Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone 6 kapandiktan sonra nasil acilir?

Editör

Yeni Üye

iPhone 6 kapandıktan sonra nasıl açılır?​

Yan düğmeye basıp “kapat” sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

Aniden kapanan iPhone nasıl açılır?​

Aniden kapanan iPhone nasıl açılır?
Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone’un yeniden başlaması gerekir.

iPhone 6 açılıp kapanıyor neden?​

Bazı durumlarda iPhone cihazınızın sürekli kapanmasının nedeni işletim sistemi problemleri olabilir. Eğer hard reset işlemi işe yaramadıysa ve iOS ‘in eski bir sürümünü kullanıyorsanız iPhone cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemelisiniz.

iPhone 6 çöktü ne yapmalıyım?​

iPhone 6 çöktü ne yapmalıyım?
iPhone çökme hatalarından kurtaran üç yöntem
- Cihazı ‘iPhone’umu Bul’ ile silin.
- Cihazı kurtarma moduna alıp, iTunes ile güncelleyin.
- SIM kartı çıkarıp ve Wifi menzilinden çıkın ve menüden cihazı sıfırlayın.

Telefon açılıp kapanıyor ne yapmalıyım?​

Devre dışı uygulamaları kontrol edin:
- Ayarlar/Uygulamalar içerisine gidin. Arından yukarıda yer alan menüden Devre Dışı seçeneğine dokunun.
- Telefonun çalışması için gerekli olabilecek uygulamaları etkinleştirin.

iPhone açılmıyor nasıl açarım?​

iPhone açılmıyor nasıl açarım?
iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’ınızda Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutun. iPhone’unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir. Telefonunuz hâlâ açılmıyorsa Apple Destek bölümüne ulaşın.

iPhone 6 S neden kendi kendine kapanır?​

Bu sorun genellikle güvenilmeyen yazılımlardan kaynaklı olabiliyor. Bu nedenle cihazınız bu sorunu yaşamadan önce en son yüklediğiniz uygulamayı kaldırıp sorunun giderilip giderilmediğini denemenizi öneririz. Bu problemin bir diğer nedeni de işletim sistemi sürümünüzden kaynaklanıyor olabilir.

Merhaba! iPhone 6'nızın kapanıp açılma sorunlarıyla ilgili yaşadığınız problemlere çözüm bulmaya çalışacağım. İşte sorularınıza detaylı cevaplar:

1. **iPhone 6 kapandıktan sonra nasıl açılır?**
iPhone 6'nızı kapatıp tekrar açmak için yan düğmeye basılı tutup "kapat" sürgüsünü sürükleyerek bekleyebilirsiniz. Eğer cihazınız donduysa veya yanıt vermiyorsa, yeniden başlatmak için yan düğmeye basılı tutun ve Apple logosu belirene kadar bekleyin.

2. **Aniden kapanan iPhone nasıl açılır?**
Aniden kapanan bir iPhone'unuzu yeniden başlatmak için açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye basılı tutarak Apple logosu görünene kadar bekleyebilirsiniz.

3. **iPhone 6 açılıp kapanıyor neden?**
iPhone 6'nızın sürekli açılıp kapanma sorununun nedeni genellikle işletim sistemi problemleri olabilir. Eğer hard reset işlemi çözüm getirmediyse ve eski bir iOS sürümü kullanıyorsanız, cihazınızı en son iOS sürümüne güncellemeyi denemelisiniz.

4. **iPhone 6 çöktü ne yapmalıyım?**
iPhone 6'nız çöktüğünde aşağıdaki üç yöntemi deneyebilirsiniz:
- Cihazı "iPhone’umu Bul" ile silin.
- Cihazı kurtarma moduna alıp, iTunes aracılığıyla güncelleyin.
- SIM kartını çıkarıp cihazı sıfırlayın.

5. **Telefon açılıp kapanıyor ne yapmalıyım?**
Telefonunuz açılıp kapanma sorunu yaşıyorsa, devre dışı uygulamaları kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Ayarlardan Uygulamalar'a giderek gerekli uygulamaları etkinleştirmeyi unutmayın.

6. **iPhone açılmıyor nasıl açarım?**
iPhone açılmıyorsa, iPhone 7 veya iPhone 7 Plus modellerinde Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutabilirsiniz. Ayrıca donanımı kontrol etmek ve cihazı şarj etmek de faydalı olabilir.

7. **iPhone 6S neden kendi kendine kapanır?**
iPhone 6S'nin kendiliğinden kapanma sorununun genellikle güvenilmeyen yazılımlardan veya işletim sistemi sürümünden kaynaklanabileceğini belirtmek isterim. Bu durumda en son yüklediğiniz uygulamayı kaldırarak veya işletim sistemi güncellemesi yaparak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Umuyorum ki bu cevaplar sorunlarınızın çözümüne yardımcı olur. Eğer başka sorularınız varsa bana sormaktan çekinmeyin!

Geri