İphone Whatsappʼda Toplu Mesaj Nasıl Atılır?

SoruCevap

Yeni Üye
iPhone WhatsApp’ta toplu mesaj nasıl atılır? İşte size adım adım yol gösteren bir rehber. İlk olarak, WhatsApp uygulamasını açın ve ana sayfada sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. Ardından, “Yeni Grup” seçeneğine tıklayın ve grup adını belirleyin. Sonra, kişilerinizi eklemek için “+” simgesine dokunun. İstediğiniz kişileri seçtikten sonra, “İleri” tuşuna basın. Son adımda, grup için bir fotoğraf ve açıklama ekleyebilirsiniz. İşte bu kadar! Artık iPhone WhatsApp’ta toplu mesaj atabilirsiniz. Sadece oluşturduğunuz gruba gidin ve mesajınızı yazın, hepsine aynı anda gönderin. Kolay ve hızlı bir şekilde toplu mesaj atmak için bu adımları takip edebilirsiniz.
İçindekiler

İPhone Whatsappʼda Toplu Mesaj Nasıl Atılır?​

İPhone kullanıcıları için Whatsapp, iletişim kurmanın popüler bir yolu haline gelmiştir. Birçok kişi, Whatsapp üzerinden toplu mesaj göndermek istemektedir. İPhone Whatsappʼda toplu mesaj atmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İPhoneʼunuzda Whatsapp uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Ana ekranın alt kısmında bulunan “Sohbetler” sekmesine dokunun.
3. Adım: Sohbetler ekranında, sağ üst köşedeki “Yeni Grup” düğmesine dokunun.
4. Adım: Yeni grup oluşturma ekranında, grubunuz için bir isim belirleyin.
5. Adım: İstediğiniz kişileri grup içine eklemek için kişi listesini gözden geçirin ve seçin.
6. Adım: Kişileri seçtikten sonra, sağ üst köşedeki “Tamam” düğmesine dokunun.
7. Adım: Grup oluşturma işlemi tamamlandıktan sonra, grup sohbetine otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
8. Adım: Grup sohbetinde, mesaj yazma alanına dokunun ve toplu mesajınızı yazın.
9. Adım: Mesajı göndermek için “Gönder” düğmesine dokunun.
Bu adımları takip ederek İPhone Whatsappʼda toplu mesaj atabilirsiniz. Unutmayın, toplu mesaj atarken diğer kullanıcıların izni olmadan kişisel bilgilerini paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, toplu mesaj gönderimiyle ilgili gizlilik politikalarını ve yasal düzenlemeleri dikkate almalısınız.

İphone Whatsappʼda Toplu Mesaj Nasıl Atılır?​

iPhone Whatsapp’ta toplu mesaj nasıl atılır?
1. Grup sohbetine girin.
2. Üstteki arama çubuğuna tıklayın.
3. “Tümünü Seç” seçeneğine dokunun.
4. Mesajınızı yazın ve gönder düğmesine basın.

5. Alternatif olarak, grup üyelerini sağa kaydırarak seçebilirsiniz.
6. “Toplu Mesajla” seçeneğine dokunun.
7. İstenilen kişileri seçin ve tamam düğmesine basın.
8. Mesajınızı yazın ve gönder düğmesine basın.
9. Ayrıca, grup sohbetindeki “Paylaş” düğmesine basarak da toplu mesaj atabilirsiniz.