İphone telefondan bilgisayara fotoğraf nasıl atılır? İlk olarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Ardından telefonunuzu kilitleyin ve ekranda “Güvenilsin mi?” uyarısını onaylayın. Şimdi fotoğraflarınızı içeren bir pencere açılmalıdır. Eğer açılmazsa, “Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?” seçeneğini kontrol edin. Şimdi fotoğraflarınızı seçin ve bilgisayarınıza aktarın. Fotoğraflarınızı istediğiniz bir klasöre kaydedebilirsiniz. İşlem tamamlandığında telefonunuzdan çıkabilir ve fotoğraflarınızı bilgisayarınıza göz atabilirsiniz.
İçindekiler
iTunes kullanarak İphone’dan bilgisayara fotoğraf aktarımı yapabilirsiniz.
Email yoluyla İphone fotoğraflarınızı bilgisayara gönderebilirsiniz.
Bulut depolama servislerini (Google Drive, Dropbox, vb.) kullanarak fotoğrafları bilgisayara indirebilirsiniz.
Fotoğraf aktarım uygulamalarını kullanarak İphone’unuzdaki fotoğrafları bilgisayara gönderebilirsiniz.
İphone’unuzdaki fotoğrafları Bluetooth aracılığıyla bilgisayara aktarabilirsiniz.
İçindekiler
İphone Telefondan Bilgisayara Fotoğraf Nasıl Atılır?
İphone telefonunuzdaki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarmak için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte bu işlemi gerçekleştirmek için izleyebileceğiniz adımlar:
1. İTunes ile Fotoğraf Senkronizasyonu Nasıl Yapılır?
İlk yöntem olarak, İphone’unuzdaki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarmanın en yaygın yöntemlerinden biri İTunes kullanmaktır. İşte adım adım İTunes ile fotoğraf senkronizasyonu yapma süreci:
2. İCloud Fotoğraf Kitaplığı Nasıl Kullanılır?
İkinci yöntem olarak, İphone’unuzdaki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarmak için İCloud Fotoğraf Kitaplığı’nı kullanabilirsiniz. İşte bu yöntemi kullanarak fotoğraf aktarma işlemi:
3. Airdrop ile Fotoğraf Nasıl Gönderilir?
Bir diğer yöntem ise Airdrop kullanarak İphone’dan bilgisayara fotoğraf göndermektir. İşte adım adım Airdrop ile fotoğraf gönderme süreci:
4. E-posta ile Fotoğraf Nasıl Gönderilir?
İphone’daki fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde bilgisayara aktarmanın bir başka yöntemi ise e-posta kullanmaktır. İşte adım adım e-posta ile fotoğraf gönderme süreci:
5. Fotoğraf Aktarma Uygulamaları Nelerdir?
Bunların yanı sıra, App Store’da birçok fotoğraf aktarma uygulaması bulunmaktadır. İşte popüler fotoğraf aktarma uygulamalarından bazıları:
6. USB Kablosu ile Fotoğraf Nasıl Aktarılır?
İphone’unuzdaki fotoğrafları bilgisayarınıza bağlantı kablosu kullanarak da aktarabilirsiniz. İşte adım adım USB kablosu ile fotoğraf aktarma süreci:
7. Google Drive veya Dropbox ile Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?
Google Drive veya Dropbox gibi bulut depolama hizmetlerini kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım bu yöntemi kullanarak fotoğraf paylaşma süreci:
8. Fotoğrafları Eşitleme Yoluyla Nasıl Aktarılır?
İphone’unuzdaki fotoğrafları iTunes ile eşitleyerek de bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım fotoğrafları eşitleme yöntemi:
9. Fotoğraf Aktarımı için Bluetooth Nasıl Kullanılır?
Bluetooth bağlantısı ile de İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza gönderebilirsiniz. İşte adım adım Bluetooth ile fotoğraf aktarma süreci:
10. İTunes Dışında Hangi Yazılımlar Kullanılabilir?
İTunes dışında da fotoğraf transferi için çeşitli yazılımlar mevcuttur. İşte popüler fotoğraf aktarım yazılımlarından bazıları:
11. Fotoğrafları Gmail ile Nasıl Gönderilir?
Gmail hesabınızı kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza gönderebilirsiniz. İşte adım adım fotoğraf gönderme süreci:
12. Fotoğraf Aktarımı için FTP Nasıl Kullanılır?
FTP (File Transfer Protocol) kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım FTP ile fotoğraf aktarma süreci:
13. Fotoğrafları E-posta Eki Olarak Nasıl Gönderilir?
İphone’daki fotoğrafları e-posta eki olarak göndermek de kolay bir yöntemdir. İşte adım adım fotoğraf gönderme süreci:
14. Fotoğrafları İCloud Drive Üzerinden Nasıl Aktarılır?
İCloud Drive kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz. İşte adım adım İCloud Drive ile fotoğraf aktarma süreci:
15. Fotoğrafları OneDrive Üzerinden Nasıl Aktarılır?
OneDrive kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım OneDrive ile fotoğraf aktarma süreci:
16. Fotoğrafları Google Fotoğraflar Üzerinden Nasıl Aktarılır?
Google Fotoğraflar kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz. İşte adım adım Google Fotoğraflar ile fotoğraf aktarma süreci:
17. Fotoğrafları iCloud.com Üzerinden Nasıl İndirilir?
iCloud.com’a giriş yaparak İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İşte adım adım iCloud.com ile fotoğraf indirme süreci:
18. Fotoğrafları Fotoğraf Transfer Uygulamaları ile Nasıl Aktarılır?
Üçüncü parti fotoğraf transfer uygulamalarını kullanarak İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım bu yöntemi kullanarak fotoğraf aktarma süreci:
19. Fotoğrafları Bluetooth ile Nasıl Aktarılır?
Bluetooth bağlantısı kullanarak da İphone’daki fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. İşte adım adım Bluetooth ile fotoğraf aktarma süreci:
İphone Telefondan Bilgisayara Fotoğraf Nasıl Atılır?
İphone fotoğraflarınızı bilgisayara aktarmak için birçok yöntem bulunmaktadır. |
İcloud hesabınızı kullanarak fotoğraflarınızı otomatik olarak senkronize edebilirsiniz. |
Fotoğrafları USB kablosuyla bilgisayara aktarabilirsiniz. |
AirDrop özelliğini kullanarak fotoğrafları kablosuz olarak bilgisayara gönderebilirsiniz. |
İphone’u bilgisayara bağlayarak iTunes üzerinden fotoğrafları senkronize edebilirsiniz. |
iTunes kullanarak İphone’dan bilgisayara fotoğraf aktarımı yapabilirsiniz.
Email yoluyla İphone fotoğraflarınızı bilgisayara gönderebilirsiniz.
Bulut depolama servislerini (Google Drive, Dropbox, vb.) kullanarak fotoğrafları bilgisayara indirebilirsiniz.
Fotoğraf aktarım uygulamalarını kullanarak İphone’unuzdaki fotoğrafları bilgisayara gönderebilirsiniz.
İphone’unuzdaki fotoğrafları Bluetooth aracılığıyla bilgisayara aktarabilirsiniz.