iPhone 6 plus hala alinir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

iPhone 6 plus hala alınır mı?​

iPhone 6 Plus, günümüzde hala gündelik olarak kullanılabilecek bir cihaz. Yani Apple’ın iPhone 13’ten sonraki modeline geçiş için hazırlanması sizleri korkutmasın.
iPhone 6 artık üretilmiyor mu?
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın üretiminin sonlandırılması nedeniyle yeni bir üretim olmadan sadece stokların kullanılması da, şirketi artık daha fazla talebi karşılayamayacak konuma getirdi.

iPhone 6 iyi bir telefon mu?​

performanslı Performansı ve donanımı iyi, hızlı bır cep telefonu arayanlar ıcın uygun satıs fıyatlı ıphone nun 6 serısını kesınlıkle onerırım. 4.7 ınc lık ekran boyutu da herkesın rahatlıkla kullanım yapabılecegı bır boyutta. Goruntu kalıtesını zaten soylememe gerek yok bence.
2021 yılında hangi iPhone alınır?
Alınmalı telefon tavsiye ve önerisi

iPhone 6 Plus sürümü kaç?​

NFC desteği, yenilenmiş kamera sensörü ve İOS 8,1 işletim sistemine sahip olan iPhone 6 Plus yine önceki nesillerinden farklı olarak 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB’lık modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.
iPhone 6 üretimi ne zaman durdu?
iPhone 6S ve 6S Plus, Eylül 2015’te piyasaya sürüldüğünde, iPhone 6 ve 6 Plus, Apple’ın iPhone serisinde orta seviye noktaya taşındı. iPhone 6 ve 6 Plus, Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı duyurduğu 7 Eylül 2016’da çoğu pazarda kullanımdan kaldırıldı.

iPhone 6 sıfırı var mı?​

Hem sıfır hem de yenilenmiş sürümleriyle beraber pazarda olan iPhone 6 alınır mı? Yeniden değerlendiriyoruz. Apple’ın 2014 yılında çıkarttığı 5 yaşındaki akıllı telefonu iPhone 6, hala Türkiye’de sıfır olarak satın alınabiliyor.
iPhone 6 sıfırlama nasıl yapılır?
iPhone’daki tüm içerikleri ve ayarları silme
- Ayarlar > Genel > iPhone’u Aktar veya Sıfırla’ya gidin.
- Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil’e dokunun.

iPhone 6 Plus iOS 14 yüklenir mi?​

iPhone 6S veya daha yeni bir iPhone modeline sahip olan kullanıcıların iOS 14 güncellemesini yüklemek için tek yapması gereken Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip etmek. Güncelleme uyarısını gördükten sonra ‘İndir ve Yükle’ seçeneğine tıklayarak güncelleme işlemini başlatabilirsiniz.
iPhone 6S plus nasıl bir telefon?
her halükarda iphone 6s plus tavsiye ediyorum. Taş gibi telefon. Bu arada 7plus veya 8 plus aradaki fiyat farkına değecek bir yanları da yok. hatta geçen gün xs max ile birlikte kullandım. kamera açıp ikisiyle de kapalı mekanda foto çektim. inanılmaz ama 6s plus ile neredeyse aynı.

2021 yılında iPhone 6s alınır mı?​

Aynı tasarımda olduğu gibi performans konusunda da eksiksiz bir model olan iPhone 6S, zamanının en güçlü işlemcisi sayılan Apple A9 işlemcisinden gücünü alıyordu. Günlük işlemleri rahat bir şekilde yapabilmenin yanında 2021′ de PUBG PES2021 ve diğer oyunları rahatlıkla oynatabiliyor.
iPhone 6s Plus ne kadar kullanılır?
Ortalama güncelleme süresini 1 yıl olarak düşünürsek iPhone 6 / 6 Plus modeli 5 yıl sorunsuz olarak kullanılmıştır. Elbette, kullanım ömrü genel kriterlere göre hesaplanıyor.

iPhone 6 plus iyi bir telefon mu?​

Çok güzel ve kullanımı rahat bir telefon başta pahalı olduğu için çok tereddütte kalmıştım ama iyi ki almışım her kuruşuna değiyor pili çok iyi dayanıyor11 saatten fazla ekran kullanımı alıyorum dolayısıyla bütçeniz yetiyorsa alın derim ben baya güzel telefon.
6 S Plus kamerası iyi mi?
Sonuç olarak Techradar’ın fotoğrafçı Dan Pearce ile gerçekleştirdiği bu detaylı testte iPhone 6S’in 12 megapiksellik kamerasının önceki modelin 8 megapiksellik kamerasından daha iyi olduğu ve 4K videoyu şaşırtıcı derecede iyi çekebildiği ortaya çıktı.

iPhone 6S mi 7 mi?​

Özelliklerde işlemci farkları dikkat çekiyor. iPhone 7’ye gelmesi beklenen A10 işlemci’nin A9’a göre %40 daha hızlı. Grafik performansında ise %50 daha hızlı. RAM konusunda ise, Apple iPhone 6S ile 2GB RAM ile kendi rekorunu kırmıştı. iPhone 7’de de RAM boyutu 2GB ama Plus modelinde 3GB RAM var.
iPhone 6 ne zamana kadar kullanılır?

iPhone 6S kaç yıl kullanılır?​

iPhone 6S modeli, iPhone 6S Plus ve iPad Pro ile birlikte 9 Eylül 2015 tarihinde, Apple’ın CEO’su Tim Cook tarafından tanıtılmıştır. iPhone 6S ve 6S Plus’ın yerini 7 Eylül 2016’da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus aldı.
iPhone 13 Kaç Yıl Kullanılır?
2018 yılında yapılan kapsamlı analize göre, Apple ürünlerinde de bir kullanım ömrü var ve bu kullanım ömrü 4 yıl 3 ay olarak ortalama bir sonuçla açıklanıyor. Yani iPad, iPhone ve Mac ana ürünleri üzerinden yapılan araştırmaya göre Apple’ın ürünlerinin kullanım ömürleri 4 yıl 3 ay olarak belirlenmiş.

Geri