İphone 8 Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İphone 8 Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir? İphone 8 ekran fotoğrafı çekmek için basit adımlar izlemeniz yeterli olacaktır. İlk olarak, telefonunuzun güncel işletim sistemine sahip olduğundan emin olun. Ardından, ekran görüntüsü almak istediğiniz sayfayı açın. Ekran görüntüsü almak için güç düğmesi ile ses kısma düğmesine aynı anda basılı tutun. Ekran kısa bir süre yanıp sönecek ve ekran görüntüsü kaydedilecektir. Kaydedilen ekran görüntüsünü galerinizde bulabilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İphone 8 ekran fotoğrafı çekmek oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir.
İçindekiler

İphone 8 Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?​

İphone 8’in ekran fotoğrafını çekmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekran görüntüsünü çekmek istediğiniz ekranı açın.
2. Adım: Ekran görüntüsü almak için aynı anda Güç (Power) ve Ana Ekran (Home) düğmelerine basın.
3. Adım: Düğmelere aynı anda bastıktan sonra ekran kısa bir süre beyaz olacak ve bir kamera sesi duyacaksınız. Bu, ekran görüntüsünün başarıyla çekildiğini gösterir.
4. Adım: Ekran görüntüsünü kaydetmek için sol alt köşedeki küçük resme dokunun.
5. Adım: Ekran görüntüsünü fotoğraf albümünüzde bulabilirsiniz. Fotoğraf albümünüzdeki Ekran Görüntüleri klasörüne gidin ve çektiğiniz ekran görüntüsünü bulun.

İphone 8’de Ekran Görüntüsü Nasıl Paylaşılır?​

İphone 8’de çektiğiniz ekran görüntüsünü paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekran görüntüsünü çektiğiniz fotoğraf albümünü açın.
2. Adım: Ekran görüntüsünü bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: Açılan menüden “Paylaş” seçeneğini seçin.
4. Adım: Paylaşmak istediğiniz platformu seçin. Örneğin, WhatsApp, E-posta, Mesajlar veya Sosyal Medya uygulamaları gibi.
5. Adım: Seçtiğiniz platforma göre talimatları takip edin ve ekran görüntüsünü paylaşın.

İphone 8 Ekran Görüntüsü Nerede Kaydedilir?​

İphone 8’de çektiğiniz ekran görüntüleri, Fotoğraflar uygulamasının Ekran Görüntüleri klasöründe kaydedilir. Ekran görüntülerini bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Fotoğraflar uygulamasını açın.
2. Adım: Albümler sekmesine dokunun.
3. Adım: Aşağı kaydırarak Ekran Görüntüleri klasörünü bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Ekran görüntülerini burada bulabilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

İphone 8’de Ekran Görüntüsü Nasıl Düzenlenir?​

İphone 8’de çektiğiniz ekran görüntülerini düzenlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Fotoğraflar uygulamasını açın ve Ekran Görüntüleri klasörünü bulun.
2. Adım: Düzenlemek istediğiniz ekran görüntüsünü seçin ve üzerine dokunun.
3. Adım: Açılan ekranın sağ üst köşesindeki “Düzenle” düğmesine dokunun.
4. Adım: Ekran görüntüsünü kırpabilir, döndürebilir veya üzerine çizim yapabilirsiniz.
5. Adım: Düzenlemeleri tamamladıktan sonra “Tamam” düğmesine dokunun ve değişiklikler kaydedilecektir.

İphone 8 Ekran Görüntüsü Boyutu Nasıl Ayarlanır?​

İphone 8’de ekran görüntüsü boyutunu ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar uygulamasını açın.
2. Adım: Aşağı kaydırarak “Ekran ve Parlaklık” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
3. Adım: Ekranın altında “Ekran Yakalama” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Açılan menüden “Ekran Görüntüsü Boyutu” seçeneğini seçin.
5. Adım: İstediğiniz boyutu seçin ve ayarlamalarınızı kaydedin.

İphone 8 Ekran Fotoğrafı Nasıl Çekilir?​

1. Ekran görüntüsü almak için Güç düğmesi ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın.
2. Ekranın üst kısmında yer alan Görev Çubuğu’na dokunun.
3. Ekran görüntüsü almak için Güç düğmesini ve Sesi Açma düğmesini aynı anda basın.
4. Ekran görüntüsü almak için Kontrol Merkezi’ni açıp Ekran Görüntüsü simgesine dokunun.
5. Ekran görüntüsünü çekmek için Siri’yi kullanarak “Ekran görüntüsü al” komutunu verin.

Ekran görüntüsü almak için Güç düğmesi ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın.
Ekranın üst kısmında yer alan Görev Çubuğu’na dokunun.
Ekran görüntüsü almak için Güç düğmesini ve Sesi Açma düğmesini aynı anda basın.
Ekran görüntüsü almak için Kontrol Merkezi’ni açıp Ekran Görüntüsü simgesine dokunun.
Ekran görüntüsünü çekmek için Siri’yi kullanarak “Ekran görüntüsü al” komutunu verin.

Geri