- Konu Yazar
iPhone iTunes ne demek?
İtunes, Apple ürünlerinde kullanılan bir eğlence programıdır. Müzik dinlemeye, video izlemeye, film izlemeye hatta yükleme yapmaya bile imkan veren bu uygulama Apple kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmektedir.iTunes en son sürüm hangisi?
iTunes En son sürüm 12.12.3.5.iPhone iTunes bağlantısı nasıl yapılır?
iPhone iTunes bağlantısı nasıl yapılır?İçeriklerinizi Wi-Fi kullanarak eşzamanlama
- Aygıtınızı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın, ardından iTunes’u açıp aygıtınızı seçin.
- iTunes penceresinin sol tarafındaki Özet’i tıklayın.
- “Bu [aygıt] ile Wi-Fi üzerinden eşzamanla”yı seçin.
- Uygula’yı tıklayın.
iTunes da neler yapılır?
iTunes da neler yapılır?iTunes ile şunları yapabilirsiniz:
- Müziklerinizi ve videolarınızı düzenleyebilir, çalabilir ve oynatabilirsiniz.
- Apple Music (ücretli abonelik) ile sınırsız parça indirebilir veya çalabilirsiniz.
- iTunes Store’da müzikleri, filmleri, TV şovlarını, sesli kitapları, ücretsiz podcast’leri ve daha fazlasını bulabilirsiniz.
iTunes indirmek kaç MB?
Windows’un 64 bit sürümleri için iTunes 64 bit yükleyicisi gerekir. 400 MB kullanılabilir disk alanıiTunes u ücretsiz mi?
Apple’ın uygulaması olan iTunes U ile Iphone, Ipod ve Ipad’lerimizden dünyaca ünlü üniversitelerin ücretsiz eğitim materyallerine ulaşarak dersleri takip edebiliyoruz.iTunes ödeme nasıl yapılır?
iTunes ödeme nasıl yapılır?- Adım. iPhone ayarlarınızda 1 Apple ID’nize dokunun, Ödeme ve Teslimat’ı seçin. Giriş yapmanız gerekebilir.
- Adım. Ödeme Yöntemi Ekle’ye dokunun.
- 3. Adım. Tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin. Ödeme yöntemlerini kolayca ekleyin, güncelleyin, yeniden sıralayın veya silin.
iTunes nasıl para yüklenir?
iTunes nasıl para yüklenir?Öncelikle ana ekranda bulunan App Store uygulamasını açmak gerekiyor. Daha sonra Güncellemeler sekmesine gelip üst taraftan profil resmimize tıklayarak bilgilerimize erişiyoruz. Açılan ekranda üst üste üç link bulunuyor. Bunların arasından “Apple Kimliğine Para Ekle” seçeneğini seçiyoruz.