AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İphone X Kaç Tam?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeberus

Yeni Üye
İphone X Kaç Tam? sorusu, bu popüler akıllı telefonun fiyatını merak edenler için önemlidir. İphone X’in fiyatı, özellikleri ve performansıyla birçok kişinin dikkatini çekmektedir. Bu telefonun fiyatı, teknolojik özelliklerine ve hafıza kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İphone X’in kamerası yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilmek için idealdir. Ayrıca, büyük ekranı ve güçlü işlemcisi ile kullanıcılara yüksek performans sunmaktadır. İphone X, şık tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Bu telefonun tam olarak kaç olduğunu öğrenmek için güncel fiyatları kontrol etmek önemlidir.
İçindekiler

İphone X Kaç Tam?​

İphone X, 2017 yılında piyasaya sürülen bir Apple akıllı telefonudur. İphone X’in tam olarak kaç olduğunu öğrenmek için Apple’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İphone X’in Özellikleri Nelerdir?​

İphone X, 5.8 inçlik bir Super Retina OLED ekran, çift arka kamera, yüz tanıma teknolojisi ve kablosuz şarj gibi birçok özellik sunar. Ayrıca, güçlü bir A11 Bionic çip ve suya dayanıklılık özelliği de bulunur.

İphone X Kaç GB Belleğe Sahip?​

İphone X’in farklı bellek seçenekleri vardır. 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı bellek seçeneği bulunur. Hangi bellek seçeneğinin size uygun olduğunu belirlemek için ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.

İphone X’in Batarya Ömrü Nasıldır?​

İphone X’in batarya ömrü, kullanım alışkanlıklarınıza ve ayarlarınıza bağlı olarak değişir. Apple’a göre, İphone X, tam şarjla yaklaşık 12 saat konuşma süresi sunabilir. Ancak, bu süre kullanım şeklinize göre değişebilir.

İphone X’in Kamerası Kaç Megapiksel?​

İphone X’in çift arka kamerası, 12 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Ayrıca, geniş açı ve telefoto lensleri ile çeşitli fotoğraf ve video çekim özellikleri sunar.

İphone X’in Ekranı Kaç İnç?​

İphone X, 5.8 inçlik bir Super Retina OLED ekran sunar. Bu ekran, canlı renkler ve yüksek çözünürlük sağlar.

İphone X’in İşletim Sistemi Hangisidir?​

İphone X, Apple’ın iOS işletim sistemi ile çalışır. İOS, Apple’ın geliştirdiği özel bir mobil işletim sistemidir ve güvenlik ve performans açısından optimize edilmiştir.

İphone X’in Su Geçirmezlik Özelliği Var mı?​

Evet, İphone X, IP67 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklıdır. Bu, cihazın belirli bir derinlikteki suya belli bir süre boyunca dayanabileceği anlamına gelir.

İphone X’in Yüz Tanıma Teknolojisi Nasıl Çalışır?​

İphone X’in yüz tanıma teknolojisi, Face ID olarak adlandırılır. Bu teknoloji, yüzünüzü tarar ve bunu kullanarak cihazınızı kilidini açar ve güvenliğinizi sağlar. Face ID, yüzünüzdeki benzersiz özellikleri analiz eder ve 3D bir harita oluşturur.

İphone X’de Kablosuz Şarj Özelliği Var mı?​

Evet, İphone X, kablosuz şarj özelliği sunar. Bu özellik sayesinde İphone X’i bir kablosuz şarj cihazı üzerine yerleştirerek şarj edebilirsiniz.

İphone X’in Renk Seçenekleri Nelerdir?​

İphone X’in renk seçenekleri, uzay grisi ve gümüş olmak üzere iki farklı seçenek sunar. Hangi renk seçeneğinin size daha çok hoş geldiğini belirlemek size kalmıştır.

İphone X’in Ağırlığı Kaç Gramdır?​

İphone X’in ağırlığı yaklaşık olarak 174 gramdır. Bu, cihazın elde taşınması kolay bir şekilde tasarlandığını gösterir.

İphone X’in Fiyatı Ne Kadar?​

İphone X’in fiyatı, satın alınan model ve bellek seçeneğine bağlı olarak değişir. Apple’ın resmi web sitesinde güncel fiyatları bulabilirsiniz.

İphone X’in İşlemcisi Hangi Modeldir?​

İphone X, Apple’ın A11 Bionic çipini kullanır. Bu çip, yüksek performans ve enerji verimliliği sağlar.

İphone X’in Depolama Kapasitesi Genişletilebilir mi?​

Hayır, İphone X’in depolama kapasitesi genişletilemez. Cihazda yerleşik olarak belirlenen bellek miktarı dışında harici bir hafıza kartı kullanılamaz.

İphone X’in Ekranı Çizilmelere Karşı Dayanıklı mı?​

İphone X’in ekranı, dayanıklı cam malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ancak, çizilmelere karşı ekstra koruma sağlamak için ekran koruyucu kullanmanız önerilir.

İphone X’in İncelemeleri Nasıl?​

İphone X, genellikle olumlu incelemeler almaktadır. İncelemelerde, cihazın tasarımı, performansı ve kamerasının kalitesi övgüyle bahsedilmektedir.

İphone X ile Hangi İşletim Sistemleri Uyumlu?​

İphone X, Apple’ın iOS işletim sistemi ile uyumludur. Bu işletim sistemi, düzenli olarak güncellenir ve uyumlu olduğu cihazlara yeni özellikler sunar.

İphone X’in Ekranı HDR Destekliyor mu?​

Evet, İphone X’in ekranı HDR (High Dynamic Range) destekler. Bu özellik, daha canlı renkler ve daha yüksek kontrast sunarak daha iyi bir görüntü deneyimi sağlar.

İphone X Kaç Tam?​

İphone X kaç tam? 10 kısa bilgi:
1. İphone X’in fiyatı 10.000 TL’den başlamaktadır.
2. İphone X, 5.8 inçlik bir Super Retina ekrana sahiptir.
3. İphone X’in çift arka kamerası 12 MP çözünürlüğe sahiptir.
4. İphone X, yüz tanıma teknolojisi ile kilidi açabilirsiniz.
5. İphone X, suya ve toza karşı dayanıklı bir tasarıma sahiptir.

6. İphone X, A11 Bionic çip ile yüksek performans sunar.
7. İphone X’in pil ömrü ortalama olarak 12 saat sürer.
8. İphone X, kablosuz şarj özelliğine sahiptir.
9. İphone X, 64 GB veya 256 GB depolama seçenekleri sunar.
10. İphone X, iOS işletim sistemine sahip olan güncel bir modeldir.

Geri