AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone jailbreak yaparsam ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone jailbreak yaparsam ne olur?​

Jailbreak, üreticinin cihaz için kullanıma sunduğu yazılımlardan farklı yazılımlar yüklemek üzere kilitli bir elektronik cihazın açıklarından yararlanma işlemidir. Jailbreak, cihaz sahibinin işletim sisteminin köküne tam erişim sağlamasına ve tüm özelliklere erişmesine olanak tanır.
Hangi sürümlere Jailbreak yapılır?
Aralık 2021 itibarıyla 3 tane güncel jailbreak sürümü var:

iPhone Tweak nedir?​

Tweak, jailbreak yapılmış iOS cihazlarının Cydia’dan indirip cihazlarına yükledikleri uygulamalara verilen isimdir. Bazı Türkçe kaynaklarda “çimdik” adıyla da kullanılmaktadır. Tweak’ler cihazınızda normalde yapamadığınız değişiklikleri yapmanıza olanak tanır ve resmi App Store’da bulunmazlar.
iOS 15.1 Jailbreak var mı?
Şu an iOS 15’e Jailbreak yoktur.

Root Jailbreak Nedir Android?​

Cep telefonlarında işletim sistemiyle ilgili kısıtlamaları kaldırma işlemine root deniyor. Root’lamak tabiri, erişiminiz olmayan özelliklere de erişmenizi sağlıyor. İşte IOS işletim sisteminde de bu kısıtlamaları kaldırma işlemine jailbreak deniyor.
Jailbreak ne zaman çıktı?
İlk Jailbreak araçları

Tweakbox nedir?​

iphone için no jailbreak parolasıyla ++uygulamalar ve çeşitli apple store uygulamalarını kolayca telefonunuza kurabileceğiniz bir eklenti. safari aramaya tweakbox yazın, indirin ve işinize yarayacak uygulamaları telinize kurun.
Tweak işlemi nedir?
Tweak, bilgisayar veya benzeri sistemler üzerinde cihazın hızını arttırmak veya cihazı özelleştirip ona ekstradan özellikler katmak için yapılan işlemlerdir. Bir bilgisayarın performansını arttırmak için donanım, veya yazılımları üzerinde Tweak’ler yapılarak sistemin daha çok istenilen şekilde çalışması sağlanabilir.

iOS 15.2 Jailbreak var mı?​

Bu iOS sürümlerinin Jailbreak yaması yok. Açıklar iOS 15.2 de kapatıldı.
Android root atınca ne olur?
Android cihazlar üzerine root işlemi uygulamak, işletim sisteminin birçok kilidini açarak sizleri kısıtlamalardan kurtarır. Bu sayede telefonunuzun işlemci hızını değiştirebiliyor ve sistemi güncelleyebiliyorsunuz.

Root jailbreak Nedir Xiaomi?​

iOS 15.2 Jailbreak çıktı mı?

iOS 15 Jailbreak var mi?​

Root jailbreak Nedir Android?

3utools nedir ne işe yarar?​

kendisinin ios işletim sistemine sahip cihazlar için üretilmiş en harika pc yazılımı olduğunu düşünmekteyim. brick olan telefonu 5 dk’da son sürüme güncellediği gibi içerisinde yedekleme, beta sürümlerini yükleme, telefona jailbreak kurmak gibi tek tıkla yapabileceğiniz özellikler barındırıyor.
Hangi sürümlere jailbreak yapılır?

Root erişimi ne demek?​

ROOT ERİŞİMİ NEDİR? Root erişimi, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tablet gibi cihazların, sistemsel tüm kısıtlamalarını kaldırarak tam yetki vermektir. Daha önce Android cihazın ulaşamadığınız tüm detaylarına erişim hakkı vermeyi sağlamaktadır.
3Utools guvenli mi?
3Utools Apple telefonlar ve tabletler için geliştirilmiş oldukça kullanışlı bir telefon yönetim programıdır. 3Utools güvenilir bir programdır.

Iphone id ne demek?​

eSIM, fiziksel bir nano SIM kullanmak zorunda kalmadan operatörünüzün sağladığı hücresel veri planını etkinleştirmenize imkan veren dijital bir SIM’dir.
iOS 15.1 jailbreak var mı?

Geri