iPhone ekran buyutme nasil kapatilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

iPhone ekran büyütme nasıl kapatılır?​

Aygıtınızdaki Ayarlar’da Büyütme özelliğini kapatma
- Ana ekranınızdaki simgeler çok büyük olduğu için Ayarlar’a erişemiyorsanız görüntüyü küçültmek için ekrana üç parmağınızla çift dokunun.
- Büyütme özelliğini kapatmak için Ayarlar > Erişilebilirlik > Büyütme’ye gidip Büyütme’ye dokunun.

iPhone arkaya dokunma özelliği nedir?​

iOS 14’teki Arkaya Dokun özelliği ile iPhone’unuzun arkasına hızlı bir çift veya üçlü dokunuşla Denetim Merkezi’ni açabilir, ekran görüntüsü alabilir, erişilebilirliğe özgü eylemleri tetikleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
iPhone büyüteç nasıl kullanılır?
iPhone veya iPad’de Kısayolu Kullanarak Büyüteci Etkinleştirin
- iPhone veya iPad’inizde Ayarlar uygulamanızı açın -> Erişilebilirlik.
- Şimdi aşağı kaydırın ve Erişilebilirlik Kısayolu ögesini seçin.
- Ardından, Büyüteç’in seçili olduğundan emin olun.
iPhone 6s arkaya dokunma var mı?
Adım #1: Telefonunuzu açın ve Ayarlar uygulamasına gidin. Adım #2: Erişilebilirlik kısmına girin ve Dokunma sekmesine dokunun. Adım #3: En aşağıdan ‘Arkaya Dokun’ kısmına girin. Adım #4: Çift Dokunma seçeneğine girin ve Ekran Resmi seçeneğini seçin ve işlem tamam.

iPhone arkaya dokunma nasıl yapılır?​

iPhone’unuzun arkasına dokunarak kestirmeleri çalıştırma
- iPhone’unuzda, Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma’ya gidin.
- Aşağıya kaydırın, sonra Arkaya Dokun’u seçin.
- Çift Dokun veya Üç Kez Dokun’u seçin.
- Kestirmeler alanına kaydırın, sonra bir kestirme seçin.
- Ayarı uygulamak için Arkaya Dokun’a dokunun.

Apple büyüteç ne işe yarar?​

Büyüteç sayesinde, yakınınızdaki nesneleri büyütmek için iPhone’unuzu veya iPad’inizi bir büyütece dönüştürebilirsiniz.
iPhone 6 dokunma kolaylıkları nedir?
Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma’ya gidin ve Dokunma Kolaylıkları’nı seçin. İlk Dokunma Konumunu Kullan veya Son Dokunma Konumunu Kullan’a dokunun. Dokunma Yardımı sayesinde aygıtınız, hareket gecikmesi adı verilen süre içinde parmağınızı kaldırdığınızda dokunma hareketine yanıt verir.
iPhone 6 S ekran görüntüsü nasıl alınır?
Yan düğmeye ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın. Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın. Ekranın resmini çektiğinizde, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünür.

iPhone dondu nasıl kapatabilirim?​

Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp “kapat” sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın.

Geri