AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone silinen notlar geri gelir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone silinen notlar geri gelir mi?​

Silinen bir notu kurtarmak için Klasörler listesine gidin ve Son Silinenler’e dokunun. Tutmak istediğiniz nota dokunun, açılan nota dokunun ve ardından Kurtar’a dokunun.

iPhone silinen videoları nasıl geri getirebilirim?​

Silinen fotoğrafları ve silinen videoları geri getirme işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: iPhone Fotoğraflar sayfasını açın.
- Adım #2: Albümleri açın.
- Adım #3: Son Silinenler albümünü açın.
- Adım #4: Sildiğiniz video ya da fotoğrafı bulun ve açın.
- Adım #5: Kurtar seçeneğine dokunun.
- Adım #6: İşlemi onaylayın.
Silinen notlar nasıl geri gelir?​
Silinen notları kurtarma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Keep’i. açın.
- Sol üst köşedeki Menü simgesi Çöp kutusu simgesine. dokunun.
- Açmak için bir nota dokunun.
- Notu çöp kutusundan çıkarmak için açıp İşlem simgesi. Geri yükle’ye dokunun.

Geri almak için salla ne demek?​

Geri almak için salla ne demek?
Telefonumuz da yazmış olduğumuz mesajları tek bir sallama ile silebilir yazdıklarınızı geri alabilirsiniz. Bundan sonra mesaj yazarken yada herhangi bir şey yazarken telefonunuz istemeden sallandığı zaman geri al seçeneği önünüze gelmeyecektir. …

iPhone silinen resimler nasıl geri alınır?​

iPhone silinen resimler nasıl geri alınır?
İşte 30 gün içinde silinen fotoğrafları geri getirme yolları:
- Fotoğraflar uygulamasını açın.
- Diğer Albümler listesini aşağı kaydırın ve “Son Silinenler”e dokunun.
- Ekranın sağ üst köşesindeki “Seç”e dokunun.
- iPhone’unuza döndürmek istediğiniz her fotoğrafı seçin.
- Sağ alt köşede, “Kurtar”a dokunun.

iPhone fotoğraflarda karşıya yükleniyor ne demek?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızla çektiğiniz fotoğraflar Kamera uygulamasından çıkıp Wi-Fi’ye bağlandığınızda Fotoğraf Yayınım’a otomatik olarak yüklenir. Ayrıca, Mac’inizde Fotoğraflar uygulamasına aktardığınız yeni fotoğraflar Wi-Fi ağına veya Ethernet’e bağlandığınızda otomatik olarak yüklenir.

Evet, iPhone'da silinen notları geri getirebilirsiniz. Eğer silinen bir notu kurtarmak istiyorsanız, öncelikle "Klasörler" listesine gidip "Son Silinenler" seçeneğine dokunmanız gerekmektedir. Sonra tutmak istediğiniz notu seçip, açılan nota dokunarak "Kurtar" seçeneğine dokunmalısınız.

Silinen videoları geri getirmek için de benzer adımları izleyebilirsiniz. iPhone Fotoğraflar sayfasını açın, Albümleri açın, Son Silinenler albümünü açın. Silinmiş olan video ya da fotoğrafı bulup açtıktan sonra "Kurtar" seçeneğine dokunarak geri getirebilirsiniz.

Ayrıca, silinen notları geri getirmek için Android telefonlarda veya tabletlerde Keep uygulamasını açıp Sol üst köşedeki Menü simgesinden Çöp kutusunu seçebilirsiniz. Çöp kutusundan notu geri yüklemek için İşlem simgesine dokunup "Geri Yükle" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Geri almak için salla özelliği ise telefonunuzda yazdığınız mesajları tek bir sallama hareketiyle silebilir veya geri alabilirsiniz. Ancak bu özellik sadece belirli durumlarda aktif olabilir.

Son olarak, iPhone'da silinen resimleri geri almak için Fotoğraflar uygulamasını açıp, Diğer Albümler listesinde "Son Silinenler"e dokunarak silinen fotoğrafları geri getirebilirsiniz. Seçmek istediğiniz fotoğrafları seçip "Kurtar" seçeneğine dokunarak geri alabilirsiniz.

iPhone'da "Fotoğraflarda Karşıya Yükleniyor" uyarısı ise çektiğiniz fotoğrafların Wi-Fi ağına bağlandığınızda otomatik olarak yüklenmesini sağlayan bir özelliktir. Mac'inizde de aynı şekilde fotoğrafların otomatik yüklenmesi mümkündür.

Geri