AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone istenmeyen mesajlar nasil engellenir?

Editör

Yeni Üye

iPhone istenmeyen mesajlar nasıl engellenir?​

iPhone’da mesajları engelleme, filtreleme ve bildirme
- Mesajlar yazışmasında yazışmanın en üstündeki ada veya numaraya dokunun.
- Aşağı kaydırın, sonra Bu Arayanı Engelle’ye dokunun.

iPhone spam mesajlar nerede?​

Bilinmeyen gönderenlerden gelen mesajları filtreleme Kişiler listenizde kayıtlı olmayan kişilerden gelen mesajları filtreleyebilirsiniz. Mesajları filtrelemek için Ayarlar > Mesajlar’a gidin ve Bilinmeyenleri Filtrele’yi açın. Mesajlar’da Filtreler’e, ardından Bilinmeyen Gönderenler’e dokunun.

Spam ayarı nasıl yapılır?​

Spam ayarı nasıl yapılır?
Arayan kimliği ve spam korumasını kapatma veya tekrar açma
- Cihazınızda Telefon uygulamasını açın.
- Diğer seçenekler Ayarlar. Spam ve Arama Filtreleme’ye dokunun.
- Arayan ve spam kimliğini göster’i açın veya kapatın.
- İsteğe bağlı: Telefonunuzda spam aramaları engellemek için “Spam çağrıları filtrele”yi açın.

Dershane mesajları nasıl engellenir?​

Engellemek istediğiniz bir numara, kurum, marka tarafından gönderilen SMS’i açın. Bilgi simgesine dokunun. Bilgi ekranını aşağıya doğru kaydırın ve bu arayanı engelle yazısına dokunun. Ayarlar > Mesajlar seçeneğini takip edin ve ardından bilinmeyenleri filtrele seçeneğini işaretleyin.

Iphone mesajları istenmeyen yaptım nasıl açılır?​

Mesajınız istenmeyen mesaj olarak teslim edildiyse Mesaj göndermeyi denediğiniz kişiden, yazışmayı başlatmak için size bir mesaj göndermesini isteyin. Aygıtınızda Ayarlar > Mesajlar > Gönder ve Al’a gidip Yeni Yazışmaları Şuradan Başlat bölümünde yalnızca telefon numaranızın seçili olduğundan emin olun.

İys kodu nedir?​

İys kodu nedir?
İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.
8383 nasıl iptal edilir?​
Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır. Ücretlere tüm vergiler dahildir. Servis üyeliğinizi iptal etmek için IPTAL yazıp 8383’e gönderebilirsiniz. Servis ile ilgili yardım almak için YARDIM yazıp 8383’e gönderebilirsiniz.

iPhone'da istenmeyen mesajları engelleme konusunda detaylı bilgiler vermişsiniz, bu çok faydalı olacaktır. Eğer istenmeyen mesajları engelledikten sonra açmak isterseniz de ayrıca bilgi vermek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. İysten (İleti Yönetim Sistemi) ve 8383 numarasının nasıl iptal edileceği konusunda da bilgi vermek isteyeceksiniz. İysten hakkında verdiğiniz tanım çok açıklayıcı; tüm hizmet sağlayıcıların ileti onaylarını kaydettikleri bir sistem. 8383 numarasının nasıl iptal edileceği hakkındaki yönerge de çok işlevsel. Müşterilere yapmaları gereken işlemleri adım adım anlatıyor. Bu bilgilerin forumda olanlar için oldukça yararlı olabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri