AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone anahtarla denetim nasil kullanilir?

Editör

Yeni Üye

iPhone anahtarla denetim nasıl kullanılır?​

Ayarlar > Erişilebilirlik > Anahtarla Denetim > Anahtarlar’a gidin. Yeni Anahtar Ekle’ye dokunun ve bir kaynak seçin. Anahtarın nasıl çalışmasını istediğinizi seçmek için ekrandaki adımları izleyin. Yeni anahtarınızı kullanabilmek için Anahtarla Denetim’i açmayı unutmayın.

Power pointte yazım denetimi hangi sekmede?​

Seçili sözcüklere veya metin kutusunun kendisine sağ tıklayın ve Yazım Denetleme Dilini Ayarla’yı seçin. Yazımı veya dil bilgisini denetleme’yi seçin.

Power pointte yazim denetimi nereden yapilir?​

Power pointte yazim denetimi nereden yapilir?
Yazım ve dil bilgisi seçeneklerini açma:
- OneNote, PowerPoint, Publisher, Visio ve Word’de: Dosya menüsünde Seçenekler’e ve sonra da Yazım Denetleme’ye tıklayın.
- InfoPath’te: Giriş sekmesinde Yazım Denetimi’nin yanındaki veya altındaki oka tıklayın ve ardından Yazım Denetimi Seçenekleri’ne tıklayın.

Anahtarlı denetim nasıl açılır?​

Anahtarla Denetim’i açmak veya kapatmak için şu yöntemlerden birini kullanın:
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Anahtarla Denetim bölümüne gidin.
- Yan düğmeye üç kez basın (Face ID’li bir iPhone’da).
- Ana Ekran düğmesine üç kez basın (Ana Ekran düğmeli bir iPhone’da).
- Denetim Merkezi’ni kullanın.

Powerpoint yazım denetimi dilini değiştirme nasıl yapılır?​

Gözden Geçir sekmesinin Dil grubunda Dil’i tıklatın. Yazım Denetleme Dilini Ayarla’yı tıklatın. Dil iletişim kutusunda, Dili otomatik olarak algıla onay kutusunu seçin.

PowerPoint yazım denetimi dilini değiştirme nasıl yapılır?​

PowerPoint yazım denetimi dilini değiştirme nasıl yapılır?
Denetim merkezi nasıl açılır?​
Denetim Merkezi’ni açma
- Face ID’li iPhone’da: Sağ üst kenardan aşağıya doğru kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için en alttan yukarı kaydırın.
- Ana Ekran düğmeli iPhone’da: Alt kenardan yukarı kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için aşağı kaydırın veya Ana Ekran düğmesine basın.

Anahtarla Denetim özelliğini kullanarak iPhone'da cihazınızı daha kolay kontrol edebilirsiniz. İşte adım adım iPhone anahtarla denetim nasıl kullanılır:

1. **Ayarlar’a Gitmek**:
- iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasını açın.

2. **Erişilebilirlik Ayarlarına Gitmek**:
- Ayarlar bölümünde Erişilebilirlik seçeneğine tıklayın.

3. **Anahtarla Denetim Ayarlarına Gitmek**:
- Erişilebilirlik menüsünde Anahtarla Denetim seçeneğini bulun ve tıklayın.

4. **Yeni Anahtar Ekleme**:
- "Yeni Anahtar Ekle" seçeneğine dokunun ve bir kaynak seçin.

5. **Anahtarın Ayarlarını Yapmak**:
- Nasıl çalışmasını istediğinizi seçmek için ekrandaki adımları takip edin.

6. **Anahtarla Denetim Kullanımı**:
- Yeni anahtarınızı kullanabilmek için Anahtarla Denetim’i açmayı unutmayın.

PowerPoint'te ise yazım denetimi yapmak için sözcüklere veya metin kutularına sağ tıklayarak "Yazım Denetleme Dilini Ayarla" seçeneğini kullanabilirsiniz. Eğer PowerPoint'te dil değişikliği yapmak istiyorsanız, "Gözden Geçir" sekmesinin "Dil" grubundan "Dil"i tıklatıp "Yazım Denetleme Dilini Ayarla" seçeneğini kullanabilirsiniz. Dil iletişim kutusunda dili değiştirebilirsiniz.

Denetim Merkezi'ni ise iPhone'unuzda açmak için Face ID'li bir iPhone kullanıyorsanız sağ üst kenardan aşağıya doğru kaydırın. Ana Ekran düğmeli bir iPhone ise alt kenardan yukarı kaydırarak Denetim Merkezi'ni açabilirsiniz.

Geri