iPhone Ekran kararması nasıl kapatılır?
Ekran ve Parlaklık öğesine dokunun. Night Shift’e dokunun. Bir iPhone’daki Görüntü ve Parlaklık ayarlarından Night Shift seçeneği. Kapatmak için Zamanlanmış geçişine dokunun.iPhone normal mesaj nasıl atılır?
iPhone’da mesaj gönderme ve alma
- Yeni bir mesaja başlamak için ekranın en üstündeki. simgesine dokunun ya da var olan bir mesaja dokunun.
- Her alıcının telefon numarasını, adını veya Apple kimliğini girin. simgesine dokunun, sonra kişileri seçin.
- Metin alanına dokunun, mesajınızı yazın, sonra göndermek için.
iPhone ekran parlaklığı neden düşüyor?
Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu bölümüne giderek otomatik parlaklığı açabilir veya kapatabilirsiniz. Otomatik parlaklık ayarlarını sıfırlamak için otomatik parlaklığı kapatıp daha sonra tekrar açın. iPod touch, otomatik parlaklık özelliğini desteklemez.
iPhone ekran karardı ne yapmalıyım?
iPhone Ekran Kararmasını Hard Reset ile Çözmek- Adım 1. iPhone’unuzdaki Home düğmesini ve Güç düğmelerini bulun.
- Adım 2. Apple logosu görünene kadar Home düğmesine ve Güç düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun.
- Adım 3. Bundan sonra düğmeleri serbest bırakın ve iPhone’unuz yeniden başlayacak.
iMessage değil normal mesaj nasıl atılır?
Bunun yollarından biri olarak hem wi-fi hem de hücresel veriyi kapatarak çözebilirsiniz. İnternetinizi kapattığınızda mesaj yazdığınızda gider gibi gözükecektir, hata vermesini beklemeye gerek yok, o mesajı parmağınızı basılı tuttuğunuzda orada normal mesaj(sms) olarak gönder çıkacaktır.
Normal SMS nasıl atılır?
Mesajlar’da kısa mesaj alma ve gönderme
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Oluştur’a. dokunun.
- “Alıcı” alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın. Alıcıları, en sık görüşülen kişiler arasından veya kişi listenizden de seçebilirsiniz.