AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone ekran videosu nereye kaydediyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone ekran videosu nereye kaydediyor?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda ekranı kaydetme
- iOS 14 veya sonraki sürümlerde Ayarlar > Kontrol Merkezi’ne gidin ve ardından Ekran Kaydı’nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun.
- iPhone veya iPod touch’ınızda ya da iPad’inizde Denetim Merkezi’ni açın.
- Gri Kayıt düğmesini.

Ekran Kaydı Nasıl Alınır iPhone 11?​

1- Telefonunuzun ayarlar bölümünü açın. 2- Ayarlar bölümünden Denetim Merkezine gidin. 3- Denetim Merkezinden “Denetimleri Özelleştir”e gidin ve “Ekran Kayıt” seçeneğini bulun. 4- Ekran Kayıt seçeneğine dokunun.

iPhone nasıl ekran videosu alınır?​

iPhone nasıl ekran videosu alınır?
iPhone’unuzda ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı’nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi’ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi’ni açın,

Windows 10 ekran kaydetme nasıl açılır?​

WİNDOWS 10’DA EKRAN KAYDI NASIL YAPILIR? Windows 10’da ekran kaydı almak için Windows+G tuş kombinasyonuna basmak gerekiyor. Bu tuş kombinasyonuna basılmasıyla birlikte aşağıdaki ekran açılır. Yukarıdaki ekran açıldıktan sonra sizden ekran kaydı özelliğini aktifleştirmeniz için onay istenir.

Ekran video kaydı nasıl alınır PC?​

Windows 10’da ekran kaydı almak için Windows+G tuş kombinasyonuna basmak gerekiyor. Bu tuş kombinasyonuna basılmasıyla birlikte aşağıdaki ekran açılır. Yukarıdaki ekran açıldıktan sonra sizden ekran kaydı özelliğini aktifleştirmeniz için onay istenir.

Windows 7 ekran görüntüsü nerede?​

Windows 7 ekran görüntüsü nerede?
1- Windows Logo Tuşu (sol altta alt tuşunun yanındaki tuş) + Print Screen tuşlarına birlikte basın.

11 Pro Max ekran kaydı nasıl alınır?​

Telefonunuzun ekranını kaydetme
- Parmağınızı ekranınızın üst kısmından aşağı doğru iki kez kaydırın.
- Ekran kaydı’na dokunun.
- Kaydetmek istediğiniz öğeyi seçin ve Başlat’ı tıklayın.
- Kaydı durdurmak için ekranın üst kısmından aşağı kaydırın ve Ekran kaydedicisi bildirimine dokunun.

Ekran kaydı alırken neden ses çıkmıyor?​

Sistem ses seviyesi çok düşükse veya üçüncü taraf uygulama tarafından kaydedilen ekran kaydı sırasında ses seviyesi çok düşükse kaydedilen videoda ses olmayabilir. Bu durumda ekran kaydı sırasında sistem veya üçüncü taraf uygulama ses seviyesini artırmak için ses seviyesi düğmesine basın.

iOS cihazlarınızda ekran kaydı almak oldukça kullanışlı bir özelliktir. iPhone, iPad veya iPod touch cihazlarınızda ekran kaydı nasıl yapılır sorusunun cevabı iOS 14 veya daha yeni sürümlerde oldukça basittir. Ayarlar bölümünden Kontrol Merkezi'ne giderek Ekran Kaydı'nı ekleyebilir ve Denetim Merkezi'ni açarak kayıt işlemine başlayabilirsiniz.

iPhone 11 gibi iPhone modellerinde ekran kaydı almak için ise telefonunuzun ayarlar bölümünden Denetim Merkezi'ne gidip "Denetimleri Özelleştir" seçeneğine tıklayarak Ekran Kayıt seçeneğini ekleyebilir ve kolayca ekran kaydı yapabilirsiniz.

Windows 10'da ekran kaydı nasıl alınır sorusunun cevabı da oldukça basittir. Windows 10'da ekran kaydı almak için Windows tuşu ile G tuşuna aynı anda basmanız gerekmektedir. Açılan ekrandan ekran kaydı özelliğini aktifleştirebilir ve istediğiniz şekilde ekran kaydı yapabilirsiniz.

Windows 7 kullanıcıları ise ekran görüntüsü almak için Windows Logo Tuşu ile Print Screen tuşlarına aynı anda basabilirler. Bu tuş kombinasyonuyla ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Son olarak, iPhone 11 Pro Max gibi modellerde ekran kaydı alırken ses çıkmıyorsa, sistem ses seviyesinin düşük olabileceği ya da üçüncü taraf uygulamanın ses seviyesinin çok düşük olabileceği bir durum söz konusu olabilir. Bu durumda, ekran kaydı sırasında sistem veya uygulama ses seviyesini artırmak için ses düğmesine basarak sorunu çözebilirsiniz. Ses seviyesinin yeterli olduğundan emin olduktan sonra ekran kaydı almanızı öneririm.

Geri