iPhone neden durduk yere kapanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

iPhone neden durduk yere kapanır?​

Bazı durumlarda iPhone cihazınızın sürekli kapanmasının nedeni işletim sistemi problemleri olabilir. Eğer hard reset işlemi işe yaramadıysa ve iOS ‘in eski bir sürümünü kullanıyorsanız iPhone cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemelisiniz.
Aniden kapanan iPhone nasıl açılır?
Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone’un yeniden başlaması gerekir.
iPhone neden sürekli kendini yeniden başlatır?
Ne yapabilirim? Bu sorun sık karşılaşılan bir yazılım sorunu. Genellikle iOS güncellemelerinden sonra eksik veya bozuk işletim sistemi dosyalarından kaynaklanıyor.

iPhone şarjı varken neden kapanıyor?​

Sorun Yazılımdan Kaynaklanıyor Olabilir iPhone’unuzun yazılımı yani iOS, cihazınızda kalan pil ömrünü izlemekle görevlidir. Yazılım pille doğru şekilde iletişim kurmuyorsa, pil ömrünü doğru göstermez. Kısaca iPhone’unuzun şarjı var gibi görünür ancak aslında şarjınız bitmiştir ve telefonunuz bu nedenle kapanıyordur.
iPhone açılmıyor nasıl açarım?
iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’ınızda
- Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutun.
- iPhone’unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir.
- Telefonunuz hâlâ açılmıyorsa Apple Destek bölümüne ulaşın.
Telefon açılıp kapanıyor ne yapmalıyım?
Telefon, tablet gibi cihazlar neden kendi kendine kapanıp açılır?
- Her şeyden önce yazılım güncellemelerini kontrol edin:
- Bilinmeyen uygulamalardan uzak durun:
- Devre dışı uygulamaları kontrol edin:
- iPhone’da bozuk uygulamaları kontrol edin:
- Aşırı ısınma da sorunlara yol açabilir:
Hard Reset tam sıfırlama anlamına gelir ve iPhone’unuzdaki tüm içeriği tamamen silecek bir işlemdir. Telefonu ikinci el olarak satmadan önce veya bug’larla karşılaştığınızda bunu yaparsınız.
iPhone 6 uyut uyandır düğmesi hangisi?
iPhone 6 ve sonraki modellerde iPhone’unuzu uyandırmak veya uyku moduna geçirmek için yan düğmeye basın. iPhone SE (1. nesil) ve önceki modellerde üst düğmeye basın. Sesleri kapatmak ve uyarıları sessize almak için zil/sessiz anahtarını kullanın.
Cep telefonu neden kapanıp açılır?
Genelde işletim sistemi güncellemesi sırasında yaşanan bir sorun, telefonun kapanması durumu gibi hatalar, cihazınızın bu şekilde bir döngü içerisine girmesine neden olabiliyor. Yaşanan sorunun çözümü için yazılım kısmında bir sıfırlama yapmak en iyisi olacaktır. Bunun için telefonunuzu açmanız gerekiyor.

iPhone batarya kalibrasyonu nasıl yapılır?​

İşte adım adım telefon kalibrasyonu yapma süreci:
- Adım: Pilinizi Bitirin. Bütün şarjı harcayın.
- Adım: 3 Saat Bekleyin. Telefon kapandığında dahi içinde az da olsa güç kalır.
- 3. Adım: Telefonunuzu Şarj Edin.
- Adım: Pilinizi tekrar bitirin.
- Adım: Üç Saat Daha Bekleyin.
- Adım: Cihazınızı Şarj Edin.

Geri