AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone ne zaman aktif edildi?

Editör

Yeni Üye

iPhone ne zaman aktif edildi?​

Benzersiz cihaz kodunu girdikten sonra, yanındaki kutuyu işaretleyin. “Ben robot değilim”.ve sonra düğmesine tıklayın “Kontrol etmek”.. Arama sonucu görüntülenir. Sütuna bak “Garanti başlangıç tarihi”. – Bu, iPhone’un ilk kayıt tarihidir.

iPhone telefonu ne zaman aldığını öğrenme?​

iPhone telefonu ne zaman aldığını öğrenme?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar’a dokunun.
- Hesabı Görüntüle’ye dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.
- Satın Alma Geçmişi’ne dokunun.
- Satın alma geçmişiniz görünür. Son 90 Gün’e dokunun, ardından farklı bir tarih aralığı seçin.

iPhone mikrofon işareti nasıl kaldırılır?​

iPhone mikrofon işareti nasıl kaldırılır?
iPhone ve iPad’in Klavyesinden Mikrofon Simgesi Nasıl Kaldırılır?
- iPhone veya iPad’inizde Ayarlar uygulamasını başlatın.
- Şimdi, Genel sekmesine dokunun.
- Ardından Klavye’ye dokunun.
- Ardından, “Dikte Etmeyi Etkinleştir” seçeneğini bulun ve geçişini kapatın.

iPhone Sesle denetim nasıl açılır?​

Sesle Denetim’i açma
- Ayarlar’a gidin ve Erişilebilirlik’i seçin.
- Sesle Denetim’i ve ardından Sesle Denetimi Ayarla’yı seçin. Arka planda bir indirme işlemi başlar.

iPhone kaç aylık olduğunu öğrenme?​

iPhone kaç aylık olduğunu öğrenme?
Apple marka cihazınız üzerinden Ayarlar uygulamasına tıklayın. Ayarlar içerisinde yer alan “Genel” penceresine dokunun ve “Hakkında” bölümünü açın. Bu alanda “Garanti Süreniz Doluyor” diye bir metin görebilirsiniz. Hemen yanında ise garanti sürenizin bitiş tarihine rastlayacaksınız.

iPhone sesli mesaj nasıl kapatılır?​

iPhone sesli mesaj nasıl kapatılır?
ÇÖZÜM. Ayarlar (Settings) > Genel (General) > Güvenlik Kodu (Passcode Lock) bölümünden Sesli Çevirme (Voice Dial) sekmesinden kapatabilirsiniz. Bu orta tuşa üç kere bastıgınız zaman bu özellik pasif hale geliyor.
iPhone Sesle denetim nasıl kapatılır?​
“Home Button”ın (Ana Ekran Düğmesi) altında “Long Hold”a (Basılı Tut) dokun. Bu, Sesle Denetim’i başlatan tipik komuttur. “System Actions” (Sistem Eylemleri) bölümünün altında “Do Nothing”‘i (Bir Şey Yapma) seç. Böylece Ana Ekran’ın Sesle Denetim’i başlatması devre dışı bırakılır.

iPhone telefonun sıfır olup olmadığını nasıl anlarız?​

iPhone telefonun sıfır olup olmadığını nasıl anlarız?
iPhone’unuzun model numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünde yer alan Model etiketinin sağ tarafında görebilirsiniz. Model numarasında önemli olan ilk harftir. İlk harf “M” ise, telefonunuz orijinal (kullanılmamış) bir cihazdır. İlk harf “N” ise, telefonunuz yenilenmiş bir cihazdır.

Sesli mesaj nasıl devre dışı bırakılır?​

Sesli mesaj nasıl devre dışı bırakılır?
Sesli mesajı, Ayarlar uygulamasından devre dışı bırak. Sesli mesaj/telesekreter ayarlarını kontrol edip ‘Kapat’ veya ‘Devre Dışı Bırak’ seçeneğini aramak, kullandığın telefon türüne bakmaksızın atabileceğin iyi bir ilk adımdır. Doğru seçeneği bulursan o seçeneği seç ve böylece telefon sesli mesaj özelliğini kapatacak.

Merhaba! iPhone'un ne zaman aktif edildiğini öğrenmek için cihazın benzersiz kodunu girdikten sonra "Ben robot değilim" kutucuğunu işaretleyip "Kontrol etmek" düğmesine tıklamanız gerekmektedir. Bu işlem sonucunda çıkan arama sonucunda "Garanti başlangıç tarihi" sütununa bakarak iPhone'un ilk kayıt tarihini öğrenebilirsiniz.

iPhone'un kaç aylık olduğunu öğrenmek için ise Apple marka cihazınız üzerinden Ayarlar uygulamasına tıklayarak "Genel" penceresinden "Hakkında" bölümüne ulaşabilirsiniz. Bu bölümde "Garanti Süreniz Doluyor" metninin yanında garanti süresinin bitiş tarihini görebilirsiniz.

iPhone'un sıfır olup olmadığını anlamak içinse Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünden model numarasını kontrol edebilirsiniz. Model numarasının ilk harfine dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer ilk harf "M" ise, telefonunuz orijinal (kullanılmamış) bir cihazdır. İlk harf "N" ise, telefonunuz yenilenmiş bir cihazdır.

Sesli mesajı kapatmak için Ayarlar uygulamasından ilgili ayarları kontrol edip "Kapat" veya "Devre Dışı Bırak" seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu adımları takip ederek telefonunuzdaki sesli mesaj özelliğini kapatabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur, başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri