e dokunun.
4. “Kişileri Sil”i onaylayın.
5. Kişileriniz toplu olarak silinecektir.

Ayarlar uygulamasını açın.
“Kişiler” seçeneğine dokunun.
“Tüm Kişileri Sil”e dokunun.
“Kişileri Sil”i onaylayın.
Kişileriniz toplu olarak silinecektir.
Kişilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Eğer geri dönüş yapmak isterseniz iCloud yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.
Kişilerinizi silmeden önce önemli olanları başka bir yerde saklayın.
Toplu silme işlemi geri alınamaz, dikkatli olun.

Geri