AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone sesli konusma nasil kapatilir?

Editör

Yeni Üye

iPhone sesli konuşma nasıl kapatılır?​

Ana Ekran düğmesine üç kez basın (Ana Ekran düğmeli bir iPhone’da). Denetim Merkezi’ni kullanın. Ayarlar > Erişilebilirlik > VoiceOver bölümüne gidin, sonra bu ayarı açın veya kapatın.

Vodafone Red nasıl iptal edilir?​

Vodafone Red nasıl iptal edilir?
Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması’ndan, Online Self Servis’ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi’ni ya da *7000#’i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri’nden iptal edebilirsiniz.

Red tarifesinden nasıl çıkılır?​

Online Self Servis’te bulunan Tarife ve Paketlerim altında bulunan Tarife Değişikliği sekmesine ya da Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan ‘Tarifem’ sekmesi altından değiştirebilirsiniz. Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008’i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

İnternet paketi nasıl iptal edilir?​

İnternet paketi nasıl iptal edilir?
Paketin yenilenmesini iptal etmek isteyen müşteriler IPTAL 2GB EKSTRA yazıp 5555’e SMS göndererek veya müşteri hizmetleri aracılığıyla iptal işlemini gerçekleştirebileceklerdir.
Ekstra 2 GB nasıl iptal edilir?​
Paketinizi iptal etmek için IPTAL NET 2GB yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz; iptal etmediğiniz sürece paketiniz fatura kesiminde otomatik yenilenecektir.

Sesli yardım nasıl kapatılır?​

Sesli yardım nasıl kapatılır?
3. Seçenek: Cihaz ayarları ile
- Cihazınızda Ayarlar’ı açın.
- Erişilebilirlik. TalkBack’i seçin.
- TalkBack’i kullan seçeneğini açın veya kapatın.
- Tamam’ı seçin.

iPhone mikrofon işareti nasıl kaldırılır?​

Basitçe Ayarlar -> Siri ve Arama’ya gidin….iPhone ve iPad’in Klavyesinden Mikrofon Simgesi Nasıl Kaldırılır?
- iPhone veya iPad’inizde Ayarlar uygulamasını başlatın.
- Şimdi, Genel sekmesine dokunun.
- Ardından Klavye’ye dokunun.
- Ardından, “Dikte Etmeyi Etkinleştir” seçeneğini bulun ve geçişini kapatın.

Geri