AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone yazilim guncelleme nasil geri alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone yazılım güncelleme nasıl geri alınır?​

iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone’u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder’ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes’u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iPhone sürüm güncelleme nasıl yapılır?​

iPhone sürüm güncelleme nasıl yapılır?
Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler’e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS’in son sürümüne güncellenir.

iPhone 7 kaç yıl güncelleme alır 2021?​

iPhone 7 kaç yıl güncelleme alır 2021?
Genellikle telefonlarına 5 yıllık güncelleme desteği sunan Apple, aynı zamanda yeterli işlem gücüne sahip modellerine bir yıl ek destek tanıyor. Dolayısıyla iOS 15’in çıkmasıyla iPhone 7 için tanınan 5 yıllık süre sona erdi.

iPhone 6 WhatsApp desteği ne zaman bitecek?​

iPhone 6 WhatsApp desteği ne zaman sona erecek? WhatsApp tarafından yapılan açıklamada, 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren Android 4.0.3 ve altı versiyonlara sahip telefonlar ile iOS 9 ve altındaki telefonlara destek olmayacak.

iPhone Son Güncelleme nasıl kaldırılır?​

iPhone Son Güncelleme nasıl kaldırılır?
Güncellemeyi kaldırın ve tekrar indirin iOS veya iPadOS’in en son sürümünü hâlâ yükleyemiyorsanız güncellemeyi tekrar indirmeyi deneyin: Ayarlar > Genel > [Aygıt adı] Saklama Alanı bölümüne gidin. Uygulama listesinden güncellemeyi bulun. Güncellemeye, ardından Güncellemeyi Sil’e dokunun.

Güncelleme gelmeyen iPhone nasıl güncellenir?​

Güncelleme gelmeyen iPhone nasıl güncellenir?
Güncellemeyi kaldırın ve tekrar indirin
- Ayarlar > Genel > [Aygıt adı] Saklama Alanı bölümüne gidin.
- Uygulama listesinden güncellemeyi bulun.
- Güncellemeye, ardından Güncellemeyi Sil’e dokunun.
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme’ye gidin ve en son güncellemeyi indirin.
iPhone 6 13 güncelleme ne zaman gelecek?​
Apple, 10 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikle birlikte kafalardaki pek çok soru işaretine yanıt verdi. Yeni iPhone’larıyla birlikte milyonlarca iPhone’a yüklenmesi beklenen iOS 13’ün çıkış tarihi de belli oldu. 19 Eylül tarihinden itibaren kullanıcılar yeni iOS sürümünü telefonlarına indirebilecek.

iPhone 7 kaç yıl daha güncelleme alır?​

iPhone 7 kaç yıl daha güncelleme alır?

iPhone 7 ömrü ne kadar?​

iPhone 7 ömrü ne kadar?
Bu sayede telefonları, çıkışlarından yıllar sonra bile günlük kullanımda sorun yaratmayacak bir deneyim sunuyor. Tüm bunlar iPhone’ların kullanım ömrünü artırırken, bir süre vermek de mümkün. Horace Dediu isimli bir analiste göre, bir Apple telefonun kullanım ömrü yaklaşık 4.5 yıl.

iPhone 6 da WhatsApp çalışmayacak mı?​

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp’ı kullanamayacağını bildirdi. Android tarafında ise 4.0.3 sürümünün altı telefonlarda artık WhatsApp çalışmayacak.

Merhaba! iPhone yazılım güncelleme işlemleri üzerine sorularınıza detaylı cevaplar verebilirim.

1. **iOS Güncellemesini Geri Alma Adımları**:
- Adım #1: iPhone'unuzu kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder'ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes'u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda "Geri Yükle" butonuna tıklayın.

2. **iPhone Yazılım Güncelleme Adımları**:
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin.
- Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın.
- iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS'in son sürümüne güncellenir.

3. **iPhone 7'nin Güncelleme Desteği**:
iPhone 7, iOS 15 ile birlikte beş yıllık güncelleme desteğini tamamlamıştır ve artık yeni güncellemeler almayacaktır.

4. **iPhone 6 WhatsApp Desteği Sonlandırma Tarihi**:
WhatsApp, 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren iPhone 6 ve altı sürümlerine destek vermeyecektir. Bu tarihten sonra bu cihazlarda WhatsApp'ı kullanamayacaksınız.

5. **iPhone Yazılım Güncellemesini Kaldırma Adımları**:
- Güncellemeyi bulun.
- Güncellemeye dokunun ve Güncellemeyi Sil'e tıklayın.
- Ardından Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye giderek güncellemeyi tekrar indirebilirsiniz.

6. **Güncelleme Gelme Sorunu yaşayan iPhone için Çözüm**:
- Güncellemeyi bulun.
- Güncellemeye dokunun ve Güncellemeyi Sil'e tıklayın.
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye giderek en son güncellemeyi indirebilirsiniz.

7. **iPhone 6 için iOS 13 Güncelleme Tarihi**:
iOS 13, 19 Eylül 2019 tarihinde kullanıcılara sunulmuştur. Bu tarihten itibaren iPhone 6 ve diğer uyumlu modeller bu güncellemeyi indirebilirler.

8. **iPhone 7'nin Gelecek Güncelleme Desteği**:
Apple genellikle iPhone'lara beş yıllık güncelleme desteği sunmaktadır. Dolayısıyla iPhone 7'nin güncelleme desteği süresi, çıkış tarihinden itibaren beş yıl olacaktır.

9. **iPhone 7'nin Ömrü**:
iPhone 7 gibi Apple telefonları, yaklaşık olarak 4.5 yıl boyunca güncel tutulabilmektedir. Bu süre içerisinde güncellemeler ve performans konusunda destek sunulmaktadır.

10. **iPhone 6 ve WhatsApp Uyumluluğu**:
WhatsApp, iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone'lar için artık destek vermeyeceğini açıklamıştır. Bu nedenle, iPhone 6 ve altı modellerinde WhatsApp kullanımı kısıtlanacaktır.

Eğer daha fazla bilgi veya yardıma ihtiyacınız varsa, çekinmeden sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Geri