AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone 6 eski surume nasil donulur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone 6 eski sürüme nasıl dönülür?​

iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone’u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder’ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes’u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.

iOS 11 güncelleme nasıl yapılır?​

iPhone’da iOS’i güncelleme
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme > Otomatik Güncellemeler bölümüne gidin.
- iOS Güncellemelerini İndir’i ve iOS Güncellemelerini Yükle’yi açın.
Telefonun iOS kaç olduğunu nasıl anlarım?
Ana menü görününceye kadar Menü düğmesine birkaç kez basın. Ekranı kaydırın ve Ayarlar > Hakkında’yı seçin. Aygıtınızdaki yazılım sürümü bu ekranda görünür. iPod nano (3. veya 4. nesil) ve iPod classic’te yazılım sürümünü görmek için Hakkında ekranında ortadaki düğmeye iki kez basın.
Apple Watch 6 hangi telefonlarla uyumlu?
Apple Watch Series 6 için iOS 14 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir.

iPhone 6s recovery mode nasıl alınır?​

iPhone 6s veya önceki modelleri, iPhone SE (1. nesil) ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modelleri: Ana Ekran düğmesini ve üst (ya da yan) düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPhone 5 iOS 11 nasıl yüklenir?​

Aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. iTunes’u açın ve aygıtınızı seçin. Özet’i tıklayın, ardından Güncellemeleri Denetle’yi tıklayın. İndir ve Güncelle’yi tıklayın.
Telefonum kaç model iPhone?
iPhone model numarası bulma Ayarlar > Genel > Hakkında kısmına geldikten sonra model numarası yazan yerin karşısındaki alana tıklama. iPhone 7 öncesi cihazlar için telefonun kasasına bakmak. iPhone 8 sonrası cihazlar için ise sim tepsini çıkarmak ve aradaki boşluğa bakmak.
En son iOS sürümü kaç?
Apple’dan son yazılım güncellemelerini alma iOS ve iPadOS’in en son sürümü 15.2’dir. iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda yazılımı nasıl güncelleyeceğinizi öğrenin. macOS’in en son sürümü 12.1’dir.
Son zamanlarda hemen her akıllı telefon üreticisi, akıllı saat sektörüne giriş yaptı. Apple Watch modellerinin çıkışından bu yana bu saatleri, Android işletim sistemine sahip herhangi bir akıllı telefon ile kullanmanız mümkün değildi. Ancak iOS 14 ve watchOS 7 ile birlikte bu işlem nispeten mümkün hale geldi.

Geri