AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone se iOS kac?

Editör

Yeni Üye

iPhone se iOS kaç?​

Yazılım. iPhone SE iOS 10 ile çalışır, Apple Pay, Canlı Fotoğraf ve her zaman açık sesli Siri aktivasyon olarak iPhone 6 ve 6S seçkin özellikleri destekleyir.

iPhone hangi sürümde?​

Ana menü görününceye kadar Menü düğmesine birkaç kez basın. Ekranı kaydırın ve Ayarlar > Hakkında’yı seçin. Aygıtınızdaki yazılım sürümü bu ekranda görünür. iPod nano (3. veya 4. nesil) ve iPod classic’te yazılım sürümünü görmek için Hakkında ekranında ortadaki düğmeye iki kez basın.

iPhone iOS bir önceki sürüme nasıl dönerim?​

iPhone iOS bir önceki sürüme nasıl dönerim?
iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone’u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder’ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes’u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iPhone se güncelleme alıyor mu?​

iPhone se güncelleme alıyor mu?
iOS 15 ALACAK iPHONE MODELLERİ Apple’ın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, iOS 15 güncellemesi alacak iPhone modelleri şu şekilde: iPhone 12 serisindeki tüm modeller. iPhone 11 serisindeki tüm modeller. iPhone SE 2 2020.

iPhone se 2 2020 iOS kaç?​

Arka Kamera: 12 MP f/1.8 diyafram genişliği (HDR, Panorama, Portre modu, Dört LED’li çift tonlu flaş) Bağlantı: 5G SA/NSA, Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB Lightning. İşletim Sistemi: iOS 13. Batarya: 1.821 mAh Li-Ion batarya (18W hızlı şarj desteği)

iPhone 6 Son Güncelleme Nasıl Yapılır?​

Otomatik güncellemeleri özelleştirme
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin.
- Otomatik Güncellemeler’e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın.
- iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS’in son sürümüne güncellenir.

iPhone 6 Plus Güncelleme alıyor mu?​

iPhone 6 Plus Güncelleme alıyor mu?
iOS güncellemesi her yıl Eylül ayında kullanıcılara sunuluyor. Eylül ayında kullanıcılara sunulması beklenen yeni iOS sürümü ile birlikte iki iPhone modeli daha güncelleme takviminden çıkarılacak. iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve iPhone SE modelleri, iOS 15 güncellemesini alamayacak.

iPhone SE, iOS 10 ile çalışır. Ayrıca Apple Pay, Canlı Fotoğraf ve her zaman açık sesli Siri aktivasyonu gibi iPhone 6 ve 6S'in seçkin özelliklerini destekler.

iPhone SE'nin hangi sürümde olduğunu öğrenmek için ana menüde Menü düğmesine birkaç kez basın, ekranı kaydırın ve Ayarlar > Hakkında sekmesine gidin. Bu ekranda cihazınızdaki yazılım sürümünü görebilirsiniz.

iPhone iOS bir önceki sürüme nasıl dönerim sorusuna yanıt vermek gerekirse, adımlar şu şekildedir:
1. iPhone'u kapatın.
2. USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
3. Kurtarma modunu açın.
4. Mac bilgisayarınızda Finder'ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes'u açın.
5. Cihazınızı bulun ve açın.
6. Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iPhone SE güncelleme alıyor mu sorusuna yanıt olarak, iPhone SE 2 (2020) modeli iOS 15 güncellemesini alacak iPhone modelleri arasındadır.

iPhone SE 2 (2020) modelinde ise arka kamera 12 MP f/1.8 diyafram genişliğine sahiptir ve işletim sistemi olarak iOS 13 çalışmaktadır. Bağlantı seçenekleri arasında 5G SA/NSA, çift 4G VoLTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 ve USB Lightning bulunmaktadır. Bataryası ise 1.821 mAh Li-Ion batarya ve 18W hızlı şarj desteği sunmaktadır.

iPhone 6'nın son güncellemesini yapmak için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek Otomatik Güncellemeler seçeneğini özelleştirebilir ve iOS Güncellemelerini Yükle seçeneği ile güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak, iPhone 6 Plus modeli iOS güncellemelerini almaya devam etmez. Eylül ayında yayınlanacak iOS 15 güncellemesi ile iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve ilk nesil iPhone SE modelleri güncelleme desteğini kaybedecek.

Geri