AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone telefon acilmiyorsa ne yapilir?

Editör

Yeni Üye

iPhone telefon açılmıyorsa ne yapılır?​

Ancak uygulayabileceğiniz birkaç yöntem daha var. iPhone 6 telefonum açılmıyor diyorsanız yeniden başlatmaya zorlamayı deneyebilirsiniz. Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone’un yeniden başlaması gerekir.

iPhone 6s eski sürüme nasıl dönülür?​

iPhone 6s eski sürüme nasıl dönülür?
iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone’u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder’ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes’u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iPhone telefon şifresini unuttum ne yapmalıyım?​

iPhone telefon şifresini unuttum ne yapmalıyım?
Parolanızı sıfırlama
- Apple Kimliğim sayfasına gidin ve “Parolanızı sıfırlayın” bağlantısını seçin.
- Apple Kimliğinizi girin ve İleri’yi seçin. Apple Kimliğinizi hatırlamıyorsanız Apple Kimliğinizi bulun öğesini seçin.
- Apple Kimliğinizi girdikten sonra parolanızı üç şekilde sıfırlayabilirsiniz.

iPhone telefon kapandı nasıl açılır?​

Üst düğmeye basıp “kapat” sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için üst düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

iPhone 6s artık güncelleme alacak mı?​

iPhone 6s artık güncelleme alacak mı?
iOS 15 güncellemesiyle birlikte halen milyonlarca kişi tarafından kullanılan iPhone 6S ve iPhone SE modelleri güncelleme almayacak.

iPhone 6s recovery mode nasıl alınır?​

iPhone 6s recovery mode nasıl alınır?
iPhone 6s veya önceki modelleri, iPhone SE (1. nesil) ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modelleri: Ana Ekran düğmesini ve üst (ya da yan) düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
Telefon kilitli iPhone nasıl açılır?​
iPhone veya iPad’in Açma Kapama butonu ile Ana Ekran butonuna aynı anda basılı tutun ve ekrana Apple logosu gelene kadar basılı tutmaya devam edin. Ekrana Apple logosu gelince butonlara basmayı bırakın. Yaklaşık 1 dakika hiç bir işlem yapmadan bekleyin. Apple logosundan sonra açılış ekranını göreceksiniz.

iPhone ekran kilidi nasıl koyulur?​

iPhone ekran kilidi nasıl koyulur?
iPhone X veya sonraki bir modelinde ya da Face ID özellikli bir iPad’de Ayarlar > Face ID ve Parola’ya gidin. Önceki iPhone modellerinde Touch ID ve Parola’ya gidin. Touch ID özelliği olmayan aygıtlarda Ayarlar > Parola’ya gidin. Parolayı Aç’a dokunun.

iPhone telefonunuza çeşitli yöntemlerle müdahale edebilirsiniz. Telefonunuz açılmadığında deneyebileceğiniz yöntemler arasında telefonunuzu yeniden başlatmaya zorlama bulunmaktadır. iPhone'unuzun açılmaması durumunda açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basarak Apple logosunu görünceye kadar bekleyebilir ve telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

iPhone'unuzdaki şifreyi unuttuysanız endişelenmeyin. Parolanızı sıfırlamak için Apple Kimliği sayfasına gidip "Parolanızı sıfırlayın" bağlantısını seçerek adımları takip edebilirsiniz. Apple Kimliğinizi girip ileri tuşuna bastıktan sonra parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

iPhone'unuzu kapatıp açmak için ise üst düğmeye basılı tutarak "kapat" sürgüsünü sürükleyip beklemeniz yeterli olacaktır. Eğer telefon donarsa veya yanıt vermezse, telefonunuzu yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz. Bunun için üst düğmeye basılı tutarak Apple logosunu görünceye kadar beklemelisiniz.

iOS 15 güncellemesi ile iPhone 6S ve iPhone SE modelleri artık güncelleme almayacak. Ancak, güncelleme almayacak olsalar da telefonlarınızı stabil bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPhone'unuzdaki recovery mode'a almak için iPhone 6S veya önceki modellerde ana ekran düğmesi ve üst ya da yan düğmeleri aynı anda basılı tutarak kurtarma modu ekranını görene kadar beklemeniz gerekmektedir. Bu şekilde telefonunuz recovery mode'a alınacaktır.

Son olarak, iPhone ekran kilidini koymanın yolu ise cihazınıza göre değişmektedir. iPhone X ve sonraki modellerde Ayarlar > Face ID ve Parola yolunu izleyerek, önceki modellerde ise Touch ID ve Parola bölümünden parolanızı ayarlayabilirsiniz. Touch ID özelliği olmayan cihazlarda ise Ayarlar > Parola bölümünden parolanızı belirleyebilirsiniz.

Geri