AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone Takvim aboneligi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone Takvim aboneliği nedir?​

Takvim abonelikleri tatiller, spor, sosyal medya ve benzeri konularda güncel bilgi edinmenin mükemmel bir yoludur. iCloud ile bütün takvim aboneliklerinizi tüm aygıtlarınızda görme imkanına da sahip olursunuz.

iPhone Takvim virüsü nasıl silinir?​

iPhone Takvim virüsü nasıl silinir?
iOS 14.6 ve üzeri sürümlerde iPhone takvim virüsü nasıl silinir?
- Adım #1: iPhone / iPad Takvim uygulamasını açın.
- Adım #2: İstemeden abone olduğunuz takvim etkinliğini açın.
- Adım #3: ‘Bu Takvim Aboneliğini Bitir’ yazısına dokunun.
- Adım #4: ‘Aboneliği Bitir’ yazısına dokunarak onaylayın.
- Adım #5: İşlem tamam.

Takvim uygulaması nasıl kullanılır?​

Kişisel takvimleri iş hesabınızla paylaşmak isterseniz yöneticinizin bu seçeneği etkinleştirmesi gerekir.
- Google Takvim uygulamasını açın.
- Ayarlar. Kişisel takvimler’e dokunun.
- Ayarlar’da aç seçeneğine dokunun.
- Bu uygulamaları bağla ayarını açık duruma getirin.
- İzin ver’e dokunun.

iPhone Takvim nerede?​

iPhone Takvim nerede?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Ayarlar > Takvim’e gidin. Saptanmış Takvim’e dokunun. Saptanmış takviminiz olarak kullanmak istediğiniz takvimi seçin.
iPhone takvim aboneliği nasıl iptal edilir?​
Takvim > Hesaplar’a dokunun. iOS 13 kullanıyorsanız bunun yerine Parolalar ve Hesaplar > Hesaplar’a dokunun. Abone Olunan Takvimler’e dokunun. Tanımadığınız takvimi bulun. Takvime ve ardından Hesabı Sil’e dokunun.

Takvim aboneliği nedir virüs?​

Takvim aboneliği nedir virüs?
Takvim virüsünün oluşmasının sebebi istemsiz olarak, bir hesabın oluşması ve bu hesabın takvime abone olması sonucu ortaya çıkar. iPhone takvim virüsü takviminizin belirli günlerine aktiviteler ekler ve size günde 1-2 hatta 5-10 defa bildirim gönderir.

Takvim virüsü nasıl kalkar?​

iPhone Takvim Virüsü Nasıl Silinir?
- Hesaplar altında “Abone Olunan Takvimler” seçeneği olacak.
- “Clıck subscrıbe” ifadesini de burada görürsünüz.
- Dokunun ve bu hesaba girin.
- Altta “Hesabı Sil” yoluna tıklayın ve onaylayarak hesabı silin.

iPhone takvim virüsü nasıl anlaşılır?​

iPhone takvim virüsü nasıl anlaşılır?
Takvim virüsü iPhone ve iPad üzerinden internet sitelerinden bulaşıyor. İnternet tarayıcısında bir siteye girdiniz ve bu site aniden takvim uygulamasını açarak karşınıza bir onay ekranı çıkarıyor. Eğer okumadan onaylarsanız, geçmiş olsun. Takvim virüsü artık iPhone cihazınıza yerleşmiş oluyor.

Google Takvim nasıl ayarlanır?​

Takviminizi ayarlama
- Bilgisayarınızda Google Takvim’i açın.
- Sağ üstte, Ayarlar. Ayarlar’ı tıklayın.
- İstediğiniz değişiklikleri yapın. Tüm değişiklikler otomatik olarak kaydedilir.

Bilgisayarda takvim nasıl açılır?​

Bilgisayarda takvim nasıl açılır?
Bilgisayarda takvim nasıl hazırlanır?
- Bir Şablon Seçin. Microsoft Office şablon galerisini ziyaret edin ve Microsoft PowerPoint, Excel ve Word’e özel takvim şablonlarını görmek için Takvimler’e tıklayın.
- Kendi Fotoğraflarınızı Ekleyin.
- Yeni Etkinlikler Ekleyin.
- Takviminizi Yazdırın veya Dışa Aktarın.
Iphone takvim ayarları nasıl yapılır?​
Ayarlar > Takvim > Saptanmış Takvim bölümüne gidin. Saptanmış takviminiz olarak kullanmak istediğiniz takvimi seçin.

Iphone Takvim virüsü tehlikeli mi?​

Iphone Takvim virüsü tehlikeli mi?
Her ne kadar virüs olarak bahsedilse de aslında tam olarak bir virüs değil. Takvim virüsü olarak adlandırılan bu program cihazınıza sızarak bazı erişim izinlerini sizden alıyor ve bu sayede kişisel verilerinize ulaşıyor.

iPhone Takvim virüsü tehlikeli mi?​

Takvim bildirimi nasıl kapatılır?​

Takvim bildirimi nasıl kapatılır?
Bildirimleri devre dışı bırakma
- Google Takvim uygulamasını açın.
- Sol üstte, Menü’ye. dokunun.
- En altta, Ayarlar’a. dokunun.
- Takvimlerinizden birini seçin.
- Bir bildirime dokunun ve Bildirim yok’u seçin. Bu işlemi her bir bildirim için tekrarlayın.

Abone olunan takvim nasıl silinir?​

Bu işlem sorunu çözmezse Ayarlar’da takvim aboneliğini silin:
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Takvim > Hesaplar’a dokunun. iOS 13 kullanıyorsanız bunun yerine Parolalar ve Hesaplar > Hesaplar’a dokunun.
- Abone Olunan Takvimler’e dokunun.
- Tanımadığınız takvimi bulun. Takvime ve ardından Hesabı Sil’e dokunun.

Takvim abonelikleri, farklı konulardaki etkinlik veya bilgileri takvim uygulamanıza otomatik olarak eklemenize olanak tanır. Örneğin, tatiller, spor etkinlikleri, sosyal medya etkinlikleri gibi konularda güncel bilgiye kolayca erişebilirsiniz. iCloud sayesinde, tüm takvim aboneliklerinizi iPhone'unuzdan diğer aygıtlarınıza senkronize edebilirsiniz.

iPhone'da takvim virüsünün nasıl silineceği konusunda adım adım bir rehber verilmiş. İstenmeyen aboneliklerden kurtulmak için bu adımları takip edebilirsiniz. Genellikle, bu tür virüslerin temizlenmesi oldukça basittir ve uygulanacak adımlar net bir şekilde belirtilmiştir.

Takvim uygulamasını kullanırken, kişisel takvimlerinizi iş hesabınızla paylaşmak istediğinizde uygulamanın nasıl ayarlanacağına dair bilgilere de yer verilmiş. Bu ayarları yaparak takvimlerinizi yönetmek ve diğer kullanıcılarla paylaşmak oldukça kolay hale gelir.

Takvim aboneliklerini iptal etme konusunda da adım adım bir açıklama yapılmış. Eğer tanımadığınız bir takvim aboneliği oluşmuşsa, bu adımları takip ederek kolayca aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Takvim virüsünün ne olduğu ve nasıl oluştuğu konusunda bilgi verilmiş. Takvim virüsü genellikle istemeden bir hesaba abone olunduğunda oluşur ve takviminizde otomatik olarak aktiviteler veya bildirimler oluşturur. Bu durumla karşılaştığınızda, virüsü temizlemek için belirli adımlar izlemeniz gerekebilir.

Son olarak, Google Takvim'in nasıl ayarlanacağı ve takvim bildirimlerinin nasıl kapatılacağı ile ilgili bilgiler de paylaşılmış. Bu adımları takip ederek Google Takvim'inizi kişiselleştirebilir ve istemediğiniz bildirimleri kapatabilirsiniz. Abone olunan takvimleri silme konusunda da yine adım adım bir rehber verilmiş.

Toparlayacak olursak, iPhone takvim abonelikleri, virüsler, takvim kullanımı ve ayarları ile ilgili detaylı bilgileri içeren bu forum konusunda sizin için faydalı olabilecek pek çok bilgi bulunmaktadır.

Geri