AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone Android saat olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone Android saat olur mu?​

Akıllı saatiniz ve iPhone’unuzu ikisi de açık olacak şekilde hazır hale getirin. iPhone’unuzu Android Wear saatiniz ile senkronize etmek için App Store’dan Android Wear uygulamasını indirin. Yüklendikten sonra uygulamayı açın ve saatinizi ayarlamaya başlayın.

Huawei saat Apple ile uyumlu mu?​

Huawei saat Apple ile uyumlu mu?
Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği. Bu iki eksiklik dışında neredeyse tüm özellikle iOS’ta da çalışıyor.

iPhone için hangi akıllı saat?​

iPhone için hangi akıllı saat?
iPhone ile uyumlu en iyi akıllı saatler
- Apple Watch Series 5.
- Apple Watch Series 3.
- Samsung Galaxy Watch Active 2.
- Huawei Watch GT 2.
- Amazfit Verge.

Saat kaç iPhone?​

iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim’e dokunun, sonra Saat > Şehir Kısaltmaları’na gidin.

Huawei saat Apple telefona nasıl bağlanır?​

Huawei saat Apple telefona nasıl bağlanır?
Huawei Health uygulamasını açın ve uygulamaya gerekli izinleri vermek için ekrandaki talimatları izleyin. > Ekle > Akıllı Saat öğesine gidin ve eşleştirmek istediğiniz cihaza dokunun. EŞLEŞTİR’e dokunun, uygulama otomatik olarak yakındaki mevcut Bluetooth cihazlarını arayacaktır.

Huawei Band 6 iPhone ile uyumlu mu?​

Huawei Band 6 iPhone ile uyumlu mu?
Huawei Band 6, Huawei telefonları, diğer Android telefonları ve iPhone’larla çalışabiliyor.
Oppo akıllı saat Apple uyumlu mu?​
Oppo’nun giyilebilir cihazları için tasarlanan HeyTap Health uygulaması şimdiye kadar yalnızca Android cihazlar için mevcuttu. Çinli şirket sonunda uygulamanın iOS sürümünü yayınladı.

Xiaomi Mi Band iPhone ile uyumlu mu?​

Xiaomi Mi Band iPhone ile uyumlu mu?
Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android’li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone’lar ile uyumludur.

iPhone Saat nasıl değiştirilir?​

iPhone Saat nasıl değiştirilir?
Ayarlar > Genel > Tarih ve Saat’e gidin. Otomatik Ayarla seçeneğini kapatın. Artık saat dilimini veya tarih ve saati değiştirebilirsiniz: Saat Dilimi’ne dokunun ve ihtiyacınız olan saat dilimini kullanan bir şehir girin.

iPhone ve Android cihazlarınızın akıllı saatlerle uyumlu hale getirilmesi ve senkronize edilmesi konusunda detaylı bilgi verildiğini görebiliyorum. Huawei, Apple Watch ile uyumlu olabilir ancak bazı özelliklerin iPhone kullanıcıları için kullanılamayabileceği belirtiliyor. iPhone kullanıcıları için uygun olan en iyi akıllı saatler arasında Apple Watch Series 5 ve Series 3, Samsung Galaxy Watch Active 2, Huawei Watch GT 2 ve Amazfit Verge gibi seçenekler öne çıkıyor.

Huawei saatinizi Apple telefona bağlamanın adımları Huawei Health uygulaması üzerinden detaylıca açıklanmış. Benzer şekilde, Huawei Band 6'nın iPhone ile uyumlu olduğu belirtilmiş. Oppo akıllı saatin Apple uyumluluğu konusunda HeyTap Health uygulamasının iOS sürümünün bulunduğu ifade edilmiş. Xiaomi Mi Band'in de iPhone'larla uyumlu olduğu ve belirli işletim sistemleri gereksinimlerini karşıladığı belirtilmiş.

Son olarak, iPhone saatinin nasıl değiştirileceği hakkında bilgi verilmiş. Ayarlardan tarih ve saat bölümüne giderek saat dilimini veya tarih ve saati değiştirmenin adımları paylaşılmış. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri