- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
iPhone neden alınır?
Yazılım (iOS) Apple’ın “bence” başarılı olmasının en başlı nedenidir çünkü bir iPhone 5 yıl güncelleme alıyor ama rakipleri ortalama 2 güncelleme alıyor. Yazılımın sağladığı diğer bir avantaj ise şarj tüketimi, aynı batarya kapasitesine sahip bir Android telefona göre şarj tüketimi daha iyidir.iPhone 13 Pro Max RAM kaç?
Hafıza kartı desteği sunmayan iPhone 13 Pro Max telefonun depolama alanı 128 GB. iPhone 13 Pro Max telefonun diğer hafıza kartı seçenekleri ise; 256 GB, 512 GB ve 1 TB. iPhone 13 Pro Max ram boyutu 8 GB. 8 GB RAM kapasitesi telefonun icloud özelliği ile çoğaltılabiliyor.iPhone neden bu kadar seviliyor?
Apple’ın müşterileri iPhone ve MacBook gibi ürünlere duydukları hayranlığın sebebi, sadece donanım ve yazılım olarak kaliteli bir tecrübe sunmaları değil, ayrıca arayüz ve ürün tasarımlarının da yüksek kalitede olması.
iPhone 13 ram ne kadar?
6.1 inç ekranının yanı sıra 1170×2532 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir. İki adet 12 MP ana kamerası ve bir adet 12 MP ön kamerası ile muhteşem fotoğraflara imza atmanızı sağlar. Sahip olduğu 6 GB RAM ve iCloud ile artırılabilir 128 GB dahili hafızası sayesinde bir telefondan daha fazlasını sunar.
iPhone 14 Pro Max kaç ram?
Apple’ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemler kullanabilir. Apple kısa süre önce Intel’in modem birimini satın almıştı. Son sızıntılara göre Apple iPhone 14’lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB’lik RAM kullanacak. Apple’ın rakibi Samsung Galaxy S22 Ultra’da 12 GB RAM tercih etmişti.RAM nasıl sıfırlanır?
Windows 10 RAM temizleme nasıl yapılır?- Adım #1: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Adım #2: RAM kullanımını denetleyin.
- Adım #3: Gereksiz yazılımları kaldırın.
- Adım #4: Alternatif yazılımlara yönelin.
- Adım #5: Virüs taraması yapın.
- Adım #6: Sanal belleğinizi düzenleyin.