Iphone Kod Tarayici nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Iphone Kod Tarayıcı nerede?​

Kamera uygulamasıyla QR kodunu tarama Ana Ekran, Denetim Merkezi veya Kilitli Ekrandan Kamera uygulamasını açın. Arka kamerayı seçin. Aygıtınızı, QR kodu Kamera uygulamasının vizöründe görünecek şekilde tutun. Aygıtınız QR kodunu tanır ve bir bildirim görüntüler.

Iphone kod tarama nasıl yapılır?​

iOS cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın, aşağı kaydırın ve Kamera seçeneğine dokunun. Açık değilse QR Kod Tarama seçeneğinin yanındaki anahtarı açık konuma getirin. Cihazınızda Kamera uygulamasını çalıştırın. Şimdi akıllı telefon Kameranızı birkaç saniye QR kod üzerinde tutun.
iPhone WhatsApp kodu nerede?
iPhone. WhatsApp’ı açın > Ayarlar’a dokunun. Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.

Karekod okutma nasıl olur?​

Adım: QR kodunu tarayın Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner’a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.

Samsung telefonda QR kodu nasıl okutulur?​

QR kod oluşturma nasıl yapılır?
QR kod oluşturma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Unitag internet sitesini açın.
- Adım #2: Enter your URL bölümüne QR kodunu oluşturmak istediğiniz bağlantıyı yapıştırın.
- Adım #3: Sağda Your QR Code kutucuğunda bağlantınız için bir QR kod belirecek.
- Adım #4: QR kodunuzun tasarımını altta yer alan seçenekler ile belirleyin,
Tek yapmanız gerek telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. QR Code Reader, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz. Metin içeriyorsa anında görebiliyorsunuz.
Galeri’den tarama
- WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar’a dokunun.
- Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.
- KODU TARA’ya dokunun.
- Ekranın alt kısmındaki Galeri simgesine dokunun.
- Galeri’nizden WhatsApp QR kodunu seçin veya Fotoğraflar’ınızdan seçim yapmak için Diğer simgesi > Fotoğraflar’a dokunun.
Karekod uygulaması nasıl kullanılır?
Karekod, akıllı telefonlar tarafından okunabilen iki boyutlu bir barkoddur. İki boyutlu bir barkodda 4000’den fazla karakteri kodlamaya izin verir. Kare kodlar kullanıcı tarafından metin görüntülemek, URL açmak, adres defterine bir kişi kaydetmek veya metin mesajları oluşturmak için kullanılabilir.

Geri