Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone iTunes ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone iTunes ne demek?​

İtunes, Apple ürünlerinde kullanılan bir eğlence programıdır. Müzik dinlemeye, video izlemeye, film izlemeye hatta yükleme yapmaya bile imkan veren bu uygulama Apple kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir.

iTunes en son sürüm hangisi?​

iTunes En son sürüm 12.12.3.5.

iPhone iTunes bağlantısı nasıl yapılır?​

iPhone iTunes bağlantısı nasıl yapılır?
İçeriklerinizi Wi-Fi kullanarak eşzamanlama
- Aygıtınızı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın, ardından iTunes’u açıp aygıtınızı seçin.
- iTunes penceresinin sol tarafındaki Özet’i tıklayın.
- “Bu [aygıt] ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla”yı seçin.
- Uygula’yı tıklayın.

iTunes da neler yapılır?​

iTunes da neler yapılır?
iTunes ile şunları yapabilirsiniz:
- Müziklerinizi ve videolarınızı düzenleyebilir, çalabilir ve oynatabilirsiniz.
- Apple Music (ücretli abonelik) ile sınırsız parça indirebilir veya çalabilirsiniz.
- iTunes Store’da müzikleri, filmleri, TV şovlarını, sesli kitapları, ücretsiz podcast’leri ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

iTunes indirmek kaç MB?​

Windows’un 64 bit sürümleri için iTunes 64 bit yükleyicisi gerekir. 400 MB kullanılabilir disk alanı

iTunes u ücretsiz mi?​

Apple’ın uygulaması olan iTunes U ile Iphone, Ipod ve Ipad’lerimizden dünyaca ünlü üniversitelerin ücretsiz eğitim materyallerine ulaşarak dersleri takip edebiliyoruz.

iTunes ödeme nasıl yapılır?​

iTunes ödeme nasıl yapılır?
- Adım. iPhone ayarlarınızda 1 Apple ID’nize dokunun, Ödeme ve Teslimat’ı seçin. Giriş yapmanız gerekebilir.
- Adım. Ödeme Yöntemi Ekle’ye dokunun.
- 3. Adım. Tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin. Ödeme yöntemlerini kolayca ekleyin, güncelleyin, yeniden sıralayın veya silin.

iTunes nasıl para yüklenir?​

iTunes nasıl para yüklenir?
Öncelikle ana ekranda bulunan App Store uygulamasını açmak gerekiyor. Daha sonra Güncellemeler sekmesine gelip üst taraftan profil resmimize tıklayarak bilgilerimize erişiyoruz. Açılan ekranda üst üste üç link bulunuyor. Bunların arasından “Apple Kimliğine Para Ekle” seçeneğini seçiyoruz.

App Store nedir ne işe yarar?​

App Store, dünya teknoloji devlerinden Apple’ın yönettiği çevrim içi uygulama mağazası olarak tanımlanıyor. Apple tarafından üretilen iPhone telefonlara, iPod Touch ve iPad ürünlerinin işletim sistemine uyumlu olan uygulamalar, cihazların performanslarını geliştirmeye yardımcı oluyor.

İTunes, Apple cihazlarında kullanılan bir eğlence programıdır. Kullanıcılarına müzik dinleme, video izleme, film izleme ve içerik yükleme gibi imkanlar sunar. En son sürümü 12.12.3.5 olan iTunes'u bilgisayarınıza yükleyerek iPhone'unuzu senkronize edebilir ve içerikleri yönetebilirsiniz.

iPhone ile iTunes bağlantısı yapmak için Wi-Fi kullanarak eşzamanlama yapabilirsiniz. Bunun için iPhone'unuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın, iTunes'u açın, aygıtınızı seçin, Özet'i tıklayın, "Bu [aygıt] ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla" seçeneğini işaretleyin ve Uygula'ya tıklayın.

iTunes ile müzik ve videolarınızı düzenleyebilir, çalabilir, oynatabilir; Apple Music aboneliği ile sınırsız parça indirebilir veya çalabilir; iTunes Store'dan müzikler, filmler, TV şovları, sesli kitaplar, ücretsiz podcast'ler ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

iTunes'un Windows için 64 bit sürümleri için yaklaşık 400 MB disk alanı gerektiren bir yükleyiciye sahiptir. iTunes Uygulaması ise iPhone, iPod ve iPad'lerinizle dünya çapındaki ücretsiz eğitim materyallerine erişmenizi sağlar.

iTunes ödemesi yapmak için iPhone ayarlarınızdan Apple ID'ye dokunarak Ödeme ve Teslimat'ı seçebilir, daha sonra Ödeme Yöntemi Ekle'ye dokunup tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçebilirsiniz.

iTunes'a para yüklemek için App Store uygulamasını açarak profil resminize tıklayarak "Apple Kimliğine Para Ekle" seçeneğini kullanabilirsiniz.

App Store ise Apple'ın işletim sistemlerine uyumlu uygulamaların bulunduğu çevrim içi mağazadır. iPhone, iPod Touch ve iPad gibi cihazlarda uygulamaları bulmak, indirmek ve güncellemek için kullanılır.

Geri