AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone ekran neden karariyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone ekran neden kararıyor?​

iPhone’da ışık sensörü arızalanırsa ekranınız rastgele şekilde kararabilir. Otomatik parlaklığı kapatmak bir nebze çözüm olabilir ancak sensör bir kez arızalandığında ekran sürekli karanık biçimde kalabilir. iPhone ekran kararması sensör değişimi ile ortadan kalkmaktadır.
iPhone karanlık mod hangi modellerde var?
Dark Mod diye adlandırmış durumda. Yani karanlık mod diye de adlandırmamız yanlış olmaz herhalde. iOS 10’da bulunan ancak çok verimli çalışmayan bu özellik iOS 11 ile birlikte tam olarak çalışacak. Gece modunu aktifleştirince sanki telefonunuzda tema değiştirmiş gibi oluyor.
iPhone otomatik parlaklık zararlı mı?
Otomatik Ekran Parlaklığı: Sanılanın aksine otomatik ekran parlaklığı pil ömrüne ters etki yapar.Çünkü sensörler sürekli ışığı ölçtüğü için daha fazla şarj tüketir. Ekran parlaklığını elle ayarlayın.

iPhone 6 Gece modu nasıl yapılır?​

Night Shift’i etkinleştirme Denetim Merkezi’ni açın. Parlaklık denetimi simgesine sertçe basın, ardından Night Shift’i açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Night Shift’e gidin.
iOS 13 karanlık mod nasıl açılır?
iOS 13’te Karanlık Mod Nasıl Açılır? 1- Cihazınızın Ayarlar bölümüne gidin. 2- Ekran Parlaklık seçeneğine dokunun. 3- Ardından istediğiniz Karanlık Mod seçeneğini tercih edebilirsiniz.
Otomatik parlaklık telefona zarar verir mi?
İlk başta çok güzel gibi gözüken bu uygulama aslında akıllı telefon kullanıcıları için daha da zararlı olabiliyor. Nasıl mı? Otomatik ekran parlaklığı açık konumdayken telefon sürekli ortamın ışığını algılamaya ve telefonu bu yönde ayarlamaya çalışıyor. Bu durum şarjınızın daha da çabuk bitmesine yol açabiliyor.
iPhone 6 Instagram karanlık mod nasıl yapılır?
Instagram’ı iOS cihazınızda kullanıyorsanız ve iOS 13’ü güncellediyseniz, karanlık / gece modunu etkinleştirmek için; Telefonunuzun ayarlarına gidin, Ekran ve Parlaklık seçeneğine tıklayın, Burada “Karanlık” modu göreceksiniz, Tıklayın ve modu değiştirin.
iPhone ekran karardı ne yapmalıyım?
iPhone Ekran Kararmasını Hard Reset ile Çözmek
- Adım 1. iPhone’unuzdaki Home düğmesini ve Güç düğmelerini bulun.
- Adım 2. Apple logosu görünene kadar Home düğmesine ve Güç düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
- Adım 3. Bundan sonra düğmeleri serbest bırakın ve iPhone’unuz yeniden başlayacak.

Geri