Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İphone 6 Plus Ne Kadara Satılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İphone 6 Plus modeli, Türkiye’de birçok farklı mağazada farklı fiyatlarla satılmaktadır. İphone 6 Plus ne kadara satılır? sorusunun yanıtı, cihazın özelliklerine ve satın alınacağı yerin politikalarına bağlıdır. Cihazın ekran boyutu 5.5 inç, depolama alanı 16GB/64GB/128GB olarak mevcuttur. İşlemci hızı ve kamera kalitesi ise oldukça başarılıdır. İphone 6 Plus fiyatları genellikle ikinci el pazarında daha uygun olabilir. Ancak, garantili ve orijinal ürün tercih edenler için yetkili satıcıları da değerlendirebilirsiniz. İphone 6 Plus alışveriş yaparken, fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği bulabilirsiniz. En güvenilir kaynaklardan biri olan Apple resmi mağazası da fiyatlar hakkında bilgi sağlayabilir.
İçindekiler

İphone 6 Plus Ne Kadara Satılır?​

İphone 6 Plus, ikinci el olarak farklı fiyat aralıklarında satılmaktadır. Fiyat, telefonunun genel durumu, bellek kapasitesi, aksesuarları ve bulunduğunuz bölge gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İkinci el bir İphone 6 Plus satın almayı düşünüyorsanız, fiyat araştırması yapmanız ve güvenilir satıcılarla iletişime geçmeniz önemlidir.

İphone 6 Plus’un Genel Özellikleri Nelerdir?​

İphone 6 Plus, Apple tarafından üretilen ve iOS işletim sistemini kullanan bir akıllı telefondur. Telefonun 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranı vardır ve çözünürlük olarak oldukça başarılıdır. İphone 6 Plus, 1 GB RAM’e sahip olup, 16 GB, 64 GB veya 128 GB depolama seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, 8 megapiksel arka kamera ve 1.2 megapiksel ön kamera gibi özelliklere de sahiptir.

İphone 6 Plus Hangi Renk Seçenekleri Mevcuttur?​

İphone 6 Plus, gümüş, altın ve uzay grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunmaktadır. Bu renkler arasından istediğinizi seçebilir ve telefonunuzu kişiselleştirebilirsiniz.

İphone 6 Plus’un Batarya Ömrü Nasıldır?​

İphone 6 Plus, 2915 mAh batarya kapasitesine sahiptir ve günlük kullanıma uygun bir pil ömrü sunar. Standart bir kullanımda, bataryanın ne kadar süre dayanacağı kullanıcının kullanım alışkanlıklarına ve telefonun yaşına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

İphone 6 Plus’da Yüz Tanıma Özelliği Var Mı?​

İphone 6 Plus, yüz tanıma özelliğine sahip değildir. Ancak, telefonun parmak izi okuyucusu olan bir ana ekran düğmesi bulunmaktadır. Bu özellik, telefonunuzu güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlar.

İphone 6 Plus Su Geçirir mi?​

İphone 6 Plus, suya karşı dayanıklı bir telefon değildir. Su geçirmezlik özelliği bulunmamaktadır. Bu nedenle, suya maruz kalmaması ve suyla temas ettirilmemesi önemlidir. Su hasarı, telefonunuzun garanti kapsamı dışında kalabilir.

İphone 6 Plus’un İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?​

İphone 6 Plus, başlangıçta iOS 8 işletim sistemiyle piyasaya sürülmüştür. Ancak, Apple tarafından sunulan güncellemelerle daha yeni işletim sistemlerine yükseltilebilir. Bu sayede, telefonunuzun performansını ve güvenliğini güncel tutabilirsiniz.

İphone 6 Plus’un Ekranı Kırıldığında Ne Yapmalıyım?​

Eğer İphone 6 Plus’un ekranı kırıldıysa, ekranın tamir edilmesi veya değiştirilmesi gerekmektedir. Bu durumda, Apple yetkili servis merkezlerine başvurabilir veya güvenilir bir teknik servisten yardım alabilirsiniz. Ekranın değiştirilmesi, telefonunuzun tekrar kullanılabilir hale gelmesini sağlar.

İphone 6 Plus Hangi İşlemciyi Kullanır?​

İphone 6 Plus, Apple’ın kendi tasarladığı A8 çipini kullanır. Bu çip, yüksek performanslı ve enerji verimli bir işlemci olarak bilinir. İphone 6 Plus’un bu işlemcisi, hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sunar.

İphone 6 Plus’un Pil Değişimi Nasıl Yapılır?​

İphone 6 Plus’un pil değişimi, uzman bir teknisyen tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Pil değişimi sırasında, telefonunuzun garanti kapsamı dışında kalabileceğini unutmayın. Bu nedenle, pil değişimi işlemi için Apple yetkili servis merkezlerinden veya güvenilir bir teknik servisten yardım almanız önerilir.

İphone 6 Plus Hangi Şarj Aletini Kullanır?​

İphone 6 Plus, USB şarj kablosu ile birlikte gelir. Telefonunuzu şarj etmek için, orijinal veya uyumlu bir USB şarj adaptörü kullanabilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızın USB portu da telefonunuzu şarj etmek için kullanılabilir.

İphone 6 Plus’ta Hafıza Kartı Kullanılabilir mi?​

İphone 6 Plus, hafıza kartı yuvası bulunmadığından, harici bir hafıza kartı kullanımı mümkün değildir. Ancak, telefonunuzun belleğini genişletmek için bulut depolama hizmetlerini veya harici depolama cihazlarını kullanabilirsiniz.

İphone 6 Plus’un Arka Kamerasının Çözünürlüğü Kaç Megapikseldir?​

İphone 6 Plus’un arka kamerası 8 megapiksele sahiptir. Bu kamera, yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi yapmanızı sağlar. Ayrıca, otomatik odaklama ve dijital görüntü stabilizasyonu gibi özellikleri de bulunur.

İphone 6 Plus’un Ön Kamerasının Çözünürlüğü Kaç Megapikseldir?​

İphone 6 Plus’un ön kamerası 1.2 megapiksele sahiptir. Bu kamera, selfieler çekmek ve video görüşmeleri yapmak için kullanılır. Yüksek kaliteli selfieler çekebilmeniz için çeşitli filtreler ve özçekim modları da mevcuttur.

İphone 6 Plus Hangi İşletim Sistemini Kullanır?​

İphone 6 Plus, Apple’ın geliştirdiği iOS işletim sistemini kullanır. İOS, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olup, güvenlik ve performans açısından da oldukça başarılıdır. İphone 6 Plus’un işletim sistemini güncel tutarak, yeni özelliklerden ve güvenlik güncellemelerinden yararlanabilirsiniz.

İphone 6 Plus’un Parmak İzi Okuyucusu Var mı?​

İphone 6 Plus, parmak izi okuyucusuna sahiptir. Bu özellik, telefonunuzun kilidini açmak ve güvenliğini sağlamak için kullanılır. Parmak izi okuyucusu, hızlı ve güvenli bir şekilde telefonunuzu kullanmanızı sağlar.

İphone 6 Plus’un Ses Kalitesi Nasıldır?​

İphone 6 Plus, yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunar. Hem arama sırasında hem de müzik dinlerken net ve berrak bir ses kalitesi elde edebilirsiniz. Ayrıca, stereo hoparlörler sayesinde daha güçlü ve dolgun bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

İphone 6 Plus’un Boyutları Nedir?​

İphone 6 Plus, 158.1 mm yükseklik, 77.8 mm genişlik ve 7.1 mm kalınlık ölçülerine sahiptir. Bu boyutlar, telefonun elde rahat bir şekilde tutulmasını sağlar. Ayrıca, telefonun hafif olması da taşınabilirlik açısından avantaj sağlar.

İphone 6 Plus’un Ağırlığı Kaç Gramdır?​

İphone 6 Plus, yaklaşık olarak 172 gram ağırlığındadır. Bu ağırlık, telefonun kullanım sırasında dengeli bir hissiyat sunar. Taşınabilirlik açısından da oldukça uygun bir ağırlığa sahiptir.

İphone 6 Plus’un İnternet Bağlantısı Nasıldır?​

İphone 6 Plus, hızlı bir internet bağlantısı sağlamak için 4G LTE teknolojisini destekler. Bu sayede, yüksek hızda web taraması yapabilir, videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilir ve uygulamaları hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Wi-Fi bağlantısı da mevcuttur, bu sayede kablosuz ağlara kolayca bağlanabilirsiniz.

İphone 6 Plus Ne Kadara Satılır?​

İphone 6 Plus, ikinci el olarak 1500 TL’den satın alınabilir.
İphone 6 Plus, büyük ekranıyla dikkat çeken bir akıllı telefondur.
İphone 6 Plus, 128 GB depolama alanına sahiptir.
İphone 6 Plus, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilir.
İphone 6 Plus, performansıyla kullanıcıları memnun eder.

İphone 6 Plus, 5.5 inçlik bir ekrana sahiptir.
İphone 6 Plus, video kaydı yapabilme özelliğiyle öne çıkar.
İphone 6 Plus, hızlı şarj özelliğiyle kullanıcılarına kolaylık sağlar.
İphone 6 Plus, iOS işletim sistemiyle çalışır.
İphone 6 Plus, 4G desteğine sahiptir ve hızlı internet deneyimi sunar.

Geri