AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone Seslendirme nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone Seslendirme nasıl kapatılır?​

Şunları yapın:
- Ayarlar > Erişilebilirlik > VoiceOver’a gidin ve Seslendirilen İçerik’e dokunun.
- Ses’e, ardından kaldırmak istediğiniz sese dokunun.
- Düzenle’ye dokunun.
- simgesine, ardından Sil’e dokunun. Ayrıca, sola kaydırarak da silebilirsiniz.

Iki faktörlü doğrulama kodu nasıl kapatılır?​

Iki faktörlü doğrulama kodu nasıl kapatılır?
2 Adımlı Doğrulama’yı kapatma
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google. Google Hesabınızı yönetin’i açın.
- Üst taraftaki Güvenlik’e dokunun.
- “Google’da oturum açma” bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama’ya dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
- Kapat’a dokunun.
- Kapat’a dokunarak onaylayın.

Rahatsız etme modu nasıl kapatılır?​

Rahatsız etme modu nasıl kapatılır?
Rahatsız Etmeyin’i kapatma
- Ekranın üst kısmından aşağı kaydırıp mevcut seçeneğinize dokunun: Yalnızca alarmlar , Yalnızca öncelikliler veya Tamamen sessiz .
- Sesi kısma düğmesine basın ve Şimdi kapat’a dokunun.

Sesli denetim nasıl kapatılır?​

Sesle Denetim’i açma veya kapatma “Sesle Denetim’i Kapat” ifadesini söyleyin. Sesle Denetim’i Erişilebilirlik Kestirmeleri’ne ekleyin. Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi bölümüne gidin, sonra Sesle Denetim’e dokunun.

iPhone Sesli Klavye nasıl kapatılır?​

iPhone Sesli Klavye nasıl kapatılır?
Şu adımları izleyin:
- iPhone X veya sonraki bir modelde Ayarlar > Erişilebilirlik’e gidin ve ardından Yan Düğme’ye dokunun. iPhone 8 veya önceki bir modelde Ayarlar > Erişilebilirlik’e gidin ve ardından Ana Ekran Düğmesi’ne dokunun.
- Konuşmak için basılı tutun öğesinin altında şu seçeneklerden birini belirleyin:

Instagram 2 faktörlü kimlik doğrulaması nasıl kapatılır?​

Instagram 2 faktörlü kimlik doğrulaması nasıl kapatılır?
Açılan menüden Ayarlar seçeneğine dokunun. Ardından bu ekranda yer alan Güvenlik seçeğeine dokunun. Dördüncü sırada iki faktörlü kimlik doğrulama ile ilgili seçeneği göreceksiniz. İki faktörlü kimlik doğrulamayı kapatmak ve kaldırmak için açık olan düğmeyi sola doğru çekin.

Rahatsız etme modunda telefon çalar mı?​

gelen telefon aramalarını otomatik olarak meşgule düşürüyor. sadece bildirim ekranında kimin aradığını görüyorsunuz. telefonun ekran ışığı bile yanmıyor. şeçenekleri şu şekilde; hiç kimse: bu mod açık olduğunda sizi kimse arayamıyor. direk meşgule düşüyor.

iPhone 11 rahatsız etme modu nasıl kapatılır?​

iPhone 11 rahatsız etme modu nasıl kapatılır?
Sessiz: Aramaları ve bildirimleri her zaman veya yalnızca aygıt kilitliyken sessize alabilirsiniz….Rahatsız Etme ayarlarınızı değiştirme
- Ayarlar > Odak’a gidin.
- Rahatsız Etme’ye dokunun.
- İzin Verilen Bildirimler, Odak Durumu, Akıllı Etkinleştirme ve diğer özelliklerin ayarlarını seçin.

Sesle denetim nasıl indirilir?​

Sesle denetim nasıl indirilir?
Sesle Denetim’i açma
- Ayarlar’a gidin ve Erişilebilirlik’i seçin.
- Sesle Denetim’i ve ardından Sesle Denetimi Ayarla’yı seçin. Arka planda bir indirme işlemi başlar.

Merhaba! iPhone'da "Seslendirme" nasıl kapatılacağı, "İki Faktörlü Doğrulama" ve "Rahatsız Etmeyin Modu" nasıl kapatılacağı gibi konular hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Ayrıca "Sesle Denetim" ve "iPhone Sesli Klavye"nin nasıl kapatılacağı da açıklanmış.

İki Faktörlü Doğrulama'yı kapatmak için Android cihazınızda Google Hesabınızı yöneterek Güvenlik ayarlarına gidip "2 Adımlı Doğrulama"yı kapatmanız gerekiyor.

Rahatsız Etmeyin Modu'nu kapatmak için ise menüde yer alan seçenekleri takip ederek telefonunuzu sessiz moda alabilirsiniz. Böylece alarmlar, öncelikli bildirimler veya tamamen sessiz olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Sesle Denetim'i açıp kapatmak için "Sesle Denetim'i Kapat" ifadesini söyleyebilir veya Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi bölümünden Sesle Denetim'e dokunarak ayarlayabilirsiniz.

iPhone Sesli Klavye'yi kapatmak için ise iPhone modelinize göre farklı adımlar izlenerek Ayarlar > Erişilebilirlik > Yan Düğme (iPhone X ve sonraki modeller) veya Ana Ekran Düğmesi (iPhone 8 ve önceki modeller) yolunu takip ederek ayarları değiştirebilirsiniz.

Instagram'da 2 Faktörlü Kimlik Doğrulamasını kapatmak için ise Ayarlar > Güvenlik > İki Faktörlü Kimlik Doğrulama seçeneğinden düğmeyi sola doğru kaydırarak kapatmanız gerekmektedir.

Son olarak "Sesle Denetim"i indirmek için Ayarlar > Erişilebilirlik > Sesle Denetim yolunu takip edip ardından indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin!

Geri