SoruCevap
Yeni Üye
İphoneʼdan bilgisayara nasıl video atılır? İlk adım iTunes programını açarak iPhone‘u bilgisayara bağlamaktır. Ardından Fotoğraflar uygulamasını açıp videoyu seçmelisiniz. Sonra iTunes üzerinden senkronize ederek videoyu bilgisayara aktarabilirsiniz. Alternatif olarak, AirDrop veya iCloud kullanarak da videoyu kolayca bilgisayara atabilirsiniz. iCloud Drive’ı etkinleştirerek videolarınızı iCloud‘a yedekleyebilir ve bilgisayarınızda iCloud Drive’a erişerek videolarınızı indirebilirsiniz. Bu yöntemlerle iPhone‘dan bilgisayara video atmak oldukça kolay ve hızlı bir işlem haline gelir.
İçindekiler
1. Adım: İlk olarak, İphone’unuzu bilgisayara bağlamak için bir USB kablosu kullanmanız gerekmektedir. İphone’unuzu bilgisayara bağladığınızdan emin olun.
2. Adım: Ardından, İphone’unuzun ekranında bir bildirim görünecektir. Bu bildirimde “Güven” veya “Evet” gibi bir seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneği onaylayarak, İphone’unuzu bilgisayara güvenmenizi sağlayabilirsiniz.
3. Adım: Bilgisayarınızdaki bir dosya yöneticisi veya iTunes gibi bir program kullanarak İphone’unuzdaki videoları bulun. İphone’unuzun dosyalarınızı nasıl paylaştığınıza bağlı olarak, videolarınızı farklı bir bölümde veya klasörde bulabilirsiniz.
4. Adım: İphone’dan bilgisayara video aktarmak için, videoları seçmeniz ve kopyalamanız gerekmektedir. Videoları seçmek için fare veya klavye kısayollarını kullanabilirsiniz. Ardından, seçili videoları kopyalamak için “Kopyala” seçeneğini kullanın.
5. Adım: Bilgisayarınızdaki bir klasöre gidin ve videoları yapıştırın. İphone’dan kopyaladığınız videoları bilgisayarınızdaki bir klasöre yapıştırmak için “Yapıştır” seçeneğini kullanabilirsiniz.
6. Adım: Videolarınızı bilgisayarınıza başarıyla kopyaladıktan sonra, artık İphone’unuzu bilgisayardan çıkarabilirsiniz. USB kablosunu güvenli bir şekilde çıkarın ve İphone’unuzun bağlantısını kesin.
Bu adımları takip ederek, İphone’unuzdaki videoları bilgisayarınıza kolayca aktarabilirsiniz. Video aktarma süresi, videolarınızın boyutuna ve İphone’unuzun hızına bağlı olarak değişebilir. İşlem tamamlandığında, videolarınızı bilgisayarınızda izleyebilir, düzenleyebilir veya başka bir yerde paylaşabilirsiniz.
İphoneʼdan Bilgisayara Nasıl Video Atılır?
Fotoğraflar uygulaması üzerinden videoyu seçin.
Paylaş simgesine dokunun ve AirDrop veya E-posta seçeneğini kullanın.
Videoyu bilgisayarınıza indirin veya e-posta yoluyla gönderin.
Videoyu bilgisayarınıza kaydedin ve kullanmaya başlayın.
İçindekiler
Birçok insan, İphone’da çektikleri videoları bilgisayarlarına aktarmak istemektedir. İşte size İphone’dan bilgisayara video aktarma konusunda bazı önemli adımlar:1. Adım: İlk olarak, İphone’unuzu bilgisayara bağlamak için bir USB kablosu kullanmanız gerekmektedir. İphone’unuzu bilgisayara bağladığınızdan emin olun.
2. Adım: Ardından, İphone’unuzun ekranında bir bildirim görünecektir. Bu bildirimde “Güven” veya “Evet” gibi bir seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneği onaylayarak, İphone’unuzu bilgisayara güvenmenizi sağlayabilirsiniz.
3. Adım: Bilgisayarınızdaki bir dosya yöneticisi veya iTunes gibi bir program kullanarak İphone’unuzdaki videoları bulun. İphone’unuzun dosyalarınızı nasıl paylaştığınıza bağlı olarak, videolarınızı farklı bir bölümde veya klasörde bulabilirsiniz.
4. Adım: İphone’dan bilgisayara video aktarmak için, videoları seçmeniz ve kopyalamanız gerekmektedir. Videoları seçmek için fare veya klavye kısayollarını kullanabilirsiniz. Ardından, seçili videoları kopyalamak için “Kopyala” seçeneğini kullanın.
5. Adım: Bilgisayarınızdaki bir klasöre gidin ve videoları yapıştırın. İphone’dan kopyaladığınız videoları bilgisayarınızdaki bir klasöre yapıştırmak için “Yapıştır” seçeneğini kullanabilirsiniz.
6. Adım: Videolarınızı bilgisayarınıza başarıyla kopyaladıktan sonra, artık İphone’unuzu bilgisayardan çıkarabilirsiniz. USB kablosunu güvenli bir şekilde çıkarın ve İphone’unuzun bağlantısını kesin.
Bu adımları takip ederek, İphone’unuzdaki videoları bilgisayarınıza kolayca aktarabilirsiniz. Video aktarma süresi, videolarınızın boyutuna ve İphone’unuzun hızına bağlı olarak değişebilir. İşlem tamamlandığında, videolarınızı bilgisayarınızda izleyebilir, düzenleyebilir veya başka bir yerde paylaşabilirsiniz.
İphoneʼdan Bilgisayara Nasıl Video Atılır? |
1. Fotoğraflar uygulamasını açın ve videoyu seçin. |
2. Paylaş simgesine dokunun. |
3. Bilgisayara aktarmak için AirDrop veya E-posta seçeneğini kullanın. |
4. Videoyu bilgisayarınıza indirin veya e-posta yoluyla gönderin. |
5. Videoyu bilgisayarınıza kaydedin ve istediğiniz gibi kullanın. |
Fotoğraflar uygulaması üzerinden videoyu seçin.
Paylaş simgesine dokunun ve AirDrop veya E-posta seçeneğini kullanın.
Videoyu bilgisayarınıza indirin veya e-posta yoluyla gönderin.
Videoyu bilgisayarınıza kaydedin ve kullanmaya başlayın.