iPhone odeme yontemi nasil silinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

iPhone ödeme yöntemi nasıl silinir?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda ödeme yönteminizi değiştirme
- Ödeme yöntemi ekleme: Ödeme Yöntemi Ekle’ye dokunun.
- Ödeme yöntemini güncelleme: Ödeme yöntemine dokunun, ardından bilgilerinizi düzenleyin.
- Ödeme yöntemini kaldırma: Düzenle’ye, kırmızı renkli Sil düğmesine ve Sil’e dokunun.

iPhone mobil ödeme nasıl yapılır?​

- Adım. iPhone ayarlarınızda 1 Apple ID’nize dokunun, Ödeme ve Teslimat’ı seçin. Giriş yapmanız gerekebilir.
- Adım. Ödeme Yöntemi Ekle’ye dokunun.
- 3. Adım. Tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin. Ödeme yöntemlerini kolayca ekleyin, güncelleyin, yeniden sıralayın veya silin.
Apple ödeme yöntemi nedir?
Kredi Kartları, Apple Online Store için varsayılan ödeme yöntemidir. Kabul ettiğimiz kredi kartları: VISA. MasterCard.
Masterpass kaydı nasıl silinir?
C: Masterpass Türkiye internet sitesi ( www.masterpassturkiye.com ) üzerinden hesabınıza erişim sağlayarak ya da kartınızı kaydetmiş olduğunuz işyerinde kullanıcı profili yönetim ekranı üzerinden ya da kartlarım menüsü altından kartlarınızı silebilirsiniz. En son kartınızı sildiğinizde hesabınız da silinecektir.

iPhone NFC ödeme var mı?​

iPhone kullanıcıları için dokunarak ödeme özelliği duyuruldu. iPhone’larda bulunan NFC çipi sayesinde birbirine yakın iki cihaz arasında güvenli işlem gerçekleştirmek mümkün. Apple bu defa bu çipi ödeme için kullanıyor.

Apple Store ile ödeme ne demek?​

Apple Kimliği ödeme yöntemi olarak mobil ödeme seçeneğinin kullanılabilirliği. Operatörünüz destekliyorsa App Store ve iTunes Store’dan satın aldığınız öğelerin ve diğer satın alımların ödemesini mobil ödemeyle yapabilirsiniz.
Kayıtlı kart nasıl silinir?
Ödeme yöntemini Android cihazınızın ayarlarından kaldırma
- Android cihazınızda Ayarlar’ı açın.
- Google Hizmetleri ve tercihleri Google uygulamaları için ayarlar. Google Pay’e dokunun.
- Kaldırmak istediğiniz ödeme yöntemine dokunun.
- Diğer. Ödeme yöntemini kaldır’a dokunun.
- Ekranda gösterilen talimatları uygulayın.
MasterPass hangi bankaya ait?
Şimdi Kuveyt Türk kartlarınızı* bir kez MasterPass’a ekleyerek internet alışverişlerinizde** kart numaranızı girmeden, kolay ve güvenli ödeme yöntemini seçebilirsiniz.

iPhone saklama alanı Mobil Ödeme nedir?​

Operatörünüz destekliyorsa App Store ve iTunes Store’dan satın aldığınız öğelerin ve diğer satın alımların ödemesini mobil ödemeyle yapabilirsiniz. Mobil ödeme seçeneği şu anda bazı ülkelerde ve bölgelerdeki belirli operatörlerle kullanılabilir.

Geri