AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone arka kamera nasil temizlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

iPhone arka kamera nasıl temizlenir?​

Yumuşak, hafif nemli ve tüy bırakmayan bir bez (örneğin, lens temizleme bezi) kullanın. Malzeme kalıntısı hâlâ çıkmadıysa yumuşak, tüy bırakmayan bir bezle ve ılık sabunlu suyla silin. Açıklıkları neme maruz bırakmayın. Temizlik ürünleri veya basınçlı hava kullanmayın.

iPad hafızası nasıl temizlenir?​

Telefonunuzdan ayarlar->genel->Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı->Alanı Yönet adımlarını izleyin. Burada uygulamalarınızın işgal ettiği alanları göreceksiniz. Temizlemek istediğiniz alanı sola doğru kaydırarak çıkan sil tuşuna basmanız yeterlidir.

Apple nasıl temizlenir?​

Apple nasıl temizlenir?
Adım Adım iPhone Önbellek Temizleme
- Birinci Adım: Safari’ye Tıklayın. iPhone veya iPad’inizdeki Ayarlar uygulamasını açın ve Safari’ye gelin.
- İkinci Adım: Verileri Temizleyin. Gizlilik ve Güvenlik bölümüne gidin.
- Üçüncü Adım: İşlemi Onaylayın.

iPhone ön bellek nasıl silinir?​

Chrome uygulamasında
- iPhone veya iPad’inizde Chrome uygulamasını açın.
- Altta Diğer’e. dokunun.
- Geçmiş Tarayıcı verilerini temizle’ye dokunun.
- “Çerezler, Site Verileri” ile “Önbelleğe Alınan Resimler ve Dosyalar” onay kutularının işaretlendiğinden emin olun.
- Tarama verilerini temizle’ye dokunun.

iPhone yıkanır mı?​

iPhone 11 telefonlar 2 metre derinlikteki suda 30 dakikaya kadar dayanabiliyor. Diğer iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max telefonlar ise en fazla 4 metre derinlikteki suda 30 dakikaya dayanabiliyor.

iPhone 5 arka kamera neden çalışmıyor?​

iPhone 5 arka kamera neden çalışmıyor?
Bu sorunu çözmek için aşağıda verdiğimiz üç yöntemden herhangi birini uygulayabilirsiniz: Çözüm 1: Öncelikle kamera lensini yumuşak ve kuru bir bezle temizleyerek tüm tozları ve kirleri silin. Çözüm 2: Telefonunuzdan koruyucu kılıfı çıkartıp kameranın odaklanıp odaklanmadığını kontrol edin.
iPhone temizlik nasıl yapılır?​
iPhone ana ekran düğmeniz varsa:
- Adım #1: Cihazın güç düğmesine basılı tutun.
- Adım #2: “Kapatmak için kaydır” yazısı gelince güç düğmesine basmayı bırakın.
- Adım #3: Ana ekran düğmesine basılı tutun.
- Adım #4: Ana ekran açılınca düğmeye basmayı bırakın.
- Adım #5: iPhone RAM temizleme işlemi tamamlandı.
Önbellek nasıl temizlenir Apple?​
Geçmişi, önbelleği ve çerezleri silme
- Geçmişinizi ve çerezleri silmek için Ayarlar > Safari’ye gidip Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Sil’e dokunun.
- Çerezleri silip geçmişinizi tutmak için Ayarlar > Safari > İleri Düzey > Web Sitesi Verileri’ne gidin ve Tüm Web Sitesi Verilerini Sil’e dokunun.

iPhone 11 suda yıkanır mı?​

iPhone 11 suda yıkanır mı?
Birçok kişinin merak ettiği soruyaise Apple’ın resmi açıklaması bu şekildedir ; “iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone arka kamera neden çalışmaz?​

Kamera çalışmıyorsa Fotoğraf bulanıksa ön ve arka kamera lenslerini mikrofiber bezle temizleyin. Lensin içinde kir veya birikinti görürseniz ya da kamera lensi yanlış hizalanmış veya engellenmiş gibi görünüyorsa iPhone, iPad veya iPod touch’ınızla ilgili yardım almak için Apple Destek bölümüne ulaşın.

iPhone 8 Plus hoparlör nasıl temizlenir?​

Hoparlörü fırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fırçası kullanabilirsin. Hoparlörün kıyısında köşesinde biriken kirleri çıkarmak için basınçlı hava spreyi kullanabilirsin. Son olarak da hoparlörün içindeki veya etrafındaki yapışkan maddeleri temizlemek için yapışkan bant kullanabilirsin.

iPhone gürültü engelleme nasıl yapılır?​

iPhone gürültü engelleme nasıl yapılır?
iPhone’da mono ses, denge ve telefonda gürültü engelleme ayarlarını yapma
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Ses/Görsel bölümüne gidin.
- Aşağıdakilerin herhangi birini ayarlayın: Mono Ses: Sol ve sağ kanalları aynı içeriği çalacak şekilde birleştirmek için bunu açın. Denge: Sol Sağ Stereo Denge sürgüsünü sürükleyin.

iPhone 8 Plus sesi neden az çıkıyor?​

iPhone cihazınızın ahizesi kir ve toz ile tıkanırsa yapılan sesli görüşmelerde, size gelen ses ve karşı tarafa giden ses olması gerekenden az olacaktır. Bu yüzden, öncelikle ahizenin temizliğini yapmalısınız.

iPhone 11 suda çekim yapıyor mu?​

iPhone arka kameranızı temizlerken doğru yöntemlerle adım adım ilerlemeniz önemlidir. Lens temizleme bezi gibi yumuşak, hafif nemli ve tüy bırakmayan bir bez kullanmanız önerilir. Eğer malzeme kalıntıları hala çıkmamışsa, ılık sabunlu suya batırılmış yumuşak, tüy bırakmayan bir bez kullanarak temizleyebilirsiniz. Ancak açıklıkları neme maruz bırakmamaya dikkat etmelisiniz. Temizlik ürünleri veya basınçlı hava gibi maddeler kullanmaktan kaçınmanız tavsiye edilir. Bu şekilde adımları takip ederek arka kameranızı temizleyebilir ve daha net fotoğraf ve video çekimleri elde edebilirsiniz.

iPad hafızasını temizlemek için; Ayarlar -> Genel -> Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı -> Alanı Yönet adımlarını izlemeniz gerekmektedir. Bu adımları takip ederek uygulamalarınızın işgal ettiği alanları görebilir ve istediğiniz alanı temizleyebilirsiniz.

Apple cihazınızı temizlemek için ise iPhone ön bellek temizleme adımlarını izleyebilirsiniz. Safari uygulamasına girerek Ayarlar bölümünden Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine giderek verileri temizleyebilirsiniz. Böylece cihazınızın performansını artırabilirsiniz.

iPhone ön belleğini silmek isterseniz, Chrome uygulamasına girerek Geçmiş Tarayıcı verilerini temizleme adımlarını takip edebilirsiniz. Bu sayede önbelleği temizleyerek cihazınızın hızını artırabilirsiniz.

Öte yandan iPhone telefonları belirli derinliklere kadar suya dayanıklı olabilir. Örneğin, iPhone 11 modelleri belirli derinliklerde suya dayanabilme özelliğine sahiptir. Ancak cihazınızı bilinçli bir şekilde suya sokmadan önce Apple'ın resmi açıklamalarını kontrol etmeniz önerilir.

iPhone arka kameranızın çalışmamasının sebepleri farklı olabilir. Lenslerin kirli olması, kamera lensinin hizalanmaması veya koruyucu kılıfın kamera işlevini engellemesi gibi durumlar kamera sorunlarına sebep olabilir. Bu gibi durumlarda öncelikle lensleri uygun bir bezle temizleyerek ve kılıfı çıkararak kontrol etmeniz önemlidir.

iPhone hoparlör temizliği ise yumuşak kıllı bir diş fırçası veya basınçlı hava spreyi kullanarak yapılabilir. Ayrıca hoparlörün içindeki ya da etrafındaki yapışkan maddeleri temizlemek için yapışkan bant da kullanılabilir.

iPhone gürültü engelleme ayarlarını değiştirmek için Ayarlar menüsünden Erişilebilirlik ve Ses/Görsel bölümlerine giderek istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

iPhone sesinin az çıkmasının sebeplerinden biri ahizenin kir ve toz ile tıkanması olabilir. Bu durumda ahizenin temizlenmesi gerekmektedir.

Son olarak, iPhone 11 modelinin belirli derinliklerde suya dayanıklı olduğunu ancak su altında çekim yapmanın önerilmediğini belirtmek önemlidir. Eğer suya dayanıklılık konusunda şüpheleriniz varsa Apple'ın resmi açıklamalarını inceleyerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Geri