Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone ses kaydi nasil aktarilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone ses kaydı nasıl aktarılır?​

Ses kayıtlarını iTunes ile eşlemek: iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın, daha sonra iTunes’ta iPhone’u seçin. Ekranın en üstündeki Müzik’i seçin(uygulamalar ve filmlerin arasında) Müzik’i eşleyi seçin “ses kayıtlarını dâhil et” ‘i seçin ve Uygula’ya tıklayın.

Ses kaydı nasıl atılır?​

Bir kaydı iki şekilde paylaşabilirsiniz: uygulamadan veya web sitesinden. Uygulamaya başlayacağız. Listedeki bir kayda uzun basın. Kayıt şimdi vurgulanacaktır (onay işaretiyle gösterildiği gibi). Paylaşmak için başka bir kayıt seçin, ardından üst çubuktaki paylaş simgesine dokunun.
Instagram ses kaydı nasıl atılır?
Instagram’da ses kaydı nasıl gönderilir?
- Adım: Instagram DM bölümünü açın.
- Adım: Ses kaydı göndermek istediğiniz kişiye tıklayın.
- 3. Adım: Alt kısımdaki yazı yazma bölümünde bir mikrofon simgesi göreceksiniz.
- Adım: Ses kaydetmek için bu mikrofon işaretine basılı tutun.

iPhone’de silinen ses kaydını nasıl geri alınır?​

AdımİPhone’da Sesli Notlar uygulamasını açın ve “Son Silinenler” klasörüne gidin. 2. AdımİPhone’da geri yüklemek istediğiniz sesli notları seçin ve “Kaydı Kurtar” a dokunun. 3. AdımBundan sonra, orijinal klasöre geri dönecek olan silinmiş sesli notları kontrol edebilirsiniz.

iPhone ses kayıtları nerede?​

Sesli Notlar uygulaması ve iCloud sayesinde, aynı Apple kimliği ile giriş yaptığınız ve iCloud ayarlarında veya tercihlerinde Sesli Notlar’ı açtığınız aygıtlarınızın tümünde ses kayıtlarınız otomatik olarak görünür ve güncel tutulur. Ayarlar > [adınız] > iCloud bölümüne gidin, sonra Sesli Notlar’ı açın.
iPhone ses kayıtları nasıl yedeklenir?
Ayarlar > [adınız] > iCloud > iCloud Yedekleme bölümüne gidin, sonra Hücresel Üzerinden Yedekle’yi açın veya kapatın. Elle yedekleme yapmak için Şimdi Yedekle’ye dokunun.
Bu sefer böyle yapmayacağız.
- Adım: WhatsApp’ın o dosya gönderme bölümünü açıp Belge simgesine tıklayın.
- Adım: Şimdi karşınıza tıpkı ses dosyalarını seçtiğiniz gibi bir ekran gelecek.
- 3. Adım: 16 MB sınırından dolayı gönderemediğiniz müziği bu kısımdan gönderin.
Nasıl Şarkı Kesilir – Ayrıntılı Talimatlar
- Tarayıcınızdan mp3cut.net adresini açın.
- Sonra; kesmek istediğiniz dosyayı açın.
- Artık şarkıyı açtığınıza göre mavi kaydıraçları oynatarak kesmek istediğiniz aralığı seçmeniz gereklidir.
- Parçayı sessizden başlayıp kademe kademe artacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
Instagramda kaydedilen ses nereye gidiyor?
Kaydedilen sesi görmek için Instagram müzik kitaplığına gidin ve birçok kategori birlikte “kaydedilen” seçeneği en üstte görünecektir. Kaydedilmiş Reels videolara ve ses sayfalarına doğrudan ana menüdeki “kaydedilmiş” seçeneğinden erişilebilirsiniz.

iPhone ses kaydı ne kadar sürer?​

her boş 1,5 gbt’e yaklaşık 1 saat kayıt yapabilirsin. denemek için önce 1 saat bir şey kaydet, sonra da hafıza kaç gbt azalmış bak. Kullandığım recorder Pro uygulamasında yarım saat 20mb civarında yer tutuyor. Dolayısıyla uzun kayıt yapabilirsiniz.

iPhone telefon yedekleme nasıl yapılır?​

iPhone’u yedekleme
- Ayarlar > [adınız] > iCloud > iCloud Yedekleme bölümüne gidin.
- iCloud Yedekleme’yi açın. iCloud, iPhone güç kaynağına takılı, kilitli ve Wi-Fi ağına bağlıyken iPhone’unuzu her gün otomatik olarak yedekler.
- Elle yedekleme yapmak için Şimdi Yedekle’ye dokunun.

Geri