- Konu Yazar
İphone 6 garanti süresi ne kadar? İphone 6’nın garanti süresi hakkında bilgi almak önemlidir. Apple’ın sağladığı garanti süresi ürünün kalitesini ve güvenilirliğini gösterir. İphone 6’nın garanti süresi 2 yıldır. Bu süre boyunca cihazınızda oluşabilecek herhangi bir arıza durumunda ücretsiz tamir hizmeti alabilirsiniz. Garanti süresi içinde cihazınızın sorunları çözülmezse, yeni bir cihazla değiştirilir. Ancak garanti dışı kalan durumlar da bulunmaktadır. Örneğin, cihazın kullanıcı hatası sonucu zarar görmesi garanti kapsamı dışındadır. Bu nedenle, İphone 6’nızın garanti süresi boyunca dikkatli kullanmanız önemlidir.
İçindekiler
İphone 6 Garanti Süresi Ne Kadar?
İphone 6’nın garanti süresi, üretici firma olan Apple tarafından belirlenmektedir. Apple, genellikle yeni satın alınan İphone 6 modelleri için 1 yıl garanti vermektedir. Bu garanti süresi, cihazın satın alındığı tarihten itibaren geçerlidir ve cihazın üretim ve montaj hatalarına karşı koruma sağlar.İphone 6’nın garanti süresi, farklı ülkelerde ve satış noktalarında farklılık gösterebilir. Bazı satıcılar veya operatörler, ek garanti hizmetleri sunabilir veya Apple’ın garanti süresini uzatabilir. Bu durumda, garanti süresi ve şartları satın alınan yerden ve satıcının politikalarından bağımsız olarak değişiklik gösterebilir.
Garanti süresi boyunca, İphone 6’nın fabrika hatalarından kaynaklanan herhangi bir sorun ücretsiz olarak Apple tarafından onarılabilir veya cihazın tamiri veya değişimi yapılabilir. Ancak garanti süresi dışında kalan sorunlar veya kullanıcı hatası nedeniyle oluşan hasarlar garanti kapsamı dışında kalır ve tamir veya değişim işlemleri için ücret talep edilebilir.
İphone 6’nın garanti süresi ve şartları hakkında daha detaylı bilgi almak için, Apple’ın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya cihazı satın aldığınız yerden doğrudan bilgi talep edebilirsiniz. Ayrıca, Apple’ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek de garanti süresi ve şartları hakkında bilgi alabilirsiniz.
İphone 6 Garanti Süresi Ne Kadar?
İphone 6 garanti süresi 2 yıldır. |
Garanti süresi, üretim tarihinden itibaren başlar. |
Garanti, üretim hatalarına karşı koruma sağlar. |
Garanti kapsamında ücretsiz tamir veya değişim hizmeti sunulur. |
Garanti süresi içindeki arızalar ücretsiz olarak giderilir. |
İphone 6 garanti süresi 2 yıldır.
Garanti süresi, üretim tarihinden itibaren başlar.
Garanti, üretim hatalarına karşı koruma sağlar.
Garanti kapsamında ücretsiz tamir veya değişim hizmeti sunulur.
Garanti süresi içindeki arızalar ücretsiz olarak giderilir.