İphoneʼda İndirilen Müzik Nasıl Zil Sesi Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye
İphoneʼda İndirilen Müzik Nasıl Zil Sesi Yapılır? İphone kullanıcıları, indirilen müzikleri zil sesi olarak kullanmak isteyebilir. İşte İphoneʼda indirilen müzik nasıl zil sesi yapılır sorusunun cevabı: İlk olarak, İphoneʼa indirilen müziği ayarlar menüsünden seçin. Ardından, zil sesi olarak kullanmak istediğiniz parçayı seçin. Son olarak, ayarlar menüsünde zil sesi seçeneğine gidin ve indirilen müziği zil sesi olarak atayın. Artık İphoneʼunuzda indirilen müzikler zil sesi olarak kullanılabilir. Bu işlemi İphone kullanıcıları kolaylıkla yapabilir.
İçindekiler

İphoneʼda İndirilen Müzik Nasıl Zil Sesi Yapılır?​

İphone kullanıcıları, indirdikleri müzikleri zil sesi olarak kullanmak isteyebilirler. İşte İphone’da indirilen müzikleri zil sesi yapmak için izlemeniz gereken adımlar:

1. İndirilen Müziği iTunes’a Aktarın​

İlk adım olarak, indirdiğiniz müziği bilgisayarınıza indirin ve iTunes uygulamasını açın. Ardından, indirdiğiniz müziği iTunes’a aktarın.

2. Müziği Kesin​

İkinci adım olarak, müziği zil sesi olarak kullanmak istediğiniz bölümü kesmeniz gerekmektedir. Bunun için iTunes üzerinden müziği seçin, sağ tıklayın ve “Bilgiler” seçeneğini seçin. Ardından, “Seçenekler” sekmesine geçin ve müziği kesmek istediğiniz başlangıç ve bitiş noktalarını belirleyin.

3. Zil Sesi Olarak Kullanın​

Üçüncü adım olarak, müziği zil sesi olarak kullanabilirsiniz. Bunun için yine iTunes üzerinden müziği seçin, sağ tıklayın ve “AAC sürümünü oluştur” seçeneğini seçin. Daha sonra, oluşturulan AAC sürümünü masaüstüne veya istediğiniz bir klasöre kaydedin.
Not: Müziği zil sesi olarak kullanabilmek için dosya uzantısını .m4r olarak değiştirmeniz gerekmektedir.

4. İphone’a Aktarın​

Dördüncü adım olarak, .m4r uzantılı zil sesini İphone’a aktarmanız gerekmektedir. Bunun için İphone’u bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’u açın. Ardından, İphone’unuzu seçin ve “Sesler” sekmesine geçin. Burada, zil sesi olarak kullanmak istediğiniz .m4r uzantılı dosyayı sürükleyip bırakın.
Not: İphone’unuzda “Sesler” sekmesi görünmüyorsa, İphone’unuzun ayarlarından “Sesler ve Titreşimler” seçeneğini etkinleştirmeniz gerekmektedir.

5. Zil Sesi Olarak Ayarlayın​

Beşinci ve son adım olarak, İphone’unuzda zil sesi olarak kullanmak istediğiniz müziği ayarlayabilirsiniz. Bunun için İphone’unuzun Ayarlar uygulamasını açın, “Sesler ve Titreşimler” seçeneğine girin ve “Zil Sesleri”ne dokunun. Burada, indirilen müziği seçerek zil sesi olarak kullanabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek İphone’da indirilen müzikleri zil sesi olarak kullanabilirsiniz. Unutmayın, müziği zil sesi olarak kullanabilmek için öncelikle iTunes üzerinden kesmeniz ve .m4r uzantısına dönüştürmeniz gerekmektedir.

İphoneʼda İndirilen Müzik Nasıl Zil Sesi Yapılır?​

İphone‘da indirilen müzik nasıl zil sesi yapılır?
İphone‘da zil sesi yapmak için Ayarlar uygulamasını açın.
Ayarlar uygulamasında Sesler ve Titreşimler’e dokunun.
Zil sesi seçeneklerinden birini seçin veya kendi müziğinizi seçin.
İphone‘da zil sesi yapmak için müziğin üzerine dokunun ve Zil Sesi olarak ayarlayın.

İphone‘da zil sesi yapmak için Ayarlar uygulamasını açın.
Ayarlar uygulamasında Sesler ve Titreşimler’e dokunun.
Zil sesi seçeneklerinden birini seçin veya kendi müziğinizi seçin.
İphone‘da zil sesi yapmak için müziğin üzerine dokunun ve Zil Sesi olarak ayarlayın.
Kendi müziğinizi zil sesi yapmak için iTunes Store’dan indirdiğiniz müziği seçin.

Geri