AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone gif nasil kaydedilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone gif nasıl kaydedilir?​

GIF kaydetme
- Mesajlar’ı açın.
- Daha önce gönderilen ve kaydetmek istediğiniz GIF’i içeren mesajı açın.
- GIF’i basılı tutun, ardından Kaydet’e dokunun. iPhone 6s veya sonraki bir modelini kullanıyorsanız GIF’i kaydetmek için 3D Touch’ı kullanabilirsiniz. GIF’e sertçe basın, parmağınızı yukarı kaydırın ve Kaydet’e dokunun.

GIF dosyası nasıl kaydedilir?​

Kişiler giflere ulaşabilmek için arama motorlarına gif yazarak kolayca giflere ulaşabilir ve kaydet seçeneğiyle indirme yapabilir. Telefonlara indirilecek olan gifler de, kolayca indirilebiliyor. İnternet üzerinden bulunan giflere tıklayarak, öne çıkan kaydet seçeneğine tıklanır ve telefonlara kolayca indirilir.
Gif boyutu nasıl küçültülür?
❓ Bir GİF resmini nasıl sıkıştırabilirim? Öncelikle, bir GİF resim dosyası eklemeniz gerekir: GİF resim dosyanızı sürükleyip bırakmanız veya bir dosya seçmek için beyaz alanın içini tıklamanız gerekir. Daha sonra sıkıştırma ayarlarını yapın ve “Sıkıştır” düğmesine tıklayın.
Twitter gif nasıl indirilir?
Bir uygulamayı kullanarak GIF kaydetme
- Twitter uygulamasından kaydetmek istediğiniz GIF’in URL’sini kopyalayın (tweet ayrıntılarını genişletin, ardından menüden daha fazlasını tıklayın ve Tweet’e bağlantıyı kopyala’yı seçin)
- TWEET2GIF mobil uygulamasını açın.
- Kopyalanan URL’yi uygulamaya yapıştırmanız yeterlidir.

Iphone WhatsApp GIF nasıl yapılır?​

Bunu yapmak için WhatsApp’ta herhangi bir konuşma penceresine girdikten sonra ataç sembolüne basıp video gönder kısmına gelin. Seçtiğiniz videoyu göndermeden önce sağ üst köşede yer alan GIF ikonuna basın. GIF alanına geldikten sonra ise maksimum 6 saniye olmak üzere farklı hızlarda GIF görselleri oluşturabilirsiniz.

Bilgisayar hareketli duvar kağıdı nasıl yapılır?​

Adım #1: Bilgisayarınızdan Microsoft Store’u açın. Adım #2: Desktop Live Wallpapers programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Adım #3: Bilgisayarınıza hareketli masaüstü arka planı videoları indirin. Adım #4: Desktop Live Wallpapers üzerinden indirdiğiniz videoları çalıştırın.
Videolu kilit ekranı nasıl yapılır?
Kilitli Ekranda resim değilde video olarak ayarlamak için telefona bir app uygulama indirmek gerekmektedir. Bu uygulamanın adı ZOOP GIF Lockscreen bu app uygulama ile Full ekran veya yarım ekran kilitli ekranda videoları seçerek oynatabilirsiniz ve daha havalı bir gösterim olacaktır.
WhatsApp GIF nasıl eklenir?
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın. Adım #4: Ekranda çıkan GIF’lerden dilediğinizi seçip gönderebilirsiniz.

Youtube GIF nasıl indirilir?​

YouTube size paylaşabilmeniz için GIF’in URL’sini verecek ve sosyal medya tuşları sunacak. Eğer GIF’i bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsanız URL’ye tıklayın, GIF’e sağ tıklayın ve Resmi Kaydet seçeneğine tıklayın.

Twitter GIF nasıl yapılır?​

Cihazınızda Dünya simgesini basılı tutun ve erişmek istediğiniz üçüncü taraf klavyeyi seçin. Kullanmak istediğiniz resim, emoji veya GIF’e dokunun ve basın. Görüntünün kopyalandığı belirtildikten sonra metin alanını basılı tutun. Görüntüyü eklemek için Yapıştır ‘a dokunun.

Geri