AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İphone Ana Ekran Kısayol Tuşu Nasıl Açılır?

SoruCevap

Yeni Üye
iPhone Ana Ekran Kısayol Tuşu Nasıl Açılır? sorusuyla ilgili birkaç adımı açıklayalım. İlk olarak, iPhone’un Ana Ekranına gidin. Ardından, Ayarlar simgesine dokunun. Orada, Ana Ekran ve Kilit Ekranı seçeneğini bulun ve tıklayın. Ana Ekran Düzeni’ni açın ve Kısayol Tuşları seçeneğini bulun. İstediğiniz uygulamayı seçin ve hızlı bir şekilde açmak için bir kısayol tuşu atayın. Son olarak, Ayarlardan çıkın ve Ana Ekranınızda yeni oluşturduğunuz kısayol tuşunu kullanmaya başlayın. Artık iPhone Ana Ekran Kısayol Tuşunu kolayca kullanabilirsiniz.
İçindekiler

İphone Ana Ekran Kısayol Tuşu Nasıl Açılır?​

İphone’un ana ekranında kullanıcıların sık kullandığı uygulamaları daha hızlı bir şekilde açabilmelerini sağlayan bir özellik bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde istediğiniz uygulamaya daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz. İşte İphone ana ekran kısayol tuşunu açmanız için yapmanız gereken adımlar:

1. Adım: Ana Ekran Düzenleme Moduna Girin​

İlk olarak, ana ekran düzenleme moduna girmeniz gerekmektedir. Bunun için ana ekranınızın boş bir alanına uzun süre basılı tutun. Uygulama simgelerinin titremeye başladığını göreceksiniz. Bu, düzenleme moduna girdiğinizi gösterir.

2. Adım: Kısayol Tuşu Oluşturma​

Kısayol tuşunu oluşturmak için istediğiniz uygulama simgesine dokunun ve basılı tutun. Bir menü açılacaktır. Menüde “Ana Ekran Tuşu Ekle” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun.

3. Adım: Kısayol Tuşunu Konumlandırma​

Kısayol tuşunu ana ekranınızda istediğiniz bir konuma taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak için parmağınızla simgeyi sürükleyin ve istediğiniz yere bırakın. Diğer uygulama simgeleriyle birlikte düzenleyebilirsiniz.

4. Adım: Kısayol Tuşunu Kullanma​

Kısayol tuşunu kullanmak için ana ekranınızdaki kısayol simgesine dokunmanız yeterlidir. İlgili uygulama hemen açılacaktır. Böylece istediğiniz uygulamalara daha hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.
İphone ana ekran kısayol tuşunu açma işlemi bu şekilde gerçekleştirilebilir. Bu özellik sayesinde sık kullandığınız uygulamalara daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Unutmayın, kısayol tuşunu kullanmak için uygulamaların ana ekranınızda olması gerekmektedir. Ayrıca, oluşturduğunuz kısayol tuşunu istediğiniz zaman silebilir veya düzenleyebilirsiniz.

İphone Ana Ekran Kısayol Tuşu Nasıl Açılır?​

1. Ayarlar uygulamasına girin.
2. Ana Ekran ve Kilit Ekranı seçeneğine dokunun.
3. Ana Ekran Düğmeleri’ne dokunun.
4. Favorilere Ekle’yi seçin.
5. Kısayol tuşunu seçip favorilerinizi ekleyin.

Ayarlar uygulamasına girin.
Ana Ekran ve Kilit Ekranı seçeneğine dokunun.
Ana Ekran Düğmeleri’ne dokunun.
Favorilere Ekle’yi seçin.

Geri