AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İphone Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
İphone Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? İphone telefonlarda ekran görüntüsü almak için basit birkaç adım izlemeniz yeterlidir. İlk olarak, ekran görüntüsünü almak istediğiniz sayfayı açın. Ardından, Güç ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda basılı tutun. Bu işlemi yaptığınızda, ekranınızda bir flaş göreceksiniz ve ekran görüntüsü kaydedilecektir. İstediğiniz zaman Fotoğraflar uygulamasına giderek kaydedilen ekran görüntüsünü bulabilirsiniz. İphone telefonlarda ekran görüntüsü almak oldukça kolay ve kullanışlıdır. Bu yöntemle istediğiniz an ekranınızın görüntüsünü kaydedebilirsiniz.
İçindekiler

İphone Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?​

İphone telefonlarda ekran görüntüsü almak oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatan bir rehber:

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?​

İphone telefonunuzda ekran görüntüsü almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1: Görüntü Almak İstediğiniz Ekrana Geçin​

Ekran görüntüsünü almak istediğiniz uygulamaya veya ekrana geçiş yapın. Örneğin, ana ekran veya bir uygulama ekranı olabilir.

Adım 2: Tuş Kombinasyonunu Uygulayın​

Ekran görüntüsü almak için Güç/Sleep ve Ana Ekran tuşlarına aynı anda basılı tutun. Bu tuş kombinasyonunu birkaç saniye boyunca basılı tutmanız gerekmektedir.

Adım 3: Ekran Görüntüsünü Kontrol Edin​

Ekran görüntüsünü aldığınızda, ekranınızda bir flaş göreceksiniz ve bir kamera sesi duyacaksınız. Ekran görüntüsü, telefonunuzun Fotoğraflar uygulamasındaki Kamera Rulosu bölümüne otomatik olarak kaydedilecektir.

Ekran Görüntüsü Neden Alınır?​

Ekran görüntüsü almanın birçok farklı nedeni olabilir. İşte bazı yaygın kullanım senaryoları:
1. Hata Ayıklama: Bir uygulamada karşılaştığınız bir hatayı veya sorunu raporlamak için ekran görüntüsü alabilir ve geliştiriciye gönderebilirsiniz.
2. Paylaşım: Bir oyunun başarısını veya bir sohbetin önemli bir anını paylaşmak için ekran görüntüsü alabilir ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
3. Belgeleme: Bir iş veya proje için ekran görüntüsü alarak ilerlemeyi belgeleyebilir veya bir sunumda kullanabilirsiniz.
4. Not Almak: Bir web sitesinde veya bir makalede ilginizi çeken bir bilgiyi kaydetmek için ekran görüntüsü alabilirsiniz.
5. Öğretim: Bir işletim sistemi veya uygulama hakkında bir eğitim veya rehber hazırlarken ekran görüntüleri kullanabilirsiniz.
İphone telefonlarda ekran görüntüsü alma işlemi oldukça basittir ve yukarıdaki adımları takip ederek kolayca yapabilirsiniz. Ekran görüntüsünü aldıktan sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

İphone Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?​

Ekran görüntüsü almak için aynı anda Güç ve Ana Ekran düğmelerine basın.
Ekran görüntüsü çekmek için Güç ve ses kısma düğmelerine aynı anda basın.
Ana Ekran ve Güç düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Ekran görüntüsü almak için Güç ve Ana Ekran tuşlarına aynı anda basın.
Güç ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsü çekebilirsiniz.

Ekran görüntüsü almak için Güç ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda basın.
Ekran görüntüsü çekmek için Güç ve ses kısma düğmelerine aynı anda basın.
Ana Ekran ve Güç düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Ekran görüntüsü almak için Güç ve Ana Ekran tuşlarına aynı anda basın.
Güç ve Ana Ekran düğmelerine aynı anda basarak ekran görüntüsü çekebilirsiniz.

Geri